• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayatım Çok boş

Başından beri okuyorum yazılanları ve yazdıklarınızı. Sizinki gibi konulara pek yorum yapmam ama yaşadıklarınız gerçekten çok acı verici, Allah sabır versin. Bebeğinizde var zorluğu ikiye katlanıyor. Ama 30 yaş iş bulmak için çok geç bir yaş değil. Eğer deneyiminiz varsa yaşınızın sorun olacağını düşünmüyorum. Çocuğunuza bakacak kimse yoksa kreşe bırakabilirsiniz. Kim bilir belki çalıştığınız yerin kreşi bile olabilir. İyimser olun ve kendinizi değil çocuğunuzu düşünün. Onun hayatı daha zor olmasın. İnsan kendi başına gelenlere katlanabilir ama çocuğunun başına gelebileceklere çok daha fazla üzülür.
Ayrıca bir noktaya değinmeden geçemeyeceğim. Buraya konu açarken her türlü yoruma açık olmak gerekir. Olumsuz yorum yazan arkadaşların profillerine kadar girip, profil yazılarına bakmak, son yazdığı mesajlara bakmak ve gelip burada arkadaşların yüzüne vurmak ne kadar doğru bilmiyorum. Burada naçizane herkes fikrini söylüyor. Keşke elimizden sizin için daha fazlası gelse buraya yazmaktan başka...

Evliliğin aşkı öldürdüğüne artık kesin olarak inanmaya başladım. Hayatın gerçeklerinden o kadar sıkıldım ki bilumum vampir dizilerini izleyip keşke ben de vampir olsam herşeyi bırakıp kaçsam diye düşünüyorum.Hayatımdan o kadar bıktım ki...Çok aşık olarak evlendiğim kocam tam anlamıyla bir kalasa dönüştü.Etrafa bıraktığı çoraplarından,geğirmesinden,ayaklarının kokmasından sıkıldım.Evde binlerce iş varken hiçbir şey yapmayıp her şeye beni koşmaya çalışmasından bunaldım.Düşündükçe sanki hayatımda hiç aşık olmamışım gibi geliyor. İçimde kocaman bir boşluk var.kendi hayatımın içinde kapana kısılmış gibiyim.her şeyden ama her şeyden kaçıp gitmek istiyorum.

Kaçın ve gidin..hemde bir an önce,

hayat ertelemeye gelmez :34:

Mirka rica ederim artık yazmayın taciz boyutuna ulaştı.Engelliyorum bile bile neden yazdığınızı anlayamadım. Moraliniz sıfır diye benimki de sıfır mı olsun yani..Kendimi toplamaya çalışıyorum olumlu yorumlara çok ihtiyacım var.

nedense bende bu aralar kacıp gıtmek ıstıyorum anlattıgın seyler kısmen cok tanıdık alısılmıs ınsanı yavas yavas erıten seler. izmirdeyım . ıstanbulda ıs bakarken buluyorum kendımı arada . sehır degıstırsem ıı gelır belkıde . püfff uzulme yanı yanlız degılsın . ınsanların klasık cıkmazı bu olsa gerek

rivera unutmaki her gecenin bir sabahı vardır.lütfen umutsuzluğa düşüp moralini bozma.

Tek çözüm evlenmeden önce sözleşme yapmak
Ben evlilikten korkardım artık tamamen istemiyorum.
Erkeklerin hepsi evlenince değişecek korkusundan şeytanlaştım herkese ters davranıyorum:47:

ayrılmak tek çözüm bence,bugün olmazsa 5 yıl sonra olacak ama olacak o zaman daha yaşlı olacaksanız ,bebeğinizin psikoljisi bozulmuş olacak ve özleyeceği bi babası olacak iyi veya kötü çocuğa bunu anlatamazsın ,o yüzden şimdi yapmak daha iyi gibi geliyo,yaşadıklarınız üzücü ve zor allah yardımcımız olsun hepimizin

Tek çözüm evlenmeden önce sözleşme yapmak
Ben evlilikten korkardım artık tamamen istemiyorum.
Erkeklerin hepsi evlenince değişecek korkusundan şeytanlaştım herkese ters davranıyorum:47:

aman haa...:)))

sözleşme işe yaramaz

evet erkeklerin çoğu evlendikten sonra değişiyor ama evlilik çok başka ve güzel bişey ( gerçekten evliliği