Hayatım bir türlü yoluna girmedi

duvarsaatii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2018
2.189
4.417
133
Selam kızlar.

3 yıllık evliyim.Evliyken Kpssye hazırlandım. Atanamadım.evlenir evlenmez 2.üniversiteme başladım okudum. O da bitti 1 yıl oldu tam mezun olalı. Bunca emeğe 3 yılda ne devlete atanabildim. Ne de 2.üniversite okuduğum bölümümden işe girebildim.

Yani 3 yıldır verdiğim emekler elimde kalakaldı sadece oyle.
Ayrıca bi de vajinismus hastasıyım. Gitmediğim doktor kalmadı. Iyileşemedim.Elimdeki iyi şeylerin de farkındayım tabi ki eşim destek oldu tüm bu süreçlerde.
Ama 28 yaşına girdim hala hayatım düzene giremedi. Ne sağlık problemim.düzeldi ne kariyerime başlayabildim. Sizce depresyona girmekle haksız mıyım? Nasıl bir yol izlemem.nasıl sabretmek gerekiyor bilmiyorim.

Öncelikle her şeyin başı sağlık. Siz ne kadar benim hayatım çok kötü diye düşünürseniz o kadar berbat gider tüm işler. Bence ilk iş psikolojik yardım alın vajinusmus ve iş bulma stresi sizi depresyona sokmuş olabilir. Psikolojiniz düzeldiğinde hayatınız da daha düzene girecektir 🙏🏻

Vaji için harekete geçmen çok iyi olur doktorla veya bu konuda yazılmış kitaplardaki egzersizlerle bunu yenebilirsin. Sonra moralin yerine gelir. İş için çabalamışsın, yine çabalamaya devam edersin, kaderinde varsa olur.

Eşinizi sevmiyorsunuz herhalde 3 yıldır çözememek için istememek lazım. İşsizlik de herkesin başında.

Seviyorum tabi ki. Istiyorum da. Ama olmuyor. Bi arkadasim vardi o da benimle aynı her seyi denedi meğerse kist varmış. Oyüzden olmuyormus. Belki de benim de öyle biseydir

Sürekli farklı dr.lara mı gittiniz?
Başladığınız bir dr.la neden devam etmediniz.
Forumda ki konulara göz attınız mı? Orda vajinusmusu yenen arkadaşlar var.

Devam ettim ilk 1 yıl bi doktora gittim. dediklerini de uyguladım.ama olmadı. Evet biliyorum. Benim çalistigim metodlar var forumda .Faydalı ama bende olmadı yani

Şuan 2si örgün olmak uzere 4 uni bitirdim. Ne iş yapiyorsun de? Hicbisey. Asla atanamadim. Torpil desen istemedim. Olmayinca olmadi yani. Benim de yaş 29. Simdi okudugum bolumlerden birinde dgs ile 4 e tamamlayacagim ordan belki kapi acilir diyerek. Asla pes etmeyecegim okumaya devam alin terimle is bulana kadar tüm sınırlarımi zorlayacagim. Pes etmeyin siz de.

3 yıldır istiyorsunuz ama hala cevabınız belki mi? Umarım aldatılmıyorsunuzdur.

Doktorlar görmedi bir sey yok dediler . Benim arkadasima da 4 yildir gittigi doktorlar vajinismussun baska bir sey yok demişler. Belkiden kastım bu. Belki de bende de
Var ama bulamadılar.

Şuan 2si örgün olmak uzere 4 uni bitirdim. Ne iş yapiyorsun de? Hicbisey. Asla atanamadim. Torpil desen istemedim. Olmayinca olmadi yani. Benim de yaş 29. Simdi okudugum bolumlerden birinde dgs ile 4 e tamamlayacagim ordan belki kapi acilir diyerek. Asla pes etmeyecegim okumaya devam alin terimle is bulana kadar tüm sınırlarımi zorlayacagim. Pes etmeyin siz de.

Ben de torpil istemedim.kendi emeğimle gelmek istedim siz gibi aynı. Dgs den neye tamamlıcaksınız . Benim.ilk okuduğum lisanstı. Diger 2 yıllığı dgs ile tamamlamayi düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun ya.

Ben de torpil istemedim.kendi emeğimle gelmek istedim siz gibi aynı. Dgs den neye tamamlıcaksınız . Benim.ilk okuduğum lisanstı. Diger 2 yıllığı dgs ile tamamlamayi düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun ya.
Cocuk gelisimi okudum en son yeni mezun oldum ondan. Onu anaokuluna tamamlamayi istiyorum kismetse. Ben sosyalbilgiler ogretmenligi okudum atanamadim. Sonra adalet okuyum cok atamasi var dedim olmadi. Bu arada cografya ogretmenliginde yuksek lisans yaptim. Son olarak da bu cocuk gelisimi iste. Her seferinde hala mi isszsin iste diploma kollesyonu mu yapiyorsun gibi alaylara maruz kaliyorum. Rabbim ins sizin gibi benim gibi hakkiyla iş isteyenlere yardim eder

Benim de durumum ayni. 32 yasindayim evlenip geldim. Atanmaya cok ugrastim bi kere kil oayi kacti. 2. Bolumu okudum ve evlenip geldigimde kursa gittim ve kpss ye girdim. Su an atamalari bekliyorum sagliktan.

Cocuk gelisimi okudum en son yeni mezun oldum ondan. Onu anaokuluna tamamlamayi istiyorum kismetse. Ben sosyalbilgiler ogretmenligi okudum atanamadim. Sonra adalet okuyum cok atamasi var dedim olmadi. Bu arada cografya ogretmenliginde yuksek lisans yaptim. Son olarak da bu cocuk gelisimi iste. Her seferinde hala mi isszsin iste diploma kollesyonu mu yapiyorsun gibi alaylara maruz kaliyorum. Rabbim ins sizin gibi benim gibi hakkiyla iş isteyenlere yardim eder
Amin inşallah. Mesleğiniz negüzel aslında ama. Işte diyecek bir şey yok maalesef adaletten hukuğu düşünmez misiniz dgs ile? Herkes yapıyor gerçi ama.

Benim de durumum ayni. 32 yasindayim evlenip geldim. Atanmaya cok ugrastim bi kere kil oayi kacti. 2. Bolumu okudum ve evlenip geldigimde kursa gittim ve kpss ye girdim. Su an atamalari bekliyorum sagliktan.

Inşallah olur. Ben de biyologum. Sağlık hangi bölüm?

Tebrik ederim sizi ya maşallah allah yolunuzu açık etsin

Back
X