- 9 Ekim 2020
- 831
- 1.076
- 63
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
zaten düşünüyorum ama tam sevgilimin olması gereken bir yaş.Yasım 20ye dayandı nedir ya.
20 iste en guzel yas. Ayna karsısında sacların fon cekıp ozgurlugun tadını cıkarıp okuluna giderken ne giysem diye dusunecegın yas.
20 yahu?
Yo bazen olmaz o yaslarda.zaten düşünüyorum ama tam sevgilimin olması gereken bir yaş.
göğsün hiçbir önemi yok ayrıca küçük seven tonla erkek var.Ben bile evlendiysem herkes evlenir cnkü dümdüz gögsüm hiç yok ama eşim bana tapıyor resmen
sizin yaşınız nedir?Ben de sevgili bulamıyorum insan ister tabi napalım şans işte gerçi sizin yaş küçük bu kadar üzülme
36 buçukksizin yaşınız nedir?
Küçük bile degl benimki ergenlik çagında kalmış gibi ama eşim sayesinde kendimle barısıgım cnkü eşim beni beğeniyor yani benden her konuda memnun şükürgöğsün hiçbir önemi yok ayrıca küçük seven tonla erkek var.
Konuda enteresan veya imkansız bı durum yok ki fake olsun.Konu buram buram fake kokmuyor mu ya? Ben niye ciddiye alamadımyaşım 20ye dayandı
evet bu konuda haklısınız çok fazla istediğim için çok kompleks yapıp çok çabalıyorum.Tüm kızların sevgilisi yok. Burada sevgilisi olmayan kaç kişi vardır eminim. (for example me)
Erkek merkezli yaşamaktan vazgeçin. 20 yaşevet ındasın 15 kere reddedilmek için 15 kere girişimde bulunman lazım. Bu kadar fazla çabalamasan mı, akışına mı bıraksan acaba?
mantıklı yorum için çok sağ olun. evet öyle hissediyorum cidden 15 yaşında sevgilisi olanları 22 sinde evlenme teklifi alanları görünce 40 yaşında gibi hissediyorum.Konuda enteresan veya imkansız bı durum yok ki fake olsun.
O kendine gore kendını buyuk hissediyor, hangimiz 20mızde oha koca kadın oldum demedik ki.
Ben dedım mesela.
Hissetme Vanessacım, ergenlikten yeni ciktın sayılır sen once bunu idrak et.mantıklı yorum için çok sağ olun. evet öyle hissediyorum cidden 15 yaşında sevgilisi olanları 22 sinde evlenme teklifi alanları görünce 40 yaşında gibi hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?