Hayatım Boyunca Hiçbir Erkek Beni Sevmeyecek

belki de kriterlerin çok yüksektir gözün hep yükseklerdedir. seni de beğenen olmuş istememişsin. bir de bu böyle hesap kitapla olmuyor cidden olacağı varsa yolunuz kesişiyor bir şekilde. ama ben seni anlıyorum 18 yaşındayım aşk en güzel böyle dönemlerde yaşanıyor aslında. heveslenmen normal ama üzerine düşme düşündükçe daha çok olmuyo bir de bana kalırsa karşı taraftan sinyal almadığın sürece direkt pat diye açılma, çok istiyorsan belli et onun tepkisine bak ama direkt öyle hoşlanıyorum yazmak çok da iyi gözükmüyo bende yapmıştım bunu bir kere :(

Guldurdunuz beni. Sizin yaşınızda ben de aynı korkulardaydim ama her mutsuz biten flortumden sonra demek ki daha iyisine yaklaştım diye teselli ediyodum kendimi. Kimileri hep yalnız takılıyordu ve bununla ilgili üzüntü duymuyolardi ama ben bu durumun yetistigim aileyle ilgili olduğunu dusunuyodum. Bu yaşta kendine partner bulmayla ilgili kaygılara sahip olmak insanın en güzel caglarini heba eder. Bağımsız nasıl mutlu olabileceğinizin yollarını arayın insanın hayatına aşk bı şekilde girer zaten

hanımlar haklısınız ama keşke biraz da empati yapsanız herkes dilinden okul okul diye düşürmüyor ama ben zaten okuyorum aksine sevgilisi olan arkadaşlarım daha mutlu dersleri vb. daha iyiye gidiyor.

Ben 20 yaşındayken okumaya çalışıp bir yere yerlesip, düzgün bir isim olmasi için uğraşıyordum o yaşlarda hiç aklıma kimse beni beğenmiyor, sevgilim yok vs tarzında birşey gelmedi 🙄

Ah ne güzelim en güzel yaşındasın, ye iç yat gez, kendini sev, bırak seni kim seviyor sevmiyor diye uğraşma... Okuyorsan derslerine adapte ol, okumuyorsan okumaya çalış, çalışıyorsan işine odaklan.. Kizacaksin belki ama 20 yaş cook küçük bir yas

Herkese merhaba, ben artık bu hayattan bıktım tüm kızların sevgilisi var en çirkef olanların bile. Yanlış anlamayın koca derdine düştüğümden değil ama artık yaşım sevgili olunmayacak kadar küçük değil. Artık ben de sevgilimle mesajlaşmak gezmek tozmak ve standart şeyleri yaşamak istiyorum.Ama olmuyor yaşım 20 ye dayandı etrafımdaki herkesin sevgilisi var. Tam 15 kez reddedildim geçen sene 1 aylık bir sevgilim o da çok amatörceydi ve saçma sapan o yüzden bitti zaten gerçek bir aşk ilişkisi değildi.Etrafımda veya sanladan farketmez sürekli ya beni keko tipli amacı seks olan aptal erkekler ya da benim beğendiğim ama eninde sonu beni reddeden erkekler buluyor.Siz nasıl sevgili buluyorsunuz ? Ben eksik bir kız mıyım ki kimse tarafından çekici bulunmuyorum.Artık yaşamak bile istemiyorum nasıl olsa hayatım boyunca yalnız kalacağım yaşamanın ne anlamı var ?
20 yaş ne ki vs. diyecekler belirteyim 20 de olmayıp da kaçımda olacak 30 yaşında mı ? kocaman kadın olduğumda mı insanların lisede yaşadığı aşkı yaşayacağım
15 kere red mevzusunu da aydınlatayım sadece 3 tanesi gerçekte tanıdıklarımdı diğerlerini sanaldan tanıştım ve hoşlandığımı belirtip red yedim.
Oku Kendi Ayaklarının üstünde dur!! Kendi paranı kendin kazan bir mesleginiz olsun Sonra da kendine güzel bir bakım yap. Kıyafet tarzını yenile. Sosyal cevreni genişlet bak nasıl da pesınden geliyor erkekler.

Sen de büyük kompleks var.
Önce kendine güven.
Kocayla erkekle de alakası yok.
Kendine kendin için güven.
Bu işlerin kiloyla memeyle alakası yok.
Hiçbir zaman çok zayıf olmadım.
Eşim hayatıma girdiğinde hayatımın en kilolu dönemindeydim.
Eşimde uzun boylu kaslı sporcu bir adamdır.
Ama arkadaş topluluklarnda çok sevilirim vs.
Negatif bir enerjin var belli. Hem karamsarsın hem üslubun pek sempatik değil.
Çevremdeki en çirkef kızlar vs üslup jest ve mimikler adamı vezir de yapar rezil de.
Tarihte bile büyük krallıkların, imparatorlukların yıkılma sebebidir kadın.
Kendinin farkına var.
Ama önce enerjini değiştir.
Erkek her zaman bulunur.
Ama kendi seviyeni ne kadar arttırırsan hayatına girebilecek insanların seviyesi de o kadar artar.
Ha bir de
Acele etme

