• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayatı bir anda değişen var mı?

tolin

PITIRCIK MUNE!:D
Pro Üye
23 Ekim 2011
19.420
23.891
598
bu bir iç dökmedir!
26 yaşındayım bu zamana kadar herşeyı ama herşeyı resmen kazıyarak elde ettım aileden yana pek şansım yok annem genelde başka aılenın kızlarına düşkündür hatta ben sinir olayım dıye kapımın önunde kuzenının kızının damadının dertlerını sorar akrabalara yanı o kadar koptuk artık bırbırımızden ve oğulcudur oğlu bir yana dünya bir yana neyse artık bu yaşa kadar annelık yapamamış bır kadından herhangı bır beklentım kalmadı ama şuraya yazayım belkı okur eğer ondan once olursem asla ama asla arkamdan aglamasın benım ıcın gozyası akıtmayı bıle haketmıyor cunku.
babamla ılıskımız cok ama cok zor duzeldı ama yınede hıcbır zaman baba kız olamadık onuda geçelım.
universiteden sona calısmadım cunku ıs bulamadım nereye elımı attıysam kurudu yaptıgım iş başvurularına gerı donus alamadım bugun kpss sonucları acıklandı ve ıstedıgım puanı alamadım akşamdan berı epeyce kavga ettık senın yaşıtların calısıyor cok sene kaybettın daha ne kadar boyle devam edecek vs vs...
pedagojik formasyon alıp seneye tekrar hazırlanayım demiştim hatta bugun bı uniye başvurdum başvurumda muhtemelen kabul edılecek ama akşamkı kavgadan sonra ondanda vazgectım...
ufukta evlılık durumum yok hayatımda bırı var saolsun hakkını asla odeyemem cok destek oldu hala oluyor ...
hayatım bıldıgınız s..ktirib.ktan gidiyor ve artık cıdden fazlaca yoruldum yavaş yavaş cöktüğümü hissediyorum ya bişeyler değişsin yada ben cidden yaşamak istemiyorum.
okudugunuz ıcın tesekkurler.

Benim de büyük mucizelere ihtiyacım var. Hayatım çok boş ve monoton. Bunu da tek olmadığınızı anlayasınız diye yazdım. Belki bir anda her şey sizin lehinize döner belli mi olur :)

sehır dısına dahı olsa ıs basvurularında bulunsan
hem okuyup hem calısırsın kendı basına kucukte olsa bı ev tut derim

sansı olmayıp aklını kullananlardansın demek kı
sana nacızane bı tavsıyem var
bırılerıne duydugun ofke senı engeller , mutlulugun mutluluguna dusman olur hep bırseyler tuzsuz eksık ters olur

buyukluk sende kalsın farzetkı annen delı bosver uzulme he de gec
malesef hayatda hersey guzel olmuyor senınde hayatda sınavın aılenleymıs

bence formasyonu dusun vazgecme
bukadar sabretmıssın bıraz daha sabret ve daha ıyı bı sekılde kendı hayatını kur derım

Asla pes etmemeni naçizane tavsiye ederim.
Bazı şeyler kolay elde edilmiyor.Ama pes etme zamanı değil insanlar hayallerine ulaşmak için yasları kaç olursa olsun çabaliyorlar.
Hayal et umut et ama isyan etme sabret dua et.hiç ummadığın anda hayat sana çiceklerini gösterecektir.
Ailemizi secemiyoruz.herkesin farklı bir yasanmişliği oluyor.onlari öyle kabullenip yoluna onu e bakman lazım.
Nefrette etme nefret insanin kamburudur ne sırtında taşıyabilir ne de atabilir

Hahah aynı ben.

Hayatta hep iniş çıkışlar oluyor diyorlar ama ben hiç çıkmadım, hep indim :)

Hangi işe girsem, sorunlar. Hatta şöyle söyleyeyim hayatımda 3 firmada çalıştım. 3ü de kapandı. Cv doldururken ayrılma sebebi kısmına 3 firmaya da kapandı desem kimse inanmaz. Bu sebeple mesleki tatminsizlik yazıyorum birine, birine başka bir sebep uyduruyorum. :D

Hayatımda köklü tek değişim iyi bir evlilik yapmam oldu, şimdi de bebek bekliyoruz.

Onun dışında, hep zorluklar, kısmetsizlikler, şanssızlıklar...

Eşime diyorum. Ya hu hayatımızda 1 adım ileri gidelim. Araba alalım mesela. Ben şunu kattım hayatıma, bir artı olsun diyorum.

Evimizi müteahhite verecektik, bir ton sorun çıktı mesela. Kimsede olmayacak cinsten sorunlar.

