- 15 Şubat 2013
- 26.726
- En iyi cevaplar
- 1
- 104.880
- 798
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Ben Vanessa'nin benim alintiladigim "de" icin artistik yaptığına yemin edebilirim ama ispatlayamamDahi anlamındaki de. Bununla insanlara cevap verebilmek için ne kadar zaman harcadı acaba.
Üzüldüğüm desteklediğim biriydi eskiden Vanessa. Sorunun ukalalık olduğunu anlayınca vazgeçtim artık.
Edit: Biraz kurcaladım, bağlaç sanırım. TDK örneklerinden birinde “konuşur da konuşur” var. Anlamı pekiştirme amaçlı kullanmış olmalısınızClemencia
Vanessa’nın konusunda da böyle bilgiler üzerine tartışıp seviyeyi yükseltmesek mi
Ahahsjdjsj konu şimdi doğru düzeye evrildi elinize sağlıkBen Vanessa'nin benim alintiladigim "de" icin artistik yaptığına yemin edebilirim ama ispatlayamam
Bağlaç zaten dahi anlamında de olmuyor mu yav? İyice okul yıllarımda hissettim kendimiDahi anlamındaki de. Bununla insanlara cevap verebilmek için ne kadar zaman harcadı acaba.
Üzüldüğüm desteklediğim biriydi eskiden Vanessa. Sorunun ukalalık olduğunu anlayınca vazgeçtim artık.
Edit: Biraz kurcaladım, bağlaç sanırım. TDK örneklerinden birinde “konuşur da konuşur” var. Anlamı pekiştirme amaçlı kullanmış olmalısınızClemencia
Vanessa’nın konusunda da böyle bilgiler üzerine tartışıp seviyeyi yükseltmesek mi
Ben Vanessa'nin benim alintiladigim "de" icin artistik yaptığına yemin edebilirim ama ispatlayamam
Oturduk Türkçe imla kurallarını tartışıyoruzAhahsjdjsj konu şimdi doğru düzeye evrildi elinize sağlık
Aynen aynen, öyle. Dahi anlamındaki de bağlaç.Bağlaç zaten dahi anlamında de olmuyor mu yav? İyice okul yıllarımda hissettim kendimi
Amaan zaten konu bu da değil ki. İnternet ortamındayız kimseye ukalalık yapıp Türkçe dersi verecek halimiz yok. Hızlı hızlı yazarken yanlışlar olabilir. Ben zaten imla kurallarının hepsine hakimimim de demiyorum. Zaten konunun bunla da alakası yoktu,aklınca bilmişlik yapıp laf sokmaya çalıştı işte.
Dediğin gibi ukalalık yapıyor. Halbuki ben ona ilk yorumumda gerçekten laf sokmaya çalışmamıştım. Hep negatif olduğunu göstermeye çalışmıştım.
Amaan kendisi bilir dediğiniz gibi
Birde bunlardan para kazandıkça da okuduğunuz bölümden uzaklaşırsınız nasılsa para kazanmanın kolay yolunu buldum diye , ama bunlar bağımlılık noktasına ilerlemeden bence sadece okula odaklan ya da ilgili olduğun bölüme göre bir iş araborsa sayısal loto işlerine merak saldıım az da olsa harçlık çıkarırım diye.
Ben bayadır girmiyorum foruma ama eski konularını hatırlıyorum. Belki dedim değişmiştir. Ciddiyetle bir yorumda bulundum o yüzden ama gerek yokmuş anladım tekrarAynen aynen, öyle. Dahi anlamındaki de bağlaç.
Ben gerçekten üzülüyordum Vanessa’ya. Empati de yapıyordum. Üniversite yıllarımda ne yapacağımı bilemez haldeydim, yeme bozukluğu sorunu bende de var, kendimi onun yerine koyabiliyordum çünkü bir zamanlar onun sorunlarıyla yaşıyordum zaten. Ama ne zaman konularına baksam hep aynı tavır. Yardımcı olmaya çalışanlara üzülüyorum artık sadece.
Konu başlığına ne demeli. Yazarken yorulmuş belli ki. 'Çok sorunum vr'. Tek atımlık tabanca gibi 'vr'Aynen aynen, öyle. Dahi anlamındaki de bağlaç.
Ben gerçekten üzülüyordum Vanessa’ya. Empati de yapıyordum. Üniversite yıllarımda ne yapacağımı bilemez haldeydim, yeme bozukluğu sorunu bende de var, kendimi onun yerine koyabiliyordum çünkü bir zamanlar onun sorunlarıyla yaşıyordum zaten. Ama ne zaman konularına baksam hep aynı tavır. Yardımcı olmaya çalışanlara üzülüyorum artık sadece.
Kocaeli üniversitesinde Kimya mühendisliği okuyor ama köy üniversitesi gibiymiş,beğenmiyor okuduğu okuluYavrum senin ciddi iyi bir eğitime, o yoksa çevrende düzgün eğitim alacağın bir işe ihtiyacın var. Okulun neydi bilmiyorum. Boi zamanlarında takı yapmayı kuyumculardan öğrenebilirsin, el işi yapmak kapalı çarşıda seni zihinsel olarak rahatlatır her halükarda bir zanaat öğrenirsin. Ayrıca spor klüplerine gir. Part time çalış ama iyi pahalı bir klüp olsun. Çevrende düzgün insanlar olsun. Eğitimli karakterili seni kullanmaya çalışmayacak birileri olsun. İlgi açlığın var, normal bu. Kendini sev
Teşekkür ederim Bolu mengende otoma balsam var. Sabun yapmayı kozmetik yapmayı öğrenebilir. Veya en azından bunun üzerine ek işler yapabilir aslında çok önü açık.Kocaeli üniversitesinde Kimya mühendisliği okuyor ama köy üniversitesi gibiymiş,beğenmiyor okuduğu okulu.
O kadar çok tavsiye verildi ki ona burada ama hepsine kulaklarını tıkayıp,insanlara ters ters cevaplar vermeye devam ediyorTeşekkür ederim Bolu mengende otoma balsam var. Sabun yapmayı kozmetik yapmayı öğrenebilir. Veya en azından bunun üzerine ek işler yapabilir aslında çok önü açık.
Benim iki üç teyzem var böyle farklı frekanslarda sadeec söylenmeyi seven ve araya bile giremediğinO kadar çok tavsiye verildi ki ona burada ama hepsine kulaklarını tıkayıp,insanlara ters ters cevaplar vermeye devam ediyor.
Her ailede oluyor genelde böyle sorunlu insanlar,Allah yardımcınız olsunBenim iki üç teyzem var böyle farklı frekanslarda sadeec söylenmeyi seven ve araya bile giremediğin
"Var da" yi kastetmiş.Calisanda burda ki de ayri yazilmaz, dahi anlami icermiyor. Ukalalik yapicaksan bil de yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?