Hayatım Boyunca Hiçbir Erkek Beni Sevmeyecek

VanessaRinki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2020
831
1.076
63
Herkese merhaba, ben artık bu hayattan bıktım tüm kızların sevgilisi var en çirkef olanların bile. Yanlış anlamayın koca derdine düştüğümden değil ama artık yaşım sevgili olunmayacak kadar küçük değil. Artık ben de sevgilimle mesajlaşmak gezmek tozmak ve standart şeyleri yaşamak istiyorum.Ama olmuyor yaşım 20 ye dayandı etrafımdaki herkesin sevgilisi var. Tam 15 kez reddedildim geçen sene 1 aylık bir sevgilim o da çok amatörceydi ve saçma sapan o yüzden bitti zaten gerçek bir aşk ilişkisi değildi.Etrafımda veya sanladan farketmez sürekli ya beni keko tipli amacı seks olan aptal erkekler ya da benim beğendiğim ama eninde sonu beni reddeden erkekler buluyor.Siz nasıl sevgili buluyorsunuz ? Ben eksik bir kız mıyım ki kimse tarafından çekici bulunmuyorum.Artık yaşamak bile istemiyorum nasıl olsa hayatım boyunca yalnız kalacağım yaşamanın ne anlamı var ?
20 yaş ne ki vs. diyecekler belirteyim 20 de olmayıp da kaçımda olacak 30 yaşında mı ? kocaman kadın olduğumda mı insanların lisede yaşadığı aşkı yaşayacağım
15 kere red mevzusunu da aydınlatayım sadece 3 tanesi gerçekte tanıdıklarımdı diğerlerini sanaldan tanıştım ve hoşlandığımı belirtip red yedim.

Son düzenleme:
Yani bende senin gibi bir ara gögüslerim yüzünden takımtılıydım evlensemde beni boşar sevdigm adam derdim

Ben de sevgili bulamıyorum insan ister tabi napalım şans işte gerçi sizin yaş küçük bu kadar üzülme

zaten düşünüyorum ama tam sevgilimin olması gereken bir yaş.
Yo bazen olmaz o yaslarda.
Ozgur olmayı secebılır kız, olmaması da olması kadar normal yani.
Bır erkek seni sevmedi diye hıcbır erkek sevmeyecek demek degıl kı bu.

Tüm kızların sevgilisi yok. Burada sevgilisi olmayan kaç kişi vardır eminim. (for example me)

Erkek merkezli yaşamaktan vazgeçin. 20 yaşındasın 15 kere reddedilmek için 15 kere girişimde bulunman lazım. Bu kadar fazla çabalamasan mı, akışına mı bıraksan acaba?

Konu buram buram fake kokmuyor mu ya? Ben niye ciddiye alamadım yaşım 20ye dayandı
Konuda enteresan veya imkansız bı durum yok ki fake olsun.
O kendine gore kendını buyuk hissediyor, hangimiz 20mızde oha koca kadın oldum demedik ki.
Ben dedım mesela.

evet bu konuda haklısınız çok fazla istediğim için çok kompleks yapıp çok çabalıyorum.

Konuda enteresan veya imkansız bı durum yok ki fake olsun.
O kendine gore kendını buyuk hissediyor, hangimiz 20mızde oha koca kadın oldum demedik ki.
Ben dedım mesela.
mantıklı yorum için çok sağ olun. evet öyle hissediyorum cidden 15 yaşında sevgilisi olanları 22 sinde evlenme teklifi alanları görünce 40 yaşında gibi hissediyorum.

mantıklı yorum için çok sağ olun. evet öyle hissediyorum cidden 15 yaşında sevgilisi olanları 22 sinde evlenme teklifi alanları görünce 40 yaşında gibi hissediyorum.
Hissetme Vanessacım, ergenlikten yeni ciktın sayılır sen once bunu idrak et.
Ayrıca degerlısın de, bir insana 15 kere acılmak kendine yapacagin en buyuk kotuluk.
Karakterin boyle sekıllenırse hayatın boyunca boyle olursun.
Kendını once sev deger ver saygı duy, saygı kazanacaksın bunları yaparsan.
Ve inan erkeksiz de oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…