Çok şey de istemiyorum kardeşim. Milletin hop diye konduğu şeyler, benim yıllarımı alıyor, hatta hiç olmuyor.

YOK MU BANA DA BİR ÇÖZÜM?

Benim de büyük mucizelere ihtiyacım var. Hayatım çok boş ve monoton. Bunu da tek olmadığınızı anlayasınız diye yazdım. Belki bir anda her şey sizin lehinize döner belli mi olur :)
benımkının duzelecegı yok ama umarım sızınkı en kısa zamanda duzelır:)

sehır dısına dahı olsa ıs basvurularında bulunsan
hem okuyup hem calısırsın kendı basına kucukte olsa bı ev tut derim
iş başvurusu yapıyorum ama dönüş yok ozel sektorun halı malum:(

Herkesin hayatında iniş çıkış olur.kafana takma.. Olur bazen böyle insan uumutsuzluğa kkapılıyo falan.hayat kısamutlu olmaya bak
tesekkur ederım:)

sansı olmayıp aklını kullananlardansın demek kı
sana nacızane bı tavsıyem var
bırılerıne duydugun ofke senı engeller , mutlulugun mutluluguna dusman olur hep bırseyler tuzsuz eksık ters olur

buyukluk sende kalsın farzetkı annen delı bosver uzulme he de gec
malesef hayatda hersey guzel olmuyor senınde hayatda sınavın aılenleymıs

bence formasyonu dusun vazgecme
bukadar sabretmıssın bıraz daha sabret ve daha ıyı bı sekılde kendı hayatını kur derım
annemı zaten sildim yanı nefrette etmıyorum ama artık sevemıyorumda eskıden bu yaptıklarını kıskanırdım artık kıskanmıyorum sadece gozumden daha cok düşüyor ve sureklı benı torpılle işe girmem konusunda ıknaya cabalıyor ben istemedıkce bak ben haklı cıkıyorum kendın bulamıyorsun tembelsıne dönuyor olay:(

Cennet'ten Mucizeler adlı filmi izlemenizi tavsiye ederim. Yaşanmış,reel bir olayın sinemaya aktarılması. Motive eder belki sizi :) Inanmaktan vazgeçmeyin
tavsiyenız ıcın tesekkurler en kısa zamanda ızlıycem:)

Bende hayatımın değişmesini istiyorum bu aralar. Atama sonuçları açıklanınca muhtemelen yine bıkacağım hayattan. Ama ben 35 yaşındayım Tolin, sen çok gençsin.
olay sadece atama iş değil dep anlayışsız bi sürü insan yığını çirkin yuzler sahte suratlar vs vs...

Bence de modunu düşürmek için oldukça gençsin. Alan sonucunu aldın galiba bugün? Alan bölümlerinden mezun bu yaşlarda çabalayan dünya kadar insan var. Ben dahil. Kendini geç kalmış düşünme. Her inişin bi çıkışı vardır. Aileni çok takma. :/ ben evliyim mesela alandan çalışıyorum KPSS'ye. Ailem her görüşmemizde iş konusunu açıyor. KPSS ne Zaman açıklanıyor, yok kaç gelecek yok şuraya gir yok buraya gir. Dilim iyi değil, bana toefldan iyi alacak kadar iyi İngilizceyle alan yerlere girmemi söylüyor. Falanca oraya girmiş çünkü. Sonra KPSS puanı iyi olursa iş sahibi olacağım gözüyle bakıyor. He canım. Aynı evde bile değiliz yani o kadar takıyorlar. Hepsi aynı model bunların.

Asla pes etmemeni naçizane tavsiye ederim.
Bazı şeyler kolay elde edilmiyor.Ama pes etme zamanı değil insanlar hayallerine ulaşmak için yasları kaç olursa olsun çabaliyorlar.
Hayal et umut et ama isyan etme sabret dua et.hiç ummadığın anda hayat sana çiceklerini gösterecektir.
Ailemizi secemiyoruz.herkesin farklı bir yasanmişliği oluyor.onlari öyle kabullenip yoluna onu e bakman lazım.
Nefrette etme nefret insanin kamburudur ne sırtında taşıyabilir ne de atabilir
benım hayallerımı insanlar bakkaldan ekmek alır gıbı elde edıyor zelıfme isyanım aslında sadece buna:(

Hahah aynı ben.

