Hayatım Boyunca Hiçbir Erkek Beni Sevmeyecek

O zaman önce fazla kilon varsa ver, pilates yap şöyle endamın duruşun değişsin yürüyüşün bile başkalaşır, saçını başını değiştir bikaç havalı kıyafet al , kantinde bahçede takıl işte hem güvenin tazelenir hem de modun yükselir. Biz böyle bulduk okulda😇

Daha vaktin var bunaltma kendini
gerçekten bu taktikler işe yarıyor mu ?
aslında ben bunun yarısı uyguladım 1 hafta içinde platonik seven bile çıktı ama çocuğu d ben beğenmedim

Lütfen ciddi olmadığını söyle 😂 Sevgili demek dert sıkıntı demek. Yalnızken kendine harcamış olduğun güzel vakitleri öldürmek demek. Hayatına biri girecek de ne olacak? Benim iki yıllık ilişkim var, bundan önce ki ilişkilerim de uzun sürdü. Yalnızken bulduğum huzuru mutluluğu ilişkilerim varken asla bulamadım. Kendine vakit kalmıyor. İnsan bir süre sonra sıkılıyor. Yalnız kalmak istiyor. Mutlu ve bir şeyler mi yaşamak istiyorsun. Annenle kardeşinle yaşa. Mutluluğu ve arkadaşlığı kendinde bul. Kimseyi bekleme ki şu zaman da her erkek bel altına çalışıyor. Seni istememiş olmaları belki de bu yüzdendir.
o kadar kötüyse neden yıllardır berabersin ayrıl gitsin.
ayrıca anneyle kardeşle vakit geçirmek başka sevgiliyle vakit geçirmek bambaşka

Haklisin 20 yas asklarin en guzelinin en heyecanlisinin yasandigi yaslar , neden reddediliyorsun ? Nasil davraniyorsun bunlari irdele , neden itici geliyorsun ?
Mesela ben hoşlandığımi yazdim reddedildim demissin pat diye adamlara senden hoslaniyorum mu dedin?

yok tabii ki ama fazla kilom var bu yüzden çok oluyor.
Haklisin 20 yas asklarin en guzelinin en heyecanlisinin yasandigi yaslar , neden reddediliyorsun ? Nasil davraniyorsun bunlari irdele , neden itici geliyorsun ?
Mesela ben hoşlandığımi yazdim reddedildim demissin pat diye adamlara senden hoslaniyorum mu dedin?
l

yok tabii ki ama fazla kilom var bu yüzden çok oluyor.

l
Benim cok kilolu arkadaslarim var , cok da yakisikli kocalari var , kiloyu sagligin icin ver ama kilo basli basina belirleyici etken olamaz
Kilolu oldugun icin utanip sıkılıp ozguvensiz duruyor olabilirsin , ozguvenini arttir , erkeklerin hepsi tipe fizige bakmaz , kendine guvenen , neseli , guleryuzlu , kulturlu kadin seven tonlarca erkek var , sen kendine guvenirsen kilolu da olsan ışıl ışıl parlarsin ve dikkat cekersin

Henüz 20 yaşındasın sakin ol. 20 yaşında hiç sevgilin olmamış olması kadar normal bir şey yok. Bir de neredeyse yaşın kadar reddedildigini yazmışsın seri çıkma teklifi mi ettin naptın? Akışına bırak karşı taraftan adım bekle biraz da

Herkese merhaba, ben artık bu hayattan bıktım tüm kızların sevgilisi var en çirkef olanların bile. Yanlış anlamayın koca derdine düştüğümden değil ama artık yaşım sevgili olunmayacak kadar küçük değil. Artık ben de sevgilimle mesajlaşmak gezmek tozmak ve standart şeyleri yaşamak istiyorum.Ama olmuyor yaşım 20 ye dayandı etrafımdaki herkesin sevgilisi var. Tam 15 kez reddedildim geçen sene 1 aylık bir sevgilim o da çok amatörceydi ve saçma sapan o yüzden bitti zaten gerçek bir aşk ilişkisi değildi.Etrafımda veya sanladan farketmez sürekli ya beni keko tipli amacı seks olan aptal erkekler ya da benim beğendiğim ama eninde sonu beni reddeden erkekler buluyor.Siz nasıl sevgili buluyorsunuz ? Ben eksik bir kız mıyım ki kimse tarafından çekici bulunmuyorum.Artık yaşamak bile istemiyorum nasıl olsa hayatım boyunca yalnız kalacağım yaşamanın ne anlamı var ?
20 yaş ne ki vs. diyecekler belirteyim 20 de olmayıp da kaçımda olacak 30 yaşında mı ? kocaman kadın olduğumda mı insanların lisede yaşadığı aşkı yaşayacağım
15 kere red mevzusunu da aydınlatayım sadece 3 tanesi gerçekte tanıdıklarımdı diğerlerini sanaldan tanıştım ve hoşlandığımı belirtip red yedim.

Yasin 20 ye mi dayandi? Cok tatlisin 😄

Öncelikle daha yolun coook basindasin. Bence Problem görünüsünde veya kisiliginde degil, fazla gönüllü olmanda.

Erkekler hisseder fazla gönüllü olani. Itici gelir. Erkekler avcidir avlamayi sever. Ulasamadiklarini isterler. Fazla gönüllü oldugunu sezdiklerinde cekiciligini aninda kaybedersin. Bence bir erkegin seni sevmesini istiyorsan önce sen kendini sevmelisin.

