Hayatım Bar Masalarında MI Geçicek ???

Diyelimki evlendin..sonra hamile kaldin hadi hamile hamile de barlara gittin diyelim. Sonra bebek doğunca ne olacak???
Bebeginlemi gidicen???
Yada gitmiycen bu sefer daha çok için içini yemiycekmi???
Sonra ne olacak boşanma çünkü siz zaten şimdiden yorulmussunuz??
Bosaninca olan kime olacak bebeginize.değermi peki??? Ha bide ailelerin anlaşması Kayinvalide falan filan bide bunlar var :KK66:

bence çok çok zor bir ilişki.. şu an öğrenci olduğunuz için belki ona ayak uydurabiliyorsunuz ama siz de çalışmaya başlayınca iyice zorlaşacak bu durum.. iş yorgunluğuyla her zaman gidemeyeceksiniz ya da zaten o saatlere kadar duramayacaksınız. e gündüz siz çalışıyorsunuz gece o görüşmek sıkıntı olacak.. bir de bunun kıskanma boyutu var ki bence ne kadar güvensen de karşındakine o ortamı bildiğin için çoğu kadın kıskanır.. yani huzursuz bir ilişki olacak ilerde, yaşınız da 25, severek evlenmek için uygun bir yaş ama mantığı konuşturmak için değil o yüzden yanlış bir seçim olabilir.. sevgilinizi sevdiğiniz için mantıklı bakmanız zor. ama bence annenize söylediğinizde bile alacağınız tepkiyi biliyorsunuz.. evlilik için zamana bırakın belki siz hemen bir işe girersiniz, belki şartlar değişir. zamana bırakın ve görün derim.

Mrb. 25 yaşındayım .Güzel bir üniversitede çok güzel bir bölümde okuyorum.Bu sene mezun olucam.Sorunum şu erkek arkadaşım 30 yaşında müzisyen.
Haftanın 5 bazen 6 günü bar sahnesi var başka bir iş yapmıyor.Hayatının anlamı müzik olmuş resmen.Yani müziği bırakması başka bir iş yapması sorun söz konusu değil.Ben artık şu son zamanlarda çok yorulduğumu hissetmeye başladım.Çünkü hemen her akşam onunla bara gidiyorum gitmezsem huzursuz oluyorum .Ama gittiğim zamanlar eve dönmemiz bazen sabah 5-6 oluyor ve ben 9 çıkıp derse gidiyorum.Alkol de almışsam artık o gün derse konsantre olamıyorum yorgunluk baş ağrısı falan ...
BU durumdan artık rahatsız olmaya başladım.Sosyal hayatım kalmadı diyebilirim.Ve 2 yıldır bu böyle ...Zaten derse zar zor gidiyorum ders bitince eve gel uyu uyan tekrar bara git şeklinde bir kısır döngü.Sahnesi olmadığı zamanlar da yorgun olduğunu söyleyip evde takılmak istiyor.Bu arada birlikte yaşıyor gibi bişeyiz yani benim evim var ama o yalnız yaşadığından çoğunlukla onda kalıyorum.
Bunlar dışında ilişkimizden bahsedicek olursam bana saygılı fazlasıyla ilgili kibar .Bİr erkekte aradığım hemen hemen her şey mevcut onda.Yatakta da çok uyumluyuz birbirimizi mutlu ediyoruz .Beni sevidiğinden eminim ama bulunduğu ortamdan mıdır bilemiyorum bi güvensizlik var.2 yıldır hiç bir şeyini de yakalamadım telefonu ortadadır sosyal medya hesaplarını arada kontrol ederim.Ama bunlara rağmen gitmediğim zamanlar huzursuz oluyorum.Bir kaç kez ayrıldık olmadı ayrı yapamadık.
Şimdiyse kalbim ve mantığım arasında sıkışıp kaldım.Aileme söylesem o kadar okuttun kendine göre birini bul diye ön yargılı yaklaşıcaklar.E okul bitiyo dönmem gerekicek onu çok seviyorum onsız bi hayat düşünemiyorum.Ama şu son zamanlarda onunla da bir gelecek göremiyorum.Okulum bittiğinde muhtemelen 8-6 bir işte çalışıcam o da geceleri çalışıyor.Ben hep onunla gitmeye devam edemem.2 yılda 10 kilo verdim zaten bu düzensiz hayat yüzünden arkadaşlarım çökmüşsün resmen diyor.
Böyle bi durumda siz olsanız napardınız ? Kalbimin sesini dinleyip devam mı etmeliyim yoksa mantıklı düşünüp ayrılmak mı?
Aşk hayatın önemli bir parçası ama onun kadar önemli olan birşey daha varki oda mantık.... Bana kalırsa olmayacak duaya amin demek gibi birşey seninkisi... Evlenince herşey o kadar farklı ki Aşk bazen ondan geride bile kalıyor... Çünkü evde para,eşinin evde yanında ne kadar kalabildiği,haftasonu izni olup olmadığı herşey deger kazanıyor... Aşk biryerde yerini mantığa bırakıyor... Pişman olmamak için iyi düşünmek gerek

