Hayatım Boyunca Hiçbir Erkek Beni Sevmeyecek

Konu sahibi internetten tanıştığınız insana hiç açılınır mı tabii kaçarlar 😂
Acaba siz de benim gibi muhtemelen sizden hoşlanmayacağına emin olduğunuz tipleri mi gözüne kestiriyorsunuz da reddediliyorsunuz? Ben bugüne kadar bana açılıp peşimden koşan kimseye karşılık vermedim hep kendimce platonik takılacağım birilerini buldum. En sonunda bu huyumdan vazgeçmeye karar verip biriyle sevgili olduğumda da aldatıldım hatta konusunu açmıştım geçenlerde. Ben de 18 yaşındayım aldatılmama da 2 gün üzülmüştüm hayatıma zaten daha bir sürü insan girer çıkar diye. 20 yaşında olup niye karaları bağlıyorsunuz ki? Bunlar zaten en güzel yaşlarımız o kişi beni aldatmamış olsaydı bile uzun sürmezdi çünkü bir sürü kişi tanıyabilecekken hayatımın verimli dönemlerini bir kişi üzerinde harcayarak geçirmek istemezdim sanırım. Çok önemli değil bu sevgililik olayları ama 15 kez reddedilmenizin nedeni sizin aşırı fevriliğiniz. Kimse garanti gördüğü kişiyle uğraşmak istemez kolay kolay. Üstte olayı memeye bile bağlayanlar olmuş yahu ne alaka 😀 Görünüş ilk izlenim için çok önemli ama sonrası için de hiç önemli olan bir şey değil bence bunlara takılmayın.

Herkese merhaba, ben artık bu hayattan bıktım tüm kızların sevgilisi var en çirkef olanların bile. Yanlış anlamayın koca derdine düştüğümden değil ama artık yaşım sevgili olunmayacak kadar küçük değil. Artık ben de sevgilimle mesajlaşmak gezmek tozmak ve standart şeyleri yaşamak istiyorum.Ama olmuyor yaşım 20 ye dayandı etrafımdaki herkesin sevgilisi var. Tam 15 kez reddedildim geçen sene 1 aylık bir sevgilim o da çok amatörceydi ve saçma sapan o yüzden bitti zaten gerçek bir aşk ilişkisi değildi.Etrafımda veya sanladan farketmez sürekli ya beni keko tipli amacı seks olan aptal erkekler ya da benim beğendiğim ama eninde sonu beni reddeden erkekler buluyor.Siz nasıl sevgili buluyorsunuz ? Ben eksik bir kız mıyım ki kimse tarafından çekici bulunmuyorum.Artık yaşamak bile istemiyorum nasıl olsa hayatım boyunca yalnız kalacağım yaşamanın ne anlamı var ?
20 yaş ne ki vs. diyecekler belirteyim 20 de olmayıp da kaçımda olacak 30 yaşında mı ? kocaman kadın olduğumda mı insanların lisede yaşadığı aşkı yaşayacağım
15 kere red mevzusunu da aydınlatayım sadece 3 tanesi gerçekte tanıdıklarımdı diğerlerini sanaldan tanıştım ve hoşlandığımı belirtip red yedim.
Ailenizden ya da çevrenizden pek sevgi görmeyen biri misiniz? Özellikle de ebeveynlerinizden? Mutluluğu bir insana baglamak dogru gelmiyor tabiki siz farkli dusuncelerde olursunuz karisamam da kendinize yukaridaki yazdiklarinizla zarar vermis olursunuz. 20 yasinda gencecik bir kizsiniz. Çok fazla saplanti yapmissiniz sevgili olayini. Sanki yasaminizin tek anlamiymis gibi. Red yemeleriniz cok takmayin sonucta elinizden geleni yapmissiniz olmamis. Biraz agirdan alin sevme olaylarini size tavsiyem. Once bir mesleğinizi elinize alin. Zamani geldiginde zaten hayatiniza biri girecektir.

Herkese merhaba, ben artık bu hayattan bıktım tüm kızların sevgilisi var en çirkef olanların bile. Yanlış anlamayın koca derdine düştüğümden değil ama artık yaşım sevgili olunmayacak kadar küçük değil. Artık ben de sevgilimle mesajlaşmak gezmek tozmak ve standart şeyleri yaşamak istiyorum.Ama olmuyor yaşım 20 ye dayandı etrafımdaki herkesin sevgilisi var. Tam 15 kez reddedildim geçen sene 1 aylık bir sevgilim o da çok amatörceydi ve saçma sapan o yüzden bitti zaten gerçek bir aşk ilişkisi değildi.Etrafımda veya sanladan farketmez sürekli ya beni keko tipli amacı seks olan aptal erkekler ya da benim beğendiğim ama eninde sonu beni reddeden erkekler buluyor.Siz nasıl sevgili buluyorsunuz ? Ben eksik bir kız mıyım ki kimse tarafından çekici bulunmuyorum.Artık yaşamak bile istemiyorum nasıl olsa hayatım boyunca yalnız kalacağım yaşamanın ne anlamı var ?
20 yaş ne ki vs. diyecekler belirteyim 20 de olmayıp da kaçımda olacak 30 yaşında mı ? kocaman kadın olduğumda mı insanların lisede yaşadığı aşkı yaşayacağım
15 kere red mevzusunu da aydınlatayım sadece 3 tanesi gerçekte tanıdıklarımdı diğerlerini sanaldan tanıştım ve hoşlandığımı belirtip red yedim.
Yaşım 20 ye dayandı dedin ya orada bitti konu benim için asla ciddiye alamıcam şimdi seni 😂

