- 3 Eylül 2012
- 21.884
- 57.709
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Niye bu kadar izole yaşadığınızı merak ettim
Sanki size biraz aşk lazım...???
AfedersinizEvliyim :)
Öyle uçuk bir aşk olmasa da yok değil yani
Kitap da baya duygusal idi tümünden gelen bir duygu boşalması da yaşamış olabilirsin... Ama bu yaşamak isteyip de yaşayamadığını düşündüğün hep birşeyleri ertelediğini düşündüğün hayat fikri yeni değil sende tabi gözlemlediğim..
Biraz değişikliğe ihtiyacın var belli..
Yaşadığın şehirden tayin durumu yok mu?
Afedersiniz
Bebe yap
Düşünmeye fırsatın kalmaz....baktın biraz düşünceye dalmışsın,bi tane daha patlat
Hala kırgın ve kızgın mısınız eşinize? Sanki bu haliniz biraz da ona kırgınlığınızdan kaynaklanıyor, önünüzü göremiyor gibisiniz.
nomunomuchua konularinda hep mutsuzluk var. Bunun kaynagini sen de biliyorsun..
Altı çizgili satırlar sahiden benide cok etkiledi belki birazcik cesur olabilseydim hayatim cok farkli olabilirdi ama hic olamadim bundan sonrada olabilecegimi hic zannetmiyorum ki olsamda elde degistirebilecegim en ufak bir imkanim dahi kalmadiOkuduğum bir kitabın son sayfalarıyla boşaldı yaşlar gözlerimden.
Zaten çok boş geçirdiğimi düşündüğüm yaşamım bu satırlar sayesinde iyice oturdu içime.
Tüm bunları sana yüksek binalardan atla yada balinalarla yüz diye söylemiyorum. Her ne kadar bunları yaptığını düşünürken içten içe keyiflensem de sana sadece cesurca yaşa diyorum. Asla durma sakın bir yerlerde takılı kalma. O çizgili külotlu çorapları gururla giy. Ve eğer ille de ahmak bir herifle yaşayacağım diye tutturacaksan paranın bir kısmını yastık altı yaptığından emin ol. Hayatta hala fırsatlarının olduğunu bilmek bir lüks.
Hep bir bahanem var, yorgunum, mutsuzum, dertliyim,içim sıkılıyor, uykum var,
kimsem yok ki burada, hem burada gidip mutlu olacağım yer bile yok..
İki arkadaş edindim ikisi de bebekli, özgür değiller.
Hoş ben de özgür sayılmam. Bebeksiz olduğum halde benim de engel şartlarım var.
Tek başıma yaptığım hiç bir şeyden tat alan biri değilim bu çok kötü.
Hafta içi çalışıyorum, en azından birilerine faydam dokunuyor da eve gelip yatışla vakit öldüreyim tamam.
Hafta sonları da dizilerle sabahlayıp öğlene kadar uyumak, öğleden sonra 3 te temizlik yaparak
akşam etmek, sonrasında yemek yiyip yine pineklemek..
Genelde yaşam akışım bundan ibaret.
Bir gün ben de olmak istediğim şehirde, olmak istediğim şartlarda, sevdiklerimle bir
yaşamın ortasında olursam belki öyle dolu dolu yaşarım diye bekliyorum.
Sanki yarına çıkacağımızın garantisi varmış gibi..
Dolu dolu yaşayan arkadaşlar, yerime de yaşayın..
Yaşım olmuş 30 hiç denemediğim, tatmadığım bir sürü lezzet var şu hayatta.
Uf cidden yazık bana kendime üzüldüm..
Senden Önce Ben?
Bu his bende de var, hayatı boşa geçirme. Nasıl geçecek, ne yapmam gerek bilmiyorum.
Altı çizgili satırlar sahiden benide cok etkiledi belki birazcik cesur olabilseydim hayatim cok farkli olabilirdi ama hic olamadim bundan sonrada olabilecegimi hic zannetmiyorum ki olsamda elde degistirebilecegim en ufak bir imkanim dahi kalmadi
30 uma merdiven dayadim ama su dunyadan ne kendime ne baskasina bir faydam olmadan hep sahip olmayacagim kimlik sahibi insanlara(öyle uçuk hayatlar degil istediklerim okuyup meslek sahibi olabilmek,insanlarin kucumsedigi o insan olmamak,kendi ayaklarimin ustune basip kimseye minnet etmemek ve en onemlisi su manevi dunyama cekiduzen verebilmek) imrenerek geldigim gibi gidicem su dunyadan sanirim
Keske geldiğim de nasil gunahsiz geldiysem bir mucize olsaydida oyle gunahsiz gidebilseydim
Bana da en çok orası dokunmustu, 3 sene olmuş okuyali.Evet aynen
Benimki nasıl geçecek biliyorum ama imkanlar dahilinde kolay görünmüyor ve yıllar sonra görünüyor..
Var, daha aksiyonlu bir şark görevi yakın görünüyor
Artık iyi bir değişiklik mi olur hepten bunalımlı bir dönem mi olur bilmiyorum canım.
Yaşarsam tahmini 35 yaşımdan sonra rahata ererim belki :)
Kitap evet ya dağıttı beni sanırım
Ne yalan soyliyim onume gelene "bosa gitsin" diyorum da sana nedense dilim varmiyor. Duzelecek her sey guzel olacak gibime geliyor.Evliliğim değil mi?
Belki de doğru olan hiç bir şey düşünmeden bitirmek..
Sonrası başka, yeni mutsuzluklar getirse de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?