- 20 Şubat 2009
- 3.725
- 2
- 156
- 41
Başından beri okuyorum yazılanları ve yazdıklarınızı. Sizinki gibi konulara pek yorum yapmam ama yaşadıklarınız gerçekten çok acı verici, Allah sabır versin. Bebeğinizde var zorluğu ikiye katlanıyor. Ama 30 yaş iş bulmak için çok geç bir yaş değil. Eğer deneyiminiz varsa yaşınızın sorun olacağını düşünmüyorum. Çocuğunuza bakacak kimse yoksa kreşe bırakabilirsiniz. Kim bilir belki çalıştığınız yerin kreşi bile olabilir. İyimser olun ve kendinizi değil çocuğunuzu düşünün. Onun hayatı daha zor olmasın. İnsan kendi başına gelenlere katlanabilir ama çocuğunun başına gelebileceklere çok daha fazla üzülür.
Ayrıca bir noktaya değinmeden geçemeyeceğim. Buraya konu açarken her türlü yoruma açık olmak gerekir. Olumsuz yorum yazan arkadaşların profillerine kadar girip, profil yazılarına bakmak, son yazdığı mesajlara bakmak ve gelip burada arkadaşların yüzüne vurmak ne kadar doğru bilmiyorum. Burada naçizane herkes fikrini söylüyor. Keşke elimizden sizin için daha fazlası gelse buraya yazmaktan başka...
Ayrıca bir noktaya değinmeden geçemeyeceğim. Buraya konu açarken her türlü yoruma açık olmak gerekir. Olumsuz yorum yazan arkadaşların profillerine kadar girip, profil yazılarına bakmak, son yazdığı mesajlara bakmak ve gelip burada arkadaşların yüzüne vurmak ne kadar doğru bilmiyorum. Burada naçizane herkes fikrini söylüyor. Keşke elimizden sizin için daha fazlası gelse buraya yazmaktan başka...