Kendinle ilgili söylediklerine baksana, sen bile kendini sevilmeye layik bulmuyorsun, baskalari nasil bulsun?

Sadece Erkeklerle olan iliskilerde degil bu bütün insani iliskilerde öyledir. Sen kendini severek, Insanlara seni nasil sevmeleri gerektigini gösterirsin. Kaldiki, bence bir kiz asla ve asla bir erkege teklifte bulunmamali. Böyle birsey olacaksa erkekten gelmeli bu hamle. Bu benim görüsüm.

Acele etme, oluruna birak. 30 yasinda koca kadin olmak okadarda kötü birsey degil, kendimden biliyorum.

Sevgili değil de hangi üniversite hangi bölümü tercih etsem acaba diye düşünseydiniz bu yaşta da öyle bir konu açsaydınız keşke:KK43:
Konu sahibi zaten universitede muhendislik okuyormus , gayet dogal 20 yasinda sevgilisinin olmasinin istemesi , koca arıyorum demiyor sevmek , flort etmek istiyorum diyor

Herkese merhaba, ben artık bu hayattan bıktım tüm kızların sevgilisi var en çirkef olanların bile. Yanlış anlamayın koca derdine düştüğümden değil ama artık yaşım sevgili olunmayacak kadar küçük değil. Artık ben de sevgilimle mesajlaşmak gezmek tozmak ve standart şeyleri yaşamak istiyorum.Ama olmuyor yaşım 20 ye dayandı etrafımdaki herkesin sevgilisi var. Tam 15 kez reddedildim geçen sene 1 aylık bir sevgilim o da çok amatörceydi ve saçma sapan o yüzden bitti zaten gerçek bir aşk ilişkisi değildi.Etrafımda veya sanladan farketmez sürekli ya beni keko tipli amacı seks olan aptal erkekler ya da benim beğendiğim ama eninde sonu beni reddeden erkekler buluyor.Siz nasıl sevgili buluyorsunuz ? Ben eksik bir kız mıyım ki kimse tarafından çekici bulunmuyorum.Artık yaşamak bile istemiyorum nasıl olsa hayatım boyunca yalnız kalacağım yaşamanın ne anlamı var ?
20 yaş ne ki vs. diyecekler belirteyim 20 de olmayıp da kaçımda olacak 30 yaşında mı ? kocaman kadın olduğumda mı insanların lisede yaşadığı aşkı yaşayacağım
15 kere red mevzusunu da aydınlatayım sadece 3 tanesi gerçekte tanıdıklarımdı diğerlerini sanaldan tanıştım ve hoşlandığımı belirtip red yedim.
Hayatınızda belli ki büyük bir boşluk var ve siz sırf “olsunda benimde bir tane olsun” kafasıyla kendinizi başkalarıyla kıyaslıyarak sürekli bir arayış içindesiniz.Peki kendinize soruyor musunuz “Hazır mıyım?Doğru zamanda mıyım?Karşıma çıkanlar doğru kişiler mi?Bir ilişkiden beklentim neler?” diye.Bir şeye kafayı ne kadar çok takarsanız o kadar ters teper.Biraz akışına bırakın,vakti gelince zaten olur.

Hayatınızda belli ki büyük bir boşluk var ve siz sırf “olsunda benimde bir tane olsun” kafasıyla kendinizi başkalarıyla kıyaslıyarak sürekli bir arayış içindesiniz.Peki kendinize soruyor musunuz “Hazır mıyım?Doğru zamanda mıyım?Karşıma çıkanlar doğru kişiler mi?Bir ilişkiden beklentim neler?” diye.Bir şeye kafayı ne kadar çok takarsanız o kadar ters teper.Biraz akışına bırakın,vakti gelince zaten olur.
Bu konuda güzel tespit yapmışsınız.
Maalesef sanki tek derdim buymuş gibi davranıyorum sanki her şey yolunda bir tek sevgilim eksikmiş gibi ama o boşluk 1 erkekle dolacak kadar basite indirgiyorum.

Ben de sevgili bulamıyorum insan ister tabi napalım şans işte gerçi sizin yaş küçük bu kadar üzülme
Kızlar kendinize gelin. Bu nasıl bir bakış açısı. Sevgili bulamıyorum ne demek yahu! Sinsice Bedeninizi ve ruhunuzu kullanmayı amaç edinmiş o kadar kart horoz var ki, ki bunlar genelde 40 yaş ve üzeri oluyorlar.
Sizi gerçekten sevecek birini bulun acele edip yanlış kararlar vermeyin. Gerekirse eve kapanıp şarabınızı tek başınıza için. Ama kendinizi bir heves uğruna kullandırmayın

Kızlar kendinize gelin. Bu nasıl bir bakış açısı. Sevgili bulamıyorum ne demek yahu! Sinsice Bedeninizi ve ruhunuzu kullanmayı amaç edinmiş o kadar kart horoz var ki, ki bunlar genelde 40 yaş ve üzeri oluyorlar.
Sizi gerçekten sevecek birini bulun acele edip yanlış kararlar vermeyin. Gerekirse eve kapanıp şarabınızı tek başınıza için. Ama kendinizi bir heves uğruna kullandırmayın
Acele etmiyorum yalnızca yalnızım işte kendimi kullandırtmıyorum tabi

30 umda mı bulacak derken 😀 ben 29 yaşındayım.her istediğimi elde ettim 😀 yaşla alakası yok yani canım .

Tedavi olun.Yas 20ye dayanmış böyle çocuksu düşünmek normal değil

Back
X