Sen de büyük kompleks var.
Önce kendine güven.
Kocayla erkekle de alakası yok.
Kendine kendin için güven.
Bu işlerin kiloyla memeyle alakası yok.
Hiçbir zaman çok zayıf olmadım.
Eşim hayatıma girdiğinde hayatımın en kilolu dönemindeydim.
Eşimde uzun boylu kaslı sporcu bir adamdır.
Ama arkadaş topluluklarnda çok sevilirim vs.
Negatif bir enerjin var belli. Hem karamsarsın hem üslubun pek sempatik değil.
Çevremdeki en çirkef kızlar vs üslup jest ve mimikler adamı vezir de yapar rezil de.
Tarihte bile büyük krallıkların, imparatorlukların yıkılma sebebidir kadın.
Kendinin farkına var.
Ama önce enerjini değiştir.
Erkek her zaman bulunur.
Ama kendi seviyeni ne kadar arttırırsan hayatına girebilecek insanların seviyesi de o kadar artar.
Ha bir de
Acele etme
tavsiyeleriniz için teşekkürler. peki bir şeyi merak ettim size göre sempatik üslup nasıl olur

Koca delisi değilsin hıhı
Senin gibi hevesli erken evlilik yapıp pişman olan dolu insan var
Aklını başına al
Erkek deliliği iyi birşey değil

Sizin probleminiz dis gorunus. Cirkin degilsiniz belki ama guzel ve alimli da degilsiniz. Bizim universitede cok kiz vardi boyle cogu universite hayati boyunca sevgili yapamadi. Guzel ve havali gorunmek icin zayiflayip guzel giyinmeniz gerekli yuzunuzu guzel gosterecek sac modeli, abartmadan biraz makyaj vs bunlar uzerine dusunun. Internetten biri reddettiyse sebebi dis gorunustur genelde.

Ah simdi dis gorunuz onemli degil diyenler de gelmis ama dogru degil. Dis gorunus en onemli sey sevgili bulmak icin. Fazla kilosuyla da sevgili bulan, cirkin olup evlenen yok degil var. Ama onlarin pesinde cok erkek gezmiyor, gezse bile o erkekleri siz begenecek misiniz? Isi sansa beya kadere birakmayin. Potansiyelinizi kullanin ve guzellesin derim ben. Bu yorumu da kafama gore degil cevre gozlemime gore yapiyorum. Karakteriniz ve nasil davrandiginiz daha cok iliskiyi uzun sure surdurebilmekle ilgili. O da onemli ama ben cok kotu karakterli veya kendine guvensiz vs kadinlar biliyorum sevgilileri onlara tapiyor sirf guzel olduklari icin.

tavsiyeleriniz için teşekkürler. peki bir şeyi merak ettim size göre sempatik üslup nasıl olur
Temiz bir Türkçe
Hoş bir ses tonu
Ve sınırsız nezaket
İnsan üslubu ile kendini gösterir.
Duygu ve düşüncelerini tane tane akıcı bir şekilde açıklayan nazik bir insan her zaman öndedir.
Her zaman fark edilir.

Herkese merhaba, ben artık bu hayattan bıktım tüm kızların sevgilisi var en çirkef olanların bile. Yanlış anlamayın koca derdine düştüğümden değil ama artık yaşım sevgili olunmayacak kadar küçük değil. Artık ben de sevgilimle mesajlaşmak gezmek tozmak ve standart şeyleri yaşamak istiyorum.Ama olmuyor yaşım 20 ye dayandı etrafımdaki herkesin sevgilisi var. Tam 15 kez reddedildim geçen sene 1 aylık bir sevgilim o da çok amatörceydi ve saçma sapan o yüzden bitti zaten gerçek bir aşk ilişkisi değildi.Etrafımda veya sanladan farketmez sürekli ya beni keko tipli amacı seks olan aptal erkekler ya da benim beğendiğim ama eninde sonu beni reddeden erkekler buluyor.Siz nasıl sevgili buluyorsunuz ? Ben eksik bir kız mıyım ki kimse tarafından çekici bulunmuyorum.Artık yaşamak bile istemiyorum nasıl olsa hayatım boyunca yalnız kalacağım yaşamanın ne anlamı var ?
20 yaş ne ki vs. diyecekler belirteyim 20 de olmayıp da kaçımda olacak 30 yaşında mı ? kocaman kadın olduğumda mı insanların lisede yaşadığı aşkı yaşayacağım
15 kere red mevzusunu da aydınlatayım sadece 3 tanesi gerçekte tanıdıklarımdı diğerlerini sanaldan tanıştım ve hoşlandığımı belirtip red yedim.
Sen yine hoslanabiliyorsun. Ben 23 senede 2 kez falan birinden etkilendim. Konuma girip okursan birini bulup ilişki yaşamaktan koşarak uzaklaşırsın. Senelerce seviyorum diye kandirilip sonunda aldatilmaktansa yalnız kal. Ben orta güzellikle iyi bir fizikte olmama rağmen bir erkekle tesadüfen konuşunca sohbet edince benden uzaklaşıyor çünkü negatif elektrikli biriyim mesela. Soğuk biriyim. Diğer kızlar gibi makara kukara yapamam her erkekle. Ağırdan satarım. Erkekler de sevmez öyle kızları. Kafa dengi birini ararlar. Bir de ortam gerekiyor sanırım böyle şeyler için. Ben iş ortamında buldum ilk aşkımı. İlk sevgilimdi. Başıma neler getirdi boşver o yüzden.

Back
X