- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.797
- 598
- Konu Sahibi VanessaRinki
Büyük meme kriter olaydı benimkiler için adamın kapımda köpek olması lazımdıkk da daha neler okuyacağız bakalım
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Büyük meme kriter olaydı benimkiler için adamın kapımda köpek olması lazımdıkk da daha neler okuyacağız bakalım
![]()
Ailenizden ya da çevrenizden pek sevgi görmeyen biri misiniz? Özellikle de ebeveynlerinizden? Mutluluğu bir insana baglamak dogru gelmiyor tabiki siz farkli dusuncelerde olursunuz karisamam da kendinize yukaridaki yazdiklarinizla zarar vermis olursunuz. 20 yasinda gencecik bir kizsiniz. Çok fazla saplanti yapmissiniz sevgili olayini. Sanki yasaminizin tek anlamiymis gibi. Red yemeleriniz cok takmayin sonucta elinizden geleni yapmissiniz olmamis. Biraz agirdan alin sevme olaylarini size tavsiyem. Once bir mesleğinizi elinize alin. Zamani geldiginde zaten hayatiniza biri girecektir.Herkese merhaba, ben artık bu hayattan bıktım tüm kızların sevgilisi var en çirkef olanların bile. Yanlış anlamayın koca derdine düştüğümden değil ama artık yaşım sevgili olunmayacak kadar küçük değil. Artık ben de sevgilimle mesajlaşmak gezmek tozmak ve standart şeyleri yaşamak istiyorum.Ama olmuyor yaşım 20 ye dayandı etrafımdaki herkesin sevgilisi var. Tam 15 kez reddedildim geçen sene 1 aylık bir sevgilim o da çok amatörceydi ve saçma sapan o yüzden bitti zaten gerçek bir aşk ilişkisi değildi.Etrafımda veya sanladan farketmez sürekli ya beni keko tipli amacı seks olan aptal erkekler ya da benim beğendiğim ama eninde sonu beni reddeden erkekler buluyor.Siz nasıl sevgili buluyorsunuz ? Ben eksik bir kız mıyım ki kimse tarafından çekici bulunmuyorum.Artık yaşamak bile istemiyorum nasıl olsa hayatım boyunca yalnız kalacağım yaşamanın ne anlamı var ?
20 yaş ne ki vs. diyecekler belirteyim 20 de olmayıp da kaçımda olacak 30 yaşında mı ? kocaman kadın olduğumda mı insanların lisede yaşadığı aşkı yaşayacağım
15 kere red mevzusunu da aydınlatayım sadece 3 tanesi gerçekte tanıdıklarımdı diğerlerini sanaldan tanıştım ve hoşlandığımı belirtip red yedim.
Yaşım 20 ye dayandı dedin ya orada bitti konu benim için asla ciddiye alamıcam şimdi seniHerkese merhaba, ben artık bu hayattan bıktım tüm kızların sevgilisi var en çirkef olanların bile. Yanlış anlamayın koca derdine düştüğümden değil ama artık yaşım sevgili olunmayacak kadar küçük değil. Artık ben de sevgilimle mesajlaşmak gezmek tozmak ve standart şeyleri yaşamak istiyorum.Ama olmuyor yaşım 20 ye dayandı etrafımdaki herkesin sevgilisi var. Tam 15 kez reddedildim geçen sene 1 aylık bir sevgilim o da çok amatörceydi ve saçma sapan o yüzden bitti zaten gerçek bir aşk ilişkisi değildi.Etrafımda veya sanladan farketmez sürekli ya beni keko tipli amacı seks olan aptal erkekler ya da benim beğendiğim ama eninde sonu beni reddeden erkekler buluyor.Siz nasıl sevgili buluyorsunuz ? Ben eksik bir kız mıyım ki kimse tarafından çekici bulunmuyorum.Artık yaşamak bile istemiyorum nasıl olsa hayatım boyunca yalnız kalacağım yaşamanın ne anlamı var ?
20 yaş ne ki vs. diyecekler belirteyim 20 de olmayıp da kaçımda olacak 30 yaşında mı ? kocaman kadın olduğumda mı insanların lisede yaşadığı aşkı yaşayacağım
15 kere red mevzusunu da aydınlatayım sadece 3 tanesi gerçekte tanıdıklarımdı diğerlerini sanaldan tanıştım ve hoşlandığımı belirtip red yedim.
Hiç sevgilim olmadızaten düşünüyorum ama tam sevgilimin olması gereken bir yaş.
Ben gerçek aska inananlardanım. Benim ki 35te oldu. 30 ne ki?Herkese merhaba, ben artık bu hayattan bıktım tüm kızların sevgilisi var en çirkef olanların bile. Yanlış anlamayın koca derdine düştüğümden değil ama artık yaşım sevgili olunmayacak kadar küçük değil. Artık ben de sevgilimle mesajlaşmak gezmek tozmak ve standart şeyleri yaşamak istiyorum.Ama olmuyor yaşım 20 ye dayandı etrafımdaki herkesin sevgilisi var. Tam 15 kez reddedildim geçen sene 1 aylık bir sevgilim o da çok amatörceydi ve saçma sapan o yüzden bitti zaten gerçek bir aşk ilişkisi değildi.Etrafımda veya sanladan farketmez sürekli ya beni keko tipli amacı seks olan aptal erkekler ya da benim beğendiğim ama eninde sonu beni reddeden erkekler buluyor.Siz nasıl sevgili buluyorsunuz ? Ben eksik bir kız mıyım ki kimse tarafından çekici bulunmuyorum.Artık yaşamak bile istemiyorum nasıl olsa hayatım boyunca yalnız kalacağım yaşamanın ne anlamı var ?
gerçekten bu taktikler işe yarıyor mu ?
aslında ben bunun yarısı uyguladım 1 hafta içinde platonik seven bile çıktı ama çocuğu d ben beğenmedim
Kadın olarak insan dümdüz olunca kendinde eksiklik hissedebilir gayet normal bendede öyle olmuştuPardon meme ne zamandır evlenebilmek için asgari kriterlerden biri oldu![]()
Tabi dediğiniz doğrudur belki de ben büyük memeli oldugum ıcın asla memesı kucuk olanların hıssettıklerını anlamayabılırım. Fakat memenız kucuk oldugu halde kocanız sızı el ustunde tutmuyor, sızı sevdıgı ıcın tutuyordur. Yanı tapacak kadar sevmesınım tek nedenı sızsınız, meme boyutunuz degılKadın olarak insan dümdüz olunca kendinde eksiklik hissedebilir gayet normal bendede öyle olmuştu
Ya Allah icin sizde yani simdi konu niye fake olablir mesela. Yani neden fakelik bi konumu amac ne olablirKonu buram buram fake kokmuyor mu ya? Ben niye ciddiye alamadımyaşım 20ye dayandı
![]()
Ama olmuyor yaşım 20 ye dayandı
Allah akıl fikir versin. Kızım okumana bak. Önemli olan bır sürü sevgilin olması değil. Önemli olan iyi vasıflara sahip olman. Düzgün bı okul bitirirsin. İyi bı ise sahip olursun. Sen kaliteli bı insan olursan otuz da olsan karşına düzgün adaylar çıkar. Okumana bak derim ben. Sevgili yapan kızlar daha mı makbul bu devirde anlamadim ki.Herkese merhaba, ben artık bu hayattan bıktım tüm kızların sevgilisi var en çirkef olanların bile. Yanlış anlamayın koca derdine düştüğümden değil ama artık yaşım sevgili olunmayacak kadar küçük değil. Artık ben de sevgilimle mesajlaşmak gezmek tozmak ve standart şeyleri yaşamak istiyorum.Ama olmuyor yaşım 20 ye dayandı etrafımdaki herkesin sevgilisi var. Tam 15 kez reddedildim geçen sene 1 aylık bir sevgilim o da çok amatörceydi ve saçma sapan o yüzden bitti zaten gerçek bir aşk ilişkisi değildi.Etrafımda veya sanladan farketmez sürekli ya beni keko tipli amacı seks olan aptal erkekler ya da benim beğendiğim ama eninde sonu beni reddeden erkekler buluyor.Siz nasıl sevgili buluyorsunuz ? Ben eksik bir kız mıyım ki kimse tarafından çekici bulunmuyorum.Artık yaşamak bile istemiyorum nasıl olsa hayatım boyunca yalnız kalacağım yaşamanın ne anlamı var ?