zaten düşünüyorum ama tam sevgilimin olması gereken bir yaş.
Hiç sevgilim olmadı
26 yaşındayım yeni evlendim 1 senedir tanıştığım biriyle
19 yaşında hiç erkek hayali kurmuyordum
Pes yahu bu ne böyle
Yeni nesili anlamıyorum
19 yaşında sen gibi erkek diye diye ölmüyordum

Benimde erkek arkadaşım olmadı çünkü ben hep ciddi düşünen bir kızdım. Lay lay lom takılma peşinde değildim belki de o yüzden olmadı. Sonra 23 yaşına gelince bi anda direk evlenme niyetinde olan insanlar çıkmaya başladı karşıma. Eşimle tanıştım, o da 30 lu yaşların başındaydı artık hayatının kadınını bulup evlenmek istiyordu. İlk görüşte aşk oldu diyebilirim. Sonra evlendik. Sonuç 8 senelik evlilik 1 güzel kız bebek, 2.yolda 🥰 bende eşimle tanışana kadar tedirgindim ben hep yalnız kalıcam herhalde vs diye ama hayat bu akışına bırakıp beklemek lazım. Benim gönlüme göre oldu herşey. Darısı başına

Öncelikle sakin ol.
Sevgilim olmalı.
Kesinlikle olmalı.
Bu yaş sevgili olma yaşı.
Diye üzerinde düşündükçe olmuyor bence.
Bir sal kendini.
Olmazsa olmaz böyle de gayet mutluyum moduna geç.

Enerjin düzeldiği için düzelecek bir şeyler emin ol.

Ben gerçek aska inananlardanım. Benim ki 35te oldu. 30 ne ki?

20 yasimda bana umit veren beni oyalayan bir cocuga asiktim. Sonra o birden baska biriyle cikmaya basladi. Bana da onun arkadasi cikma teklif etti. Sirf yalniz kalmayayim diye ve asik oldugum cocuga nispet olsun diye onunla cikmaya basladim. Fakat sonra kesfettim ki sevgilim banyo bile yapmiyordu. Ve sampuan yerine yanlislikla sac kremi almisti ve sacini yikarken bunu kullaniyordu. Birkac ay sonrasinda dedim ki kendime bu boyle olmaz ve cocuga kendisinden ayrilmak istedigimi soyledim. Bana dedi ki "olur tabi ama bana couch surfing vesilesiyle gelen amerikali misafirlerimi gezdirme sozu vermistin simdi ayrildik diye sozunden vazgecme". O gece ben, kokuyor diye yeni ayrildigim sevgilim, bunun amerikali misafirleri, benim baska bir arkadas grubum hep beraber disari ciktik. Ben cok sarhos olup buna "sen ben seni terk edince neden hic uzulmedin?" Diye agladim. Bu da bana sarilarak teselli etti "sen kimsenin etkisinde kalmadan kararlarini verebil diye en buyuk kkcim" dedi. O an "bu cocuk cok olgun ve anlayisliymis acaba keske terk etmese miydim ya?" Diye dusundum ama sonucta dus almiyordu ve onun bu kararini da ben etkileyemiyordum.

Yirmi yasimda iliskim vardi ama o da boyle bir iliskiydi be konu sahibi. Mesela su an 32 yasinda gokyuzunde yalniz gezen yildizlar kadar yalnizim. Bu isler belli olmuyor. Bakma sen dizilere filmlere herkesin karsisina hemen birileri cikip herkes tek tip mutluluklar yasamiyor.

Ha ama bazi kurallar var tabi ben yeni ogreniyorum sen simdiden ogren. Once kendine saygi duy kendimi sev, bu nasil olacak ne klise bir laf soyledin simdi diceksin ama aslinda dogru bir laf oldugu icin klise. Sen diceksin ki bugun kendimi mutlu etmek icin ne yapayim. Biri sana senin hak etmedigin sekilde davranirsa isterse kivanc tatlitug olsun kusura bakmasin senin standartlarin var Hadi eyvallah. Kimse Sana o sekilde davranamaz. Seni sevmeyenin pesinden kosmicaksin canini sokakta mi buldun? Sonra sevgili bulmak icin biraz sosyallesmek isine gucune bakmak hayatini dolu dolu yasamak lazim. Bakimli olmak ozguvenli olmak da iyi oluyor. Iste bunlari ben daha 32 yasimda duyuyorum ogreniyorum sen daha akillisin muhtemelen sen daha erken ogren konu sahibi

gerçekten bu taktikler işe yarıyor mu ?
aslında ben bunun yarısı uyguladım 1 hafta içinde platonik seven bile çıktı ama çocuğu d ben beğenmedim

Tabi ki işe yarıyor erkekler önce pakete bakıyorlar, ilk adım burdan geliyor sonrasında ruhun karakterin anlam kazanıyor, ne yazık ki beğenmediğimiz bi kadının/erkeğin hiçbir şeyini merak etmiyoruz.

Ben seni anlıyorum sevmek/sevilmek bu dünyadaki en güzel şeylerden biri ben anne de oldum anneliği biçok rolu seviyorum ama birisi için özel olmak hissi çok başka. Aşk harika birşey.

Bu arada fiziksel görünümü değiştirmen aslında karşı taraftan önce seni de etkiliyor, kendine güvenin artıyor. Az önce iki kilo aldım diye söyleniyordum , eşim şey dedi “Yıllar içinde öğrendim ,ben seni böyle de beğeniyorum filan desem de aslında bu anlamda çok etkisizim senin için, sen kendini öyle iyi hissediyorsun umrunda değil benim ne söylediğim” Yani işin özü ne yapıyorsan kendin için yap sendeki o pozitif havanın karşı tarafa geçmesi de bonus olsun.

Kadın olarak insan dümdüz olunca kendinde eksiklik hissedebilir gayet normal bendede öyle olmuştu
Tabi dediğiniz doğrudur belki de ben büyük memeli oldugum ıcın asla memesı kucuk olanların hıssettıklerını anlamayabılırım. Fakat memenız kucuk oldugu halde kocanız sızı el ustunde tutmuyor, sızı sevdıgı ıcın tutuyordur. Yanı tapacak kadar sevmesınım tek nedenı sızsınız, meme boyutunuz degıl :KK54:

Başlık çok doğru olmuş, bu kafayla gidersen daha çoook yalniz kalırsın . Buna ben de eminim En Büyük KKEn Büyük KK
zaten kimse devamlı söylenen,hayatı dram haline getirmis, küçük şeyleri dağ yapıp bir ömür mutsuz olacağına inanan negatif biriyle mutlu olamaz. Hatta daha fenası negatif düşünceler negatif olayları çeker. Yani düşünceni değiştirmediğin vakit böyle yaşamaya mahkumsun. Bir nevi 'kendini gerçekleştiren kehanet' denir buna. İstersen azıcık hakkında bir şeyler oku,bence kendinden birkac parça bulabilirsin.
Bu arada daha gerçek ilişkiler peşinde koş bence. Şu an korona yüzünden kıt bir zamanda olsak da elbet bu dönemler bitecek... Konserlere git,bahar şenliklerine git, arkadaş ortamlarına gir, tek başına seyehate çık, turlara katil... Azıcık çevrene insan girsin ki birileriyle tanışabil.
Yoksa sosyal medyada napiyorsun ki?
"Slm?tnşlm mı? " Mı yaziyorsun??
ben tanımadığım insanlardan gelen DMleri sallayıp cevap bile vermiyorum. Çok bayağı geliyor. Ne zaman bir ekleme talebini kabul etsem hemen bir mesaj isteği geliyor falan. Muhatap olsam hepsine 'bu kadar düştün mü, kaşın gözün yerinde, normal yollardan kimseyle tanisamiyor musun?' yazmak isterim.
Sen de sanaldan elini çek. İlle de sanaldan dersen ona buna Dm atma, arkadaşlık uygulamalarında takıl. Şansın yükselir.

Ilk sevgilim 27 yasimda karsima cikti. Tabii ondan önce de tanismalarim oldu ama biraz zor begendigim icin pek yürümedi veya cogu istegi de bastan beri redettim. Pismanmiyim? No, bebeğim, no. 18 20 le evlenebilirdim, Allahima binlerce sükür ki evlenmedim. Gezdim, tozdum, okudum, dostluklarimi güclendirdim, kendimle olan iliskimi saglamlastirdim. Sana da aynisini tavsiye ederim. Zaten bunu yaptigin takdirde geriside corap sökügü gibi geliyor. Hayati akisina birakmayi ögrenmeli insan (evet biliyorum, zor is), hic birsey zorlamaya gelmiyor. Tecrübeyle sabit, eveeet.

Sakamisin sen yaaaa
Evet evettt sen gercekden saka yapiyosun
20 yasindasin beni kimse sevmicek diyosun ve kapkara bakiyosun hayata.
Bigun sana hayatimi bastan sona kadar anlatimda, nasil ayakda kaldin diye soracagina yemin edebilirim.
Ben umutsuzum diyodum kendime ama su hayatin zorluklarini yasamadan hayata küsen umutsuz yasayanlar varmis meger...
20 yasinda bu kafadaysan 30una gelmeden 2...3 antideprasan icersin bence

Allah akıl fikir versin. Kızım okumana bak. Önemli olan bır sürü sevgilin olması değil. Önemli olan iyi vasıflara sahip olman. Düzgün bı okul bitirirsin. İyi bı ise sahip olursun. Sen kaliteli bı insan olursan otuz da olsan karşına düzgün adaylar çıkar. Okumana bak derim ben. Sevgili yapan kızlar daha mı makbul bu devirde anlamadim ki.

Back
X