Hayatım Boyunca Hiçbir Erkek Beni Sevmeyecek

Yaş 20 iş bitti mi diyelim ne diyelim 😂

15 kişiden ret cevabı o kadar kişiye açılma demektir. Normal değil ki bu. İlle de sevgilim olsun tavrıniz olumsuz bir enerji yapıyordur etrafa.

Ciddiyetle okuyordum ki yaşım 20ye dayandı kısmına gelince tüm ciddiyetim kaçtı :D
Sevgiliymis falan cok da mühim değil Arkadas edin, pandemi biter mi bilmiyorum ama kendine çeşitli hedefler koy, ruhuna odaklan yani
Pandemi bitince de gez toz eğlen ye iç
Hayatında birileri elbet olur ama bunu amaç edinirsen ne yazık ki hata olur
Onun dısında 24üne kadar hiç sevgilisi olmamıs kuzenim birisiyle tanıstı her sey yolunda gitti simdi de evli ve mutlu masallah Klasik ama bu isler böyle degisik

mantıklı yorum için çok sağ olun. evet öyle hissediyorum cidden 15 yaşında sevgilisi olanları 22 sinde evlenme teklifi alanları görünce 40 yaşında gibi hissediyorum.
Konu sahibi, kalbini kırmak istemem özür dilerim seni üzdüysem.15 kez reddedilmek filan tuhaf geldi nasıl saydın veya da nasıl o kadar adım atabildin şaşırmıştım inanmamıştım. Ama gerçekten gerek yok başını böyle şeylerle ağrımaya dünya aşktan ibaret değil, sabret zamanı gelince en güzel şekilde, gönlüne göre olur inşallah.

Herkese merhaba, ben artık bu hayattan bıktım tüm kızların sevgilisi var en çirkef olanların bile. Yanlış anlamayın koca derdine düştüğümden değil ama artık yaşım sevgili olunmayacak kadar küçük değil. Artık ben de sevgilimle mesajlaşmak gezmek tozmak ve standart şeyleri yaşamak istiyorum.Ama olmuyor yaşım 20 ye dayandı etrafımdaki herkesin sevgilisi var. Tam 15 kez reddedildim geçen sene 1 aylık bir sevgilim o da çok amatörceydi ve saçma sapan o yüzden bitti zaten gerçek bir aşk ilişkisi değildi.Etrafımda veya sanladan farketmez sürekli ya beni keko tipli amacı seks olan aptal erkekler ya da benim beğendiğim ama eninde sonu beni reddeden erkekler buluyor.Siz nasıl sevgili buluyorsunuz ? Ben eksik bir kız mıyım ki kimse tarafından çekici bulunmuyorum.Artık yaşamak bile istemiyorum nasıl olsa hayatım boyunca yalnız kalacağım yaşamanın ne anlamı var ?
20 yaş ne ki vs. diyecekler belirteyim 20 de olmayıp da kaçımda olacak 30 yaşında mı ? kocaman kadın olduğumda mı insanların lisede yaşadığı aşkı yaşayacağım

O "kocaman" kadinlardan biriyim ve yalnizim. Illa olacak diye bir sey yok demek ki.

Kariyer yapmaya bak para kazanmak çok önemli, bende senin yaşındayken aklım havadaydı erkek peşinde imkanlarımın içine ettim, hayatın gerçeklerini göremedim. Şimdi çok pişmanım bunun bedelini ödüyorum cezasını çekiyoru
ne gibi mesela
Beş yaşından beri mi uğraşıyorsun 15 kez reddedilmek nedir??

Özgüvenlisin aslında ben üçte beşte vazgeçerdim, derslerin nasıl peki??
mühendislik okuyorum 15kez reddedildim derken 3 tanesi cidden sevdiklerimdi diğerleri sanaldan tanışma teklifleriydi sadece.

Herkese merhaba, ben artık bu hayattan bıktım tüm kızların sevgilisi var en çirkef olanların bile. Yanlış anlamayın koca derdine düştüğümden değil ama artık yaşım sevgili olunmayacak kadar küçük değil. Artık ben de sevgilimle mesajlaşmak gezmek tozmak ve standart şeyleri yaşamak istiyorum.Ama olmuyor yaşım 20 ye dayandı etrafımdaki herkesin sevgilisi var. Tam 15 kez reddedildim geçen sene 1 aylık bir sevgilim o da çok amatörceydi ve saçma sapan o yüzden bitti zaten gerçek bir aşk ilişkisi değildi.Etrafımda veya sanladan farketmez sürekli ya beni keko tipli amacı seks olan aptal erkekler ya da benim beğendiğim ama eninde sonu beni reddeden erkekler buluyor.Siz nasıl sevgili buluyorsunuz ? Ben eksik bir kız mıyım ki kimse tarafından çekici bulunmuyorum.Artık yaşamak bile istemiyorum nasıl olsa hayatım boyunca yalnız kalacağım yaşamanın ne anlamı var ?
20 yaş ne ki vs. diyecekler belirteyim 20 de olmayıp da kaçımda olacak 30 yaşında mı ? kocaman kadın olduğumda mı insanların lisede yaşadığı aşkı yaşayacağım
15 kere red mevzusunu da aydınlatayım sadece 3 tanesi gerçekte tanıdıklarımdı diğerlerini sanaldan tanıştım ve hoşlandığımı belirtip red yedim.
Sıkıntı yapma bence benimde yasim yakinda 22 olacak benimde hic olmadi sevgilim seni anlamiyo da degilim bende cok istiyorum sevgilim olsun bende ask yasayayim o duyguyu hissetmek ama nedense hic nasip olmadi, bende arada kimseye cekici gelmiyom acaba diye cok dusundum ama bunun sonu yok olacagi varsa olur dedim saldim 🙏