Hayatta hep iniş çıkışlar oluyor diyorlar ama ben hiç çıkmadım, hep indim :)

Hangi işe girsem, sorunlar. Hatta şöyle söyleyeyim hayatımda 3 firmada çalıştım. 3ü de kapandı. Cv doldururken ayrılma sebebi kısmına 3 firmaya da kapandı desem kimse inanmaz. Bu sebeple mesleki tatminsizlik yazıyorum birine, birine başka bir sebep uyduruyorum. :KK70:

Hayatımda köklü tek değişim iyi bir evlilik yapmam oldu, şimdi de bebek bekliyoruz.

Onun dışında, hep zorluklar, kısmetsizlikler, şanssızlıklar...

Eşime diyorum. Ya hu hayatımızda 1 adım ileri gidelim. Araba alalım mesela. Ben şunu kattım hayatıma, bir artı olsun diyorum.

Evimizi müteahhite verecektik, bir ton sorun çıktı mesela. Kimsede olmayacak cinsten sorunlar.

Çok şey de istemiyorum kardeşim. Milletin hop diye konduğu şeyler, benim yıllarımı alıyor, hatta hiç olmuyor.

YOK MU BANA DA BİR ÇÖZÜM?
aynen ama aynen ben ve kesınlıkle bir cozum bulamadım:(

Bence de modunu düşürmek için oldukça gençsin. Alan sonucunu aldın galiba bugün? Alan bölümlerinden mezun bu yaşlarda çabalayan dünya kadar insan var. Ben dahil. Kendini geç kalmış düşünme. Her inişin bi çıkışı vardır. Aileni çok takma. :/ ben evliyim mesela alandan çalışıyorum KPSS'ye. Ailem her görüşmemizde iş konusunu açıyor. KPSS ne Zaman açıklanıyor, yok kaç gelecek yok şuraya gir yok buraya gir. Dilim iyi değil, bana toefldan iyi alacak kadar iyi İngilizceyle alan yerlere girmemi söylüyor. Falanca oraya girmiş çünkü. Sonra KPSS puanı iyi olursa iş sahibi olacağım gözüyle bakıyor. He canım. Aynı evde bile değiliz yani o kadar takıyorlar. Hepsi aynı model bunların.
sen en azından yanına gelıp gıdınce gorusuyorsun joker ben bu ınsanlarla aynı evde yasıyorum,yaşamak zorundayım:(

sen en azından yanına gelıp gıdınce gorusuyorsun joker ben bu ınsanlarla aynı evde yasıyorum,yaşamak zorundayım:KK43:
Hadi ben evlendim ama benim KPSS'ye çalışan evli arkadaşım yok. :) yani herkes aynı durumda, yalnız değilsin gerçekten, çok büyük bir kalabalıkla mücadele ediyoruz. Annen torpil buluyorsa bırak yapsın torpilsiz giren sayılı. KPSS den iyi alan torpil arıyor, torpil arama aşaması çünkü.

bu bir iç dökmedir!
26 yaşındayım bu zamana kadar herşeyı ama herşeyı resmen kazıyarak elde ettım aileden yana pek şansım yok annem genelde başka aılenın kızlarına düşkündür hatta ben sinir olayım dıye kapımın önunde kuzenının kızının damadının dertlerını sorar akrabalara yanı o kadar koptuk artık bırbırımızden ve oğulcudur oğlu bir yana dünya bir yana neyse artık bu yaşa kadar annelık yapamamış bır kadından herhangı bır beklentım kalmadı ama şuraya yazayım belkı okur eğer ondan once olursem asla ama asla arkamdan aglamasın benım ıcın gozyası akıtmayı bıle haketmıyor cunku.
babamla ılıskımız cok ama cok zor duzeldı ama yınede hıcbır zaman baba kız olamadık onuda geçelım.
universiteden sona calısmadım cunku ıs bulamadım nereye elımı attıysam kurudu yaptıgım iş başvurularına gerı donus alamadım bugun kpss sonucları acıklandı ve ıstedıgım puanı alamadım akşamdan berı epeyce kavga ettık senın yaşıtların calısıyor cok sene kaybettın daha ne kadar boyle devam edecek vs vs...
pedagojik formasyon alıp seneye tekrar hazırlanayım demiştim hatta bugun bı uniye başvurdum başvurumda muhtemelen kabul edılecek ama akşamkı kavgadan sonra ondanda vazgectım...
ufukta evlılık durumum yok hayatımda bırı var saolsun hakkını asla odeyemem cok destek oldu hala oluyor ...
hayatım bıldıgınız s..ktirib.ktan gidiyor ve artık cıdden fazlaca yoruldum yavaş yavaş cöktüğümü hissediyorum ya bişeyler değişsin yada ben cidden yaşamak istemiyorum.

Zor bir hayatın var ama olsun. Birgün tırnaklarınla kazıyarak elde ettiklerin yanına kar kalacak. Formasyondan vazgeçme. Öğretmen olabilirsin belki olmazsın ama sana zararı olmayacağı kesin.
Benimde cok b.ktn bir hayatım vardı. Formasyon sayesinde iş sahibi olmadım. Öğretmenlik hayal ama formasyon için evimden ayrıldığım gün yaşadığımı hissettim. Tercihinden pişman olmaman adına vazgeçmemeni tavsiye ederim. Keşke demekten iyidir. Allah yardımcı olsun umarım herşey gönlünce olur.

Gece gece gezinirken denk geldim konuna. Arada konularda nickine rastlıyordum, tanıdık gibi geldin :) senin imzandaki yazı çok hoşuma gitmiştir her zaman, ve konuna cevaben senin imzandaki yazıyı hatırlatmak istiyorum; "dua ederken niye tereddütlüsün? Bilseydin dua etmenin de pencere açmak olduğunu, ah bilseydin" :) değişir hayatlar, bal gibi de değişir. Hiç ummadığın anda aklına hayaline sığmayan mucizeler serilebiliyor insanın önüne. Tersi de olmuyor değil hani, herşey mükemmel giderken tek bir saniyede dünyanın tersini görüyorsun. Hayatın alt üst oluyor. Bazen altı üstünden güzel oluyor, bazen de fevrin dönüyor. Hani şer gördüğümüzde hayır, hayır gördüğümüzde şer vardır ya, bu da çok doğru. Ümitsiz olma, gerçekten duanın açamayacağı kapı yoktur. Ve senin şu an yaptığın ümitsizlik de kötü bir dua şekli. Dua ederken kabul olacağına inanarak et duanı, tereddüt etmeden. Nasıl bakarsan hayata öyle yaşıyorsun. Yani hayatının nasıl gittiğini düşünüyorsan o yönde şekilleniyor. İster evrene yaydığımız enerjinin sonucu de, ister aklından geçirdiğinin dua olarak arşa değmesi de, ister düşüncelerinin hayatın olması de ama öyle işte.. Çok uzattım.. İmzandaki yazı diyorum tekrar, susuyorum :)

İniş çıkış diyorlar da o çıkışı bir ben göremedim herhalde diyordum ki burada ben gibileri varmış meğer.
Çok azimliyimdir, koştururum, çabalarım. Bazen sanki her şey boşuna gibi geliyor. O an var ya, sanki bütün dünyadaki mutsuzluklar üzerime biniyor, anlatamam yani boğuluyorum.
Bazen niye ben diyorum mesela, bazıları için her şey çok kolayken...
Bazense hiçbir şey bilmiyorum, şansa yaşıyorum işte diyorum. Nereye gittiğimden haberim bile yok, öyle salakça, rüzgar neye fırlatırsa, oraya gidebilecek miskinin biriyim diye düşünüyorum. Bilmiyorum ki neyim?
Ne olduğumu da geçelim, keşke dediğin gibi hayatım değişseydi. :KK51:

Harika bir ailem yok.

Melek gibi bir annem birbirinden bencil ve zor kardeşlerim var.
Eşi genç yaşta vefat etmişi, boşanmışı, millete göre evde kalmışı, benim gibi olmamış evlilikten yapmışı..

Anlayacağın birlikte huzurla yaşaması çok zor bir aile söz konusu..

Bütün Bahtı Karalar bir araya toplanmış gibi :)

Bu zor evden bir gün kurtulcam diye diye geçen bir bekarlığı olan, ele karışınca vay arkadaş benim ailem ne iyiymis meğer diyen biriyim ben..

Bin bir emek Üniv kazandım, okudum. Çeşitli talihsizliklerle atandım çok şükür. Hayatımdaki en güzel şey mesleğim.

Şimdi de kocamın aptalligi yüzünden alın terimi çöpe atarak yaşıyorum resmen..

Üstelik bu sırrı tek başıma taşıyarak ailem duyarsa korkusu ile.. .

Yine de hayat güzel..
Ölmek istemiyorum.
Yaşım 30.
Mutlu bir evliliğe, oturmuş bir düzene, anneliğe, huzura çok uzağım belki de ciddi geç kaldım.

Yine de hepsinin düzeleceği günü görmeden ölmek istemiyorum.

Ben sıramı beklerim Allah benden zorda olanların yardımcısı olsun.
Bu halime de çok şükür..
Sağlık var umut var.

bu bir iç dökmedir!

Hayatinizdaki kişiyle neden evlenmiyorsunuz?

Back
X