Hayatı dolu dolu yaşamak, yaşayamamak..

nomunomuchua

Susaysan sus, susmaysan afkur!
Pro Üye
3 Eylül 2012
21.884
57.709
798
Okuduğum bir kitabın son sayfalarıyla boşaldı yaşlar gözlerimden.

Zaten çok boş geçirdiğimi düşündüğüm yaşamım bu satırlar sayesinde iyice oturdu içime.

Tüm bunları sana yüksek binalardan atla yada balinalarla yüz diye söylemiyorum. Her ne kadar bunları yaptığını düşünürken içten içe keyiflensem de sana sadece cesurca yaşa diyorum. Asla durma sakın bir yerlerde takılı kalma. O çizgili külotlu çorapları gururla giy. Ve eğer ille de ahmak bir herifle yaşayacağım diye tutturacaksan paranın bir kısmını yastık altı yaptığından emin ol. Hayatta hala fırsatlarının olduğunu bilmek bir lüks.

Hep bir bahanem var, yorgunum, mutsuzum, dertliyim,içim sıkılıyor, uykum var,
kimsem yok ki burada, hem burada gidip mutlu olacağım yer bile yok..

İki arkadaş edindim ikisi de bebekli, özgür değiller.
Hoş ben de özgür sayılmam. Bebeksiz olduğum halde benim de engel şartlarım var.
Tek başıma yaptığım hiç bir şeyden tat alan biri değilim bu çok kötü.

Hafta içi çalışıyorum, en azından birilerine faydam dokunuyor da eve gelip yatışla vakit öldüreyim tamam.
Hafta sonları da dizilerle sabahlayıp öğlene kadar uyumak, öğleden sonra 3 te temizlik yaparak
akşam etmek, sonrasında yemek yiyip yine pineklemek..
Genelde yaşam akışım bundan ibaret.

Bir gün ben de olmak istediğim şehirde, olmak istediğim şartlarda, sevdiklerimle bir
yaşamın ortasında olursam belki öyle dolu dolu yaşarım diye bekliyorum.

Sanki yarına çıkacağımızın garantisi varmış gibi..

Dolu dolu yaşayan arkadaşlar, yerime de yaşayın..

Yaşım olmuş 30 hiç denemediğim, tatmadığım bir sürü lezzet var şu hayatta.
Uf cidden yazık bana kendime üzüldüm..

Niye bu kadar izole yaşadığınızı merak ettim

Üzerimden atamadığım bir yorgunluk ve içimden çıkmak bilmeyen bir isteksizlik var.

Bu şehre ön yargılarla geldim ve fikrimi değiştiremedim.
Bir kez bir arkadaşla çıkıp bir şeyleri değiştirmek istedim ama eve geldiğimde dediğim şey ' Hiç çıkmasa mıydım daha mı iyiydi ne?' oldu. Ve iştahlı biri olduğum halde ilk kez tabağımı falan bitiremedim o gün.
Sanki hiç tat almadım, en lüks, en pahalı yerler bana hiç mutluluk vermiyor.

Çünkü yanımda sevdiğim insanlar yok.

Onlarlayken yediğim bir kağıt helva bile öyle lezzetli ki..

Bunu duyan çok kişi ne kadar saçma diye düşünür belki.
Ama benim için gerçekten böyle.

Bu arada eşimin iş temposu gereği onunla dışarıda pek bir şey yapamıyoruz, hatta birbirimizi çok az görüyoruz.

Zaten sadece onunla olmak da beni mutlu etmez.

Dostluk çok önemsediğim bir kavram..
Bir yaştan sonra eskisi kadar kolay dost edinemiyormuş insan onu anladım.

Kitap da baya duygusal idi tümünden gelen bir duygu boşalması da yaşamış olabilirsin... Ama bu yaşamak isteyip de yaşayamadığını düşündüğün hep birşeyleri ertelediğini düşündüğün hayat fikri yeni değil sende tabi gözlemlediğim..
Biraz değişikliğe ihtiyacın var belli..
Yaşadığın şehirden tayin durumu yok mu?

Hala kırgın ve kızgın mısınız eşinize? Sanki bu haliniz biraz da ona kırgınlığınızdan kaynaklanıyor, önünüzü göremiyor gibisiniz.

Var, daha aksiyonlu bir şark görevi yakın görünüyor
Artık iyi bir değişiklik mi olur hepten bunalımlı bir dönem mi olur bilmiyorum canım.

Yaşarsam tahmini 35 yaşımdan sonra rahata ererim belki :)

Kitap evet ya dağıttı beni sanırım

Rica ederim, hiç önemli değil :)

Bebe yap

Düşünmeye fırsatın kalmaz....baktın biraz düşünceye dalmışsın,bi tane daha patlat

Ahahah o da olmuyor zaten ama hayırlısı olsun daha da bunalıma girebilirim çünkü.
Anneliğin kolay bir şey olduğunu hiç sanmıyorum.
Hayat böyle bile yeterince güç.
Allah annelere iki kat bir sabır veriyor olsa gerek. :)

Hala kırgın ve kızgın mısınız eşinize? Sanki bu haliniz biraz da ona kırgınlığınızdan kaynaklanıyor, önünüzü göremiyor gibisiniz.

Tabi ki..
Evliliğimin başından beri ona kırılmak için hep bir sebebim oldu.
Bu son olur inşallah

Olabilir, aslında istediğim hayata da onun yüzünden uzağım.
Onun için, onun yüzünden, onun işi için..

Altı çizgili satırlar sahiden benide cok etkiledi belki birazcik cesur olabilseydim hayatim cok farkli olabilirdi ama hic olamadim bundan sonrada olabilecegimi hic zannetmiyorum ki olsamda elde degistirebilecegim en ufak bir imkanim dahi kalmadi

30 uma merdiven dayadim ama su dunyadan ne kendime ne baskasina bir faydam olmadan hep sahip olmayacagim kimlik sahibi insanlara(öyle uçuk hayatlar degil istediklerim okuyup meslek sahibi olabilmek,insanlarin kucumsedigi o insan olmamak,kendi ayaklarimin ustune basip kimseye minnet etmemek ve en onemlisi su manevi dunyama cekiduzen verebilmek) imrenerek geldigim gibi gidicem su dunyadan sanirim

Keske geldiğim de nasil gunahsiz geldiysem bir mucize olsaydida oyle gunahsiz gidebilseydim

Uff yaa senin için de üzüldüm..
İnşallah yakın zamanda hayatında mucize gibi değişimler olur.
Ümidini kaybetme.

Bunu dedim ve puff diyene bak dedim yalnız

Şark görevindeyiz bizde şimdi bu senenin sonunda bitiyor , heveslerle haritadan şehirler seçiyoruz şu aralar, şark için hangi şehir gelir bilmem ama yaşadığım yerin şehir merkezinde bulamadığım mutluluğu hiçbir sosyal alanı olmayan ilçesinde buldum.
Burda da aman aman mutluyum diyemem ama merkezde hiç arkadaş edinememiştim ilçede çok samimi olmasak da 15 günde falan görüştüğümüz arkadaş grubu oluşturduk.

Bildiğin annelerin altın gününden hallice birşey olmasına rağmen iki senedir tek hücreli gibi yaşayan bana biraz iyi geldi. Çaylar pastalar dedikodunun dibine vurduğumuz akşam toplantıları

Burda okuduğum ve keşke aynı şehirde yaşayıp görüşebilseydik dediğim insanlardansın. İnş gideceğin yerde kafa yapının şöyle böyle uyduğu insanlar çıkar karşına..

Evliliğim değil mi?
Belki de doğru olan hiç bir şey düşünmeden bitirmek..
Sonrası başka, yeni mutsuzluklar getirse de..
Ne yalan soyliyim onume gelene "bosa gitsin" diyorum da sana nedense dilim varmiyor. Duzelecek her sey guzel olacak gibime geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…