Sıkıntı yapma bence benimde yasim yakinda 22 olacak benimde hic olmadi sevgilim seni anlamiyo da degilim bende cok istiyorum sevgilim olsun bende ask yasayayim o duyguyu hissetmek ama nedense hic nasip olmadi, bende arada kimseye cekici gelmiyom acaba diye cok dusundum ama bunun sonu yok olacagi varsa olur dedim saldim 🙏
keşke ben de öyle düşünebilsem

ne gibi mesela

mühendislik okuyorum 15kez reddedildim derken 3 tanesi cidden sevdiklerimdi diğerleri sanaldan tanışma teklifleriydi sadece.

Miss gibi bölümün varmış, bulamadığına göre endüstri mühendisliği filan mı ya da çevre. Biraz makina mühendisliğinin orda takıl orda da bulamazsan o zaman üzülürsün makinada herkesin gideri var çünkü 🤓

Miss gibi bölümün varmış, bulamadığına göre endüstri mühendisliği filan mı ya da çevre. Biraz makina mühendisliğinin orda takıl orda da bulamazsan o zaman üzülürsün makinada herkesin gideri var çünkü 🤓
hepsinden beter kimya mühendisliği bölümde sayılı erkek var o derece.

Senin yaşındayken aklıma gelmezdi hic böyle şeyler ünv son sınıfta eşimle tanıştım 23 yaşımda sözlendim 25te evlendim tek sevgilim eşim mutluyuz çok şükür

hepsinden beter kimya mühendisliği bölümde sayılı erkek var o derece.

O zaman önce fazla kilon varsa ver, pilates yap şöyle endamın duruşun değişsin yürüyüşün bile başkalaşır, saçını başını değiştir bikaç havalı kıyafet al , kantinde bahçede takıl işte hem güvenin tazelenir hem de modun yükselir. Biz böyle bulduk okulda😇

Daha vaktin var bunaltma kendini

Yaşım
15 kere red mevzusunu da aydınlatayım sadece 3 tanesi gerçekte tanıdıklarımdı diğerlerini sanaldan tanıştım ve hoşlandığımı belirtip red yedim.
20 ye dayandı diye bir şey mi okudum ben 😳 üzgünüm ama evde kalmışsınız.

Sizi anliyorum, yetiskin koca kadinken iliski yaşamak başka, ergenlikte başinda kavak yelleri eserken aşık olmak bambaşka birşey ve bence o surecte yasanmali. O yaşlar tamda karsi cinsi merak etme, kesfetme, duygusallik bekleme yaşlari. Bunu istemeniz asiri normal ama olmadi diye de ölmek istemeyin yahu. 🙄

Koca kadin degilsiniz zaten 20 yasindasiniz ve biraz sakin olun. Siz sevgili bulacagim diye bu denli istekli olunca bu karsi tarafa yansiyordur eminim ve itici gorunuyor olabilir. 15 kişi çok fazla degil mi?
Biraz sakinleşin. Sirf olsun diye birini hayatiniza alinca hayallerinizdeki gibi olmayacak.

Lütfen ciddi olmadığını söyle 😂 Sevgili demek dert sıkıntı demek. Yalnızken kendine harcamış olduğun güzel vakitleri öldürmek demek. Hayatına biri girecek de ne olacak? Benim iki yıllık ilişkim var, bundan önce ki ilişkilerim de uzun sürdü. Yalnızken bulduğum huzuru mutluluğu ilişkilerim varken asla bulamadım. Kendine vakit kalmıyor. İnsan bir süre sonra sıkılıyor. Yalnız kalmak istiyor. Mutlu ve bir şeyler mi yaşamak istiyorsun. Annenle kardeşinle yaşa. Mutluluğu ve arkadaşlığı kendinde bul. Kimseyi bekleme ki şu zaman da her erkek bel altına çalışıyor. Seni istememiş olmaları belki de bu yüzdendir.

Back
X