- 25 Mayıs 2018
- 748
- 366
- 33
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
20den cok 120ye benziyorsunuz
Arkamizdan bir el-fatiha diyen de olmadi hay lanet dunyanin duzenine tukuremben mezardan bağlanıyorum kk ya haberi yok
Oku Kendi Ayaklarının üstünde dur!! Kendi paranı kendin kazan bir mesleginiz olsun Sonra da kendine güzel bir bakım yap. Kıyafet tarzını yenile. Sosyal cevreni genişlet bak nasıl da pesınden geliyor erkekler.Herkese merhaba, ben artık bu hayattan bıktım tüm kızların sevgilisi var en çirkef olanların bile. Yanlış anlamayın koca derdine düştüğümden değil ama artık yaşım sevgili olunmayacak kadar küçük değil. Artık ben de sevgilimle mesajlaşmak gezmek tozmak ve standart şeyleri yaşamak istiyorum.Ama olmuyor yaşım 20 ye dayandı etrafımdaki herkesin sevgilisi var. Tam 15 kez reddedildim geçen sene 1 aylık bir sevgilim o da çok amatörceydi ve saçma sapan o yüzden bitti zaten gerçek bir aşk ilişkisi değildi.Etrafımda veya sanladan farketmez sürekli ya beni keko tipli amacı seks olan aptal erkekler ya da benim beğendiğim ama eninde sonu beni reddeden erkekler buluyor.Siz nasıl sevgili buluyorsunuz ? Ben eksik bir kız mıyım ki kimse tarafından çekici bulunmuyorum.Artık yaşamak bile istemiyorum nasıl olsa hayatım boyunca yalnız kalacağım yaşamanın ne anlamı var ?
20 yaş ne ki vs. diyecekler belirteyim 20 de olmayıp da kaçımda olacak 30 yaşında mı ? kocaman kadın olduğumda mı insanların lisede yaşadığı aşkı yaşayacağım
15 kere red mevzusunu da aydınlatayım sadece 3 tanesi gerçekte tanıdıklarımdı diğerlerini sanaldan tanıştım ve hoşlandığımı belirtip red yedim.
tavsiyeleriniz için teşekkürler. peki bir şeyi merak ettim size göre sempatik üslup nasıl olurSen de büyük kompleks var.
Önce kendine güven.
Kocayla erkekle de alakası yok.
Kendine kendin için güven.
Bu işlerin kiloyla memeyle alakası yok.
Hiçbir zaman çok zayıf olmadım.
Eşim hayatıma girdiğinde hayatımın en kilolu dönemindeydim.
Eşimde uzun boylu kaslı sporcu bir adamdır.
Ama arkadaş topluluklarnda çok sevilirim vs.
Negatif bir enerjin var belli. Hem karamsarsın hem üslubun pek sempatik değil.
Çevremdeki en çirkef kızlar vs üslup jest ve mimikler adamı vezir de yapar rezil de.
Tarihte bile büyük krallıkların, imparatorlukların yıkılma sebebidir kadın.
Kendinin farkına var.
Ama önce enerjini değiştir.
Erkek her zaman bulunur.
Ama kendi seviyeni ne kadar arttırırsan hayatına girebilecek insanların seviyesi de o kadar artar.
Ha bir de
Acele etme
Temiz bir Türkçetavsiyeleriniz için teşekkürler. peki bir şeyi merak ettim size göre sempatik üslup nasıl olur
Sen yine hoslanabiliyorsun. Ben 23 senede 2 kez falan birinden etkilendim. Konuma girip okursan birini bulup ilişki yaşamaktan koşarak uzaklaşırsın. Senelerce seviyorum diye kandirilip sonunda aldatilmaktansa yalnız kal. Ben orta güzellikle iyi bir fizikte olmama rağmen bir erkekle tesadüfen konuşunca sohbet edince benden uzaklaşıyor çünkü negatif elektrikli biriyim mesela. Soğuk biriyim. Diğer kızlar gibi makara kukara yapamam her erkekle. Ağırdan satarım. Erkekler de sevmez öyle kızları. Kafa dengi birini ararlar. Bir de ortam gerekiyor sanırım böyle şeyler için. Ben iş ortamında buldum ilk aşkımı. İlk sevgilimdi. Başıma neler getirdi boşver o yüzden.Herkese merhaba, ben artık bu hayattan bıktım tüm kızların sevgilisi var en çirkef olanların bile. Yanlış anlamayın koca derdine düştüğümden değil ama artık yaşım sevgili olunmayacak kadar küçük değil. Artık ben de sevgilimle mesajlaşmak gezmek tozmak ve standart şeyleri yaşamak istiyorum.Ama olmuyor yaşım 20 ye dayandı etrafımdaki herkesin sevgilisi var. Tam 15 kez reddedildim geçen sene 1 aylık bir sevgilim o da çok amatörceydi ve saçma sapan o yüzden bitti zaten gerçek bir aşk ilişkisi değildi.Etrafımda veya sanladan farketmez sürekli ya beni keko tipli amacı seks olan aptal erkekler ya da benim beğendiğim ama eninde sonu beni reddeden erkekler buluyor.Siz nasıl sevgili buluyorsunuz ? Ben eksik bir kız mıyım ki kimse tarafından çekici bulunmuyorum.Artık yaşamak bile istemiyorum nasıl olsa hayatım boyunca yalnız kalacağım yaşamanın ne anlamı var ?
20 yaş ne ki vs. diyecekler belirteyim 20 de olmayıp da kaçımda olacak 30 yaşında mı ? kocaman kadın olduğumda mı insanların lisede yaşadığı aşkı yaşayacağım
15 kere red mevzusunu da aydınlatayım sadece 3 tanesi gerçekte tanıdıklarımdı diğerlerini sanaldan tanıştım ve hoşlandığımı belirtip red yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?