- Konu Sahibi Mutlulukolsunartik
Oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabaa nasıl atlatabildiniz. Tecrübelerini paylaşabilir misiniz.Ben bu acıyla yaşayamam bir kaç aya bu evden ölüm çıkar diye düşündüğüm zaman oldu.
Evden dışarı çıkamadım kendimden dahi iğrendim aynalara bakamadım.
Ama bu depresyonu atlattığımda kendimi bulmuştum karakterim oturdu
Bende kpss 2022 başlayacağım temelim yok... O yüzden sormak istedim benimde 92 civarı almam lazim işle beraber2 ay boyunca günde 13-14 saat çalışaraktoplu çalıştım. Her dersten konu anlatımlı tek kaynaktan çalıştım. Tüm kaynakların denemelerini çözdüm. Bol bol not tuttum. Sanırım bunlar etkili oldu.
En önemlisi de sanırım başka çarem yoktu. Branşimda atanmak dışında başka bir şansım yoktu. Bu benim motivasyonum oldu.
İnan benim de hiç temelim yoktu. Matematik ve Türkçe biliyordum. Genel kültür sıfırdı. Bir de alan var bizde. Bence yayarak çalışmak yerine toplu çalışmak bu sınav için çok daha iyi. Sınavdan sonra tüm bilgiler uçuyor ama iyi bir puan alırsın.Bende kpss 2022 başlayacağım temelim yok... O yüzden sormak istedim benimde 92 civarı almam lazim işle beraber
hayat sadece son nefesde biter...diğer bitişlerde zaten bir başlangıçtırBöyle bir merak .Hayatım bitti ,artık mutlu olmayacagim dediğiniz yerde tekrar hayat size güldü mü ? Hayat bitti dediğiniz yerde yeniden yeşillendi mi ?
Çokça mutlu olunnn. Sen değişirsen etrafındakiler değişir bizin enerjimizin yansımasıyla şekilleniyor çevremiz derler :)Şu hayatta öğrendiğim en önemli şey srn değişmezsen dünyanda değişmiyor.
Ben de çok zor bir hayat yaşadım.Bir gün acı bir olay bir travma .Sonra önce kabullenememe sonra derin acı sonra herkese kızgınlık ve en son kendinle hesaplaşma .Kendimle hesaplaşıp yüzleştim.Hatalarımı ve bu hataların bana yaşattıklarıHatam güçsüz ve hep boyun eğen olmaktı.
Hayata hep olumsuz umutsuz bakmaktı.
Değiştim ...Farkında olarak ve kimse için değil kendim için yaşamayı öğrendim.Ve kendimi sevmeyi..Sonra hayatım değişti..Birden değil ben değiştikçe değişti..Olumlu düşün olumlu olsun derler ya çoook doğru..
O senin güzelliğinDik duruşlu özgüvenli kadın güçlü olmak size çok yakışıyor
O bitti dediğin fragmandı. Ve fragmanı izlesende filmin sonu halkında sana asla ipucu vermez. Mutlu son diye birşey var. Senin elinde. Oyuncuda,senaristte, yönetmende sensin zira.Böyle bir merak .Hayatım bitti ,artık mutlu olmayacagim dediğiniz yerde tekrar hayat size güldü mü ? Hayat bitti dediğiniz yerde yeniden yeşillendi mi ?
Nilmeseker bu sözleri kitaplardan mı öğreniyorsunHayatim bitti dedikten bir "sabır süresi" zaman geçmeden kimsenin hayatinin yeşillendigini sanmam.
Sabırla yoğuruyorum şu an koruğu da dut yaprağını da... Birinden helva birinden atlas yapacagim...![]()
Bu sözler benim sözüm. Aslı " sabırla yogrulan koruk helva olur" dur. Birde yaşanmış yıllarımı tecrübelerimi eklerim EvhamlimNilmeseker bu sözleri kitaplardan mı öğreniyorsun
Eğer öyleyse bize bir kitap listesi mi atsan![]()
Benim öyle dediğim iki an var , iksinde de hayatım değişti..Böyle bir merak .Hayatım bitti ,artık mutlu olmayacagim dediğiniz yerde tekrar hayat size güldü mü ? Hayat bitti dediğiniz yerde yeniden yeşillendi mi ?