• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatı zindan eden adamla yaşanır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

drbeauty123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2012
305
104
103
Ankara
23 yasında oldukca güzel bi kızım. ama malesef delirim çıldırdım.. eminimki ileri derecede sorunlarım var şuan. çünkü 2 aydır gözlerim şişene kadar ağlıyorum geceleri.. kendimden nefret ediyorum.
4 senelik bi birlikteliğim var üniversite 1.sınıftan beri.. çok seviyorum başka ama zamanla öyle bi hale geldim ki elimi verdim kolumu kaptırdım..

erkek arkadaşım aşırı kontrolcü biri..
1)oje sürmek yasak..
2) azıcık makyaj yapsam terbiyesiz kızmısın olur adım (kendim bile kendimi sorguluyorum bazen)
3)etek,elbise giymek yasak.. süslü giyinmek yasak neymiş ben 50 yasındamıymışım. topukluyu demiyorum bile..
4) internete girmek yasak facebook yasak.. bunları 4 sene katlandm çünkü her seferinde ikna etti seviyorum bilmem ne diye.. aptalım gözüm kapandı göremedim:43:
5) vee en kötüsü!!!!!!!!!!!!! erkeği geçtim kız arkadaş bile yasak!!!! tüm kız arkadaşlarımla olan ilişkim bittii.. birisi mesaj atsa haftalarca kavga ettik.. okulda görüştügüm arkadaslarımı görünce kenardan pis pis nefretle baktı.. e tabi kızlarda beni ne kadar çekebilir o durumda..
bende gizli gizli bikaç kere görüştüm... sonra olmadı malesef tüm numaraları sildi telefonumu suya attı kimse ulaşamasın diye:43::43: arkadaşlarım tekrar beni buldu utancımdan diyemedim sebebini.. türlü bahaneler sıraladım derslerim yogun diye..
işin açığı şuan yapayanlızım.. asosyal bi insan degildim asla ama hayatımdaki herşeye müdahale etti kimsesiz çaresiz yapayanlız kaldım..
basta sevgi ugruna katlandm ama şuan kendisi arkadaşlarlaıyla gönlünce geziyor egleniyor maça gidiyor.. O ERKEKMİŞ BEN KIZMIŞIM!!! O istediğini yaparmış..bugün son kavgamı ettim.. herşeyin sorumlusu benim.. bu kadar tavizi baştan vermicektim şimdi yazında bile inanamıyorum aptallıgıma:43: asla haketmedi hiçbi bayan bu kadarını yapmaz.. erkegim diye bana herşeyi yapamaz hayatımı zindan edemez :43: üstelik ben cahil biri degilim tıp eğitimi alıyorum yazıklar olsun bana ve gençliğime güzel yıllarıma.. hala arar sorarsam aptalım demektir :((((((((((((((((((((

yalvarıyorum bazen Allaha çaresi ölmekse canımı al rahatlayayım diye..

o kadar yanlızım ki anlatıcak kimsem yok.. buraya yazdım sizinle paylaştım..

ayrıl o zaman
neden çekiyosun ki

ayrıca bu sebepten Allah canımı alsın demen de çok saçma

kimki o çocuk mecbur musun sen ona
alt tarafı sevgilin sana eziyet ediyosa böyle ağlayıp sızlayacağına ayrıl gitsin
hatta kurtuldum diye sevin bence

daha sevgiliyken bunları yapan evlenince napar düşünemiyorum

canım niye çekiyosun sen bunu çokmu aşıksın üniversite okuyormuşsun cahilde değilsin bence hiçççç çekme bu hasta ruhlu insanı bir an önce ayrıl derim mutlu olamazsın böyleee :20:

Neden Allah a canımı al diye dua ediyorsun ki, erkek arkadaşın çekilmez biriymiş, sen onun dediklerini yaptıkça abartmışta abartmış, hep üzerine gelmiş. Ama kimse silah dayamadı değil mi kafana? kendin seçtin bu hayatı. Çekmek zorunda değilsin.

Ben 2 maddeden sonrasında çekemezdim. Böyle adama senelerimi feda etmektense ayrılıp aşk acısı çekmeyi tercih ederdim...

bu adam seni köle etmeye calışıyor...kıskançlık baska bu başka....gelecegini düşün....seni etrafında kimse olmayan yanlız zavallı bi insan yapmaya calışıyor...özgüvenini sarsmaya calışıyor...

Şaka mı bu? Ölmek adamdan ayrılmaktan daha mı zor sizce?

Ben olsam 2. maddeden sonra yol vermiştim kendisine. Üzüldüm size 4 seneyi böyle bir ruh hastasıyla geçirmişsiniz ve geçirmeye devam ediyorsunuz.

23 yasında oldukca güzel bi kızım. ama malesef delirim çıldırdım.. eminimki ileri derecede sorunlarım var şuan. çünkü 2 aydır gözlerim şişene kadar ağlıyorum geceleri.. kendimden nefret ediyorum.
4 senelik bi birlikteliğim var üniversite 1.sınıftan beri.. çok seviyorum başka ama zamanla öyle bi hale geldim ki elimi verdim kolumu kaptırdım..

erkek arkadaşım aşırı kontrolcü biri..
1)oje sürmek yasak..
2) azıcık makyaj yapsam terbiyesiz kızmısın olur adım (kendim bile kendimi sorguluyorum bazen)
3)etek,elbise giymek yasak.. süslü giyinmek yasak neymiş ben 50 yasındamıymışım. topukluyu demiyorum bile..
4) internete girmek yasak facebook yasak.. bunları 4 sene katlandm çünkü her seferinde ikna etti seviyorum bilmem ne diye.. aptalım gözüm kapandı göremedim:43:
5) vee en kötüsü!!!!!!!!!!!!! erkeği geçtim kız arkadaş bile yasak!!!! tüm kız arkadaşlarımla olan ilişkim bittii.. birisi mesaj atsa haftalarca kavga ettik.. okulda görüştügüm arkadaslarımı görünce kenardan pis pis nefretle baktı.. e tabi kızlarda beni ne kadar çekebilir o durumda..
bende gizli gizli bikaç kere görüştüm... sonra olmadı malesef tüm numaraları sildi telefonumu suya attı kimse ulaşamasın diye:43::43: arkadaşlarım tekrar beni buldu utancımdan diyemedim sebebini.. türlü bahaneler sıraladım derslerim yogun diye..
işin açığı şuan yapayanlızım.. asosyal bi insan degildim asla ama hayatımdaki herşeye müdahale etti kimsesiz çaresiz yapayanlız kaldım..
basta sevgi ugruna katlandm ama şuan kendisi arkadaşlarlaıyla gönlünce geziyor egleniyor maça gidiyor.. O ERKEKMİŞ BEN KIZMIŞIM!!! O istediğini yaparmış..bugün son kavgamı ettim.. herşeyin sorumlusu benim.. bu kadar tavizi baştan vermicektim şimdi yazında bile inanamıyorum aptallıgıma:43: asla haketmedi hiçbi bayan bu kadarını yapmaz.. erkegim diye bana herşeyi yapamaz hayatımı zindan edemez :43: üstelik ben cahil biri degilim tıp eğitimi alıyorum yazıklar olsun bana ve gençliğime güzel yıllarıma.. hala arar sorarsam aptalım demektir :((((((((((((((((((((

yalvarıyorum bazen Allaha çaresi ölmekse canımı al rahatlayayım diye..

o kadar yanlızım ki anlatıcak kimsem yok.. buraya yazdım sizinle paylaştım..

Yuh cidden ya çok abartmış felaket uçmuş kız arkdş bile yasakmş bilmemneymiş yuh diyorum ya .
Benim sevgilim de erkeklerle konuşmama izin vermez ama elbisedir etektir dizin çok üstünde olmadığı sürece izin verir . Kız arkadaşlarımla konuşmama sinemaya cafeye gitmeme gezmeme izin verir hatta ben istemesem bile o git gez hep evde oturuyorsun biraz kafanı dağıt der . Nebiliym asla dışarı çıkamazsın demez kız arkadaşlarmla ailemle izin verir arada tek çıkamda haberi olur izin verir .
Öyle kıskanç değildir hiç gerçi sennkisi kıskançlığı geçmiş feci halde sorunlu bi erkek arkadaşnz var bu gerçekten kötü kendiis gezcek tozcak maça gitcek ben erkeğim dicek sizi de kısıtlayacak böyle giderse o hayatınızdan bi gün kendi isteğiyle giderse siz dımdızlak ortada kalırsnz psikoloji açıısndan .. bence ondan kurtulmalısınz gerçekten çk sorunlu kimsenin kimseyi bu şekilde esiri altına almaya hakkı yok .. Elbet alışırsın insanın haytta alışmayaacağı şey yoktur şimdi erkek arkadaşım cezaevinde ve telefn bile yasak konuşamıyoruz haber bile alamıyoruz birbirimizden ve başka şehirde görüşüende gidemiyorum acılar içindeyim her gece kıvranıyorum ağlıyorumm bi kere bile Allah'm al canımı demedim .. Çünkü biliyorum herşey ne kdr zor olsada hayat dvm ediyo önümüzde nasipse uzunn bir ömür var bir sürü yaşanacak güzellikler var bunları unutmamalı umudunu hiç kaybetmemelisin ..

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternet yasaksa buraya nasıl yazdınız .Eşiniz olsa anlıcam.7/24yanında değil kiminle görüştüğünü nerden biliyo.İNANDIRICI DEĞİL

karsi cinsiyetin bi kabahati yok bence ..
o bi$ey Istemi$ sende oyle yada boyle onun dedigine gelmi$in
isteemsen bitirir kurtukurdun bu i$kenceden, sana silah dayamadiysa o masum demdkir
senin de dedigin gibi butun suç sende

bu saatten sonra in$allah yalvarsada gebersede kabul etmezsin onu ..
madem dr luk okuyorsun, onun bu hastaligini tez falan yapsaydin hayatinda bi i$e yarardi en azindan ..

Gercekmisin sen ??? Ve gercekten bu saydiklarini hepsini yaptinmi? Inanilir gibi degil suc sende canim benim, ne demek arkadaslarinla gorusme makyaj yapma vs vs.. hayir anlamiyorum her insani iyi bir arkadasi olmali herseyini paylastigi ve hangi hakla sana karisiyorki anlamis degilim . O neden gorusuyo arkadasiyla ozaman kendiside gorusmezsin sacmaliga bak. Ne yapayim diye sormussun ya. Kendine olan SAYGINI kaybetmek istemiyosan daha fazla ayril. Boyle bi adamla yasanmaz sizofren bu adam.....

Geç olmuş ama gözünü açmışsın.
Hemen kurtul,1 dk bile kaybetme.
Zararın neresinden dönsen kardır.

Bu da sana acı da olsa bir tecrübe olsun.
Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer.İnşallah yani:)

biraz sert konusucagim ama sevgiliniz sizi sevmiyor gibime geliyor. kaybetme korkusu bile yok adamda!
cok felaket hayati zindan etmis sana. keyfinden mi yapiyor egosunu tatmin ederek gururlaniyormu onu artik bilemem.
ezdirme kendini artik. bak dag basinda degiliz. kulturlu bir kizsin. ilaki ayril demiyorum bu senin dusuncen kararin tabikide. belliki cok mutsuzsun. o suan geziyor tozuyor mutlu. bunu sen hak ediyormusun?
evli bile degilsiniz. bukadar karismak onun ne haddine?
biraz iyi dusun, kendini uzme. degmez inan.

Deli olan sen değilsin, erkek arkadaşın..Senin de psikolojini bozmuş..
Hiç düşünme ,arkana bakmadan kaç.. yoksa ,evet, delirirsin..
Hayatından böyle insanları çıkar bak nasıl kuş gibi hafifliyorsun ..
Bir daha da -kim olursa olsun- hiç kimsenin, hayatına bu kadar müdahale etmesine izin verme !..:45::45::45:

İnternet yasaksa buraya nasıl yazdınız .Eşiniz olsa anlıcam.7/24yanında değil kiminle görüştüğünü nerden biliyo.İNANDIRICI DEĞİL

uzun zamandır girmiyorum zaten. ve okuduysanız bazı şeyleri gizli gizli yaptıgımı söyledim! işim gücüm yok burda o kadar yalanı nasıl kurabilirm ki? insanlıgınız kalmamış

Evet, dediginiz gibi, yaziklar olsun, size ve sizin gibi, böyle cahil insanlara boyun egen hemde kültürlü
Genc kizlara.
Cok üzülüyorum cokkk:18:

öncelikle yorumlar için sagolun.. en azından kendimin insanlıgından şüphe etmedim..kaç kere sorunlusun sen dedim şizofrensin dedim. sinirden elimi yüzümü yoldum ama naptı etti başardı bi şekilde yine konustuk. kaç kere ayrıldık siz deyin 50 ben diyim 60 sayısı yok malesef aynı okuldayız ve okul degiştirme şansım yok. bi şekilde katlandım ama bugüne kadar. gerekirse aileme de söylerim korusun onla konussun uzak dursun diye yada ne biliyim başka bişey. şimdiden kendimi özgür hissiediyorum.. ama bende açtıgı yara nasıl telafi olur,kaybettiğim dostlukları nasıl kazanabilirim hiçbi fikrim yok :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X