Neden bu eziyeti yapiyorsun kendine bekci gibi sabaha kadar gurultulu alkollu bir ortamda duruyorsun iki yilda on kilo bence az vermissin bile bu duzensiz uykusuz hayata simdi yasin genc peki ya sonra? Sen bu isin sonunu nasil goruyorsun bu evlilik olsa bile yururmu sence? Bebegin olsa onudami gotureceksin yaninda

Bazı insanlara bu hayat tarzı uyar, gecesi gündüzü karışıktır yada o da şarkı söylüyordur vs. Ama isteğin normal insanlar gibi bir aile olmaksa ne sevgilini üz ne kendini. Onu böyle kabul edebiliyorsan et ilerde değişir diye düşünme.

Mrb. 25 yaşındayım .Güzel bir üniversitede çok güzel bir bölümde okuyorum.Bu sene mezun olucam.Sorunum şu erkek arkadaşım 30 yaşında müzisyen.
Haftanın 5 bazen 6 günü bar sahnesi var başka bir iş yapmıyor.Hayatının anlamı müzik olmuş resmen.Yani müziği bırakması başka bir iş yapması sorun söz konusu değil.Ben artık şu son zamanlarda çok yorulduğumu hissetmeye başladım.Çünkü hemen her akşam onunla bara gidiyorum gitmezsem huzursuz oluyorum .Ama gittiğim zamanlar eve dönmemiz bazen sabah 5-6 oluyor ve ben 9 çıkıp derse gidiyorum.Alkol de almışsam artık o gün derse konsantre olamıyorum yorgunluk baş ağrısı falan ...
BU durumdan artık rahatsız olmaya başladım.Sosyal hayatım kalmadı diyebilirim.Ve 2 yıldır bu böyle ...Zaten derse zar zor gidiyorum ders bitince eve gel uyu uyan tekrar bara git şeklinde bir kısır döngü.Sahnesi olmadığı zamanlar da yorgun olduğunu söyleyip evde takılmak istiyor.Bu arada birlikte yaşıyor gibi bişeyiz yani benim evim var ama o yalnız yaşadığından çoğunlukla onda kalıyorum.
Bunlar dışında ilişkimizden bahsedicek olursam bana saygılı fazlasıyla ilgili kibar .Bİr erkekte aradığım hemen hemen her şey mevcut onda.Yatakta da çok uyumluyuz birbirimizi mutlu ediyoruz .Beni sevidiğinden eminim ama bulunduğu ortamdan mıdır bilemiyorum bi güvensizlik var.2 yıldır hiç bir şeyini de yakalamadım telefonu ortadadır sosyal medya hesaplarını arada kontrol ederim.Ama bunlara rağmen gitmediğim zamanlar huzursuz oluyorum.Bir kaç kez ayrıldık olmadı ayrı yapamadık.
Şimdiyse kalbim ve mantığım arasında sıkışıp kaldım.Aileme söylesem o kadar okuttun kendine göre birini bul diye ön yargılı yaklaşıcaklar.E okul bitiyo dönmem gerekicek onu çok seviyorum onsız bi hayat düşünemiyorum.Ama şu son zamanlarda onunla da bir gelecek göremiyorum.Okulum bittiğinde muhtemelen 8-6 bir işte çalışıcam o da geceleri çalışıyor.Ben hep onunla gitmeye devam edemem.2 yılda 10 kilo verdim zaten bu düzensiz hayat yüzünden arkadaşlarım çökmüşsün resmen diyor.
Böyle bi durumda siz olsanız napardınız ? Kalbimin sesini dinleyip devam mı etmeliyim yoksa mantıklı düşünüp ayrılmak mı?
İki yılda böyle devam ederse yüzünde kalıcı yorgunluk nakış gibi işlenmiş ve oturmuş olur istesen de istemesen de sevgiliniz bırakır saten sakın savunma haline bürünme dost iyiliğini ister diyeceğim dostta değiliz fakat buradan bizlerden yardım istiyorsan dost kadar olmasakta yardım istediğin kadar yakınızdır

konu başlığından içeriği farklı bir konu bekledim açıkçası :KK53:
bence her gece bara gitmene gerek yok adam gündüz uyuyor gece çalışıyor ama sen gündüz okula gidiyorsun bu tempo seni yorabilir haftada iki üç gitsen ve kendine daha çok zaman ayırsan

sevgiliye güveniyorsun belli ki o bar da sen olmana rağmen takılan kızlar illa ki uygun bir zaman bulur
avukat da olsa mühendis de olsa aldatır
sevgili olmak da durdurmaz adamı nişanlı olmak da evli olmak da

Neden böyle düşünüyorsun? Çocuğunu neden yalnız büyütesin ki? Gündüzleri o bakar, geceleri sen mesela. Bak bu ilk aklıma gelen.
Bütün müzisyenler bekar değil ve bu evlilerin büyük bölümü de çocuk sahibi. İkiniz de çeşitli zamanlarda fedakarlık yaparsınız gerektiğinde.
Şu forum kocam çocuklarımla ilgilenmiyor diye yana yakıla konu açan kadınlarla dolu ve çoğunun kocası müzisyen değil.
Bu tip şeyler karakter meselesi.
Adam iyi bir eş, iyi bir baba olacaksa olur, olmayacaksa banka memuru olsa da olmaz, devlet memuru olsa da olmaz, müzisyen olsa da olmaz.
aynısını yazacaktım
adamın karakteriyle ilgili tamamen nasıl bir eş olacağı nasıl bir baba olacağı
adam memur ama karısıyla ilgilenmiyor çocuğunun hangi sınıfa geçtiğini tam olarak bilmiyor mesela
işte bunlar hep ilgisizlikten
şu meslek de ki adamlar harika baba oluyor da şunlardan bir şey olmuyor gibi bir şey yok ki hayatta
onu geçtim
bu adam müzisyende olmayabilir sadece gece çalışan insanlar müzisyenler barmenler mi
ne yapacaksın kocan polis gece nöbetine çıkıyor bu adam iyi baba olmaz deyip ayrılacak mısın
yada doktor eşin olsa biz nasıl bir araya gelemeyeceğiz en iyisi şimdiden ayrılalım mı diyeceksin

benim çevremde de var o da barmen falan değiller
kadın da adamda fabrika da işçi biri gündüz vardiyasına biri gece gündüz kadın çocuğa bakıyor gece adam
ya da
öğretmen bir bey var karısı hemşire onda da gündüz kadın bakıyor gece adam başında duruyor çocuğun
yorucu bir tempo ama hayat şartları buna zorlayabilir

Napacaksin ki? Adamin isi bu. Senin icin is mi degistirsin. Hem muzisyen adamla beraber olmak ne guzel. Adamin isi eglenmek, eglendirmek. Ayrica her defasinda onunla gitmek mecburiyetinde degilsiniz. Kac kadin kocasinin, sevgilisinin is yerine gidiyo mesai saatlerinde? Istersen yurutursun. Istemezsen de bahane yaratma, ayril.

Benim arkadasim da sarkici bir adamla evli. Kiz calismadigindan adamin hayatina ayak uydurabiliyor. Ama sizin hayalleriniz baskaysa, siz bilirsiniz.

Sizin ve sevgilinizin hayatı barlarda geçip gidecek ne yazık ki.şimdi size doğru yolun bu olmadığını söylersem 'bu benim hayatım sanane'dersiniz ama ben üzerime düşeni yaparım.vazgeçin bu yaşamdan.okulunuzu,onun bunun yatağında geçirerek bitirmeyin.barlarda sabahlayıp, içki içmeyin.eğer inancınız varsa Allah'ı ve ölümü hatırlayın...sevgiler...

Bu sozunu "sevgiler" le bitirmen ne kadar ironik..

Nefret akiyor laflarinizdan. onun bunun yataginda gecirme demek he? Kiz onun bunun yataginda mi geciriyormus ogrencilik yillarini? Sana en hak ettigin cevabi banlanmamak adina veremiyorum.

Sadece sunu soyluyorum.

HADDINI BIL KADIN!!!!

aynısını yazacaktım
adamın karakteriyle ilgili tamamen nasıl bir eş olacağı nasıl bir baba olacağı
adam memur ama karısıyla ilgilenmiyor çocuğunun hangi sınıfa geçtiğini tam olarak bilmiyor mesela
işte bunlar hep ilgisizlikten
şu meslek de ki adamlar harika baba oluyor da şunlardan bir şey olmuyor gibi bir şey yok ki hayatta
onu geçtim
bu adam müzisyende olmayabilir sadece gece çalışan insanlar müzisyenler barmenler mi
ne yapacaksın kocan polis gece nöbetine çıkıyor bu adam iyi baba olmaz deyip ayrılacak mısın
yada doktor eşin olsa biz nasıl bir araya gelemeyeceğiz en iyisi şimdiden ayrılalım mı diyeceksin

benim çevremde de var o da barmen falan değiller
kadın da adamda fabrika da işçi biri gündüz vardiyasına biri gece gündüz kadın çocuğa bakıyor gece adam
ya da
öğretmen bir bey var karısı hemşire onda da gündüz kadın bakıyor gece adam başında duruyor çocuğun
yorucu bir tempo ama hayat şartları buna zorlayabilir
Aynen. Adam evlenmek istediğine göre demek ki uçarı bir şey değil, kendini evliliğin sorumluluğuna hazır hissediyor, otururlar bir gelecek planı yaparlar, o zaman zaten belli eder kendisini.
Benim üniversiteden arkadaşım devlet memurundan boşandı, çocukla ilgilenmiyor diye. Ablamın çok yakın arkadaşı bir rock grubunun gitaristi ve sahneye çıkmadan önce her gece Facetime'den oğluna masal okuyor.
Bunlar karakter meselesi. İş meselesi değil.

İlişkinde mutluysan tek endişen onun gece çalışması ise ayrılma sevgilinden.
Gece çalışmasını sorunu olarak görme mesleği bu adamın. Her gece onunla gitmene ne gerek var.
Kendini onun hayatına ve yaşantısına bağlama hiç bir evlilik böyle olmaz.

Bu sozunu "sevgiler" le bitirmen ne kadar ironik..

Nefret akiyor laflarinizdan. onun bunun yataginda gecirme demek he? Kiz onun bunun yataginda mi geciriyormus ogrencilik yillarini? Sana en hak ettigin cevabi banlanmamak adina veremiyorum.

Sadece sunu soyluyorum.

HADDINI BIL KADIN!!!!
Sen kimsin de bana haddini bil diyorsun???? seviyesiz beyinsiz!!!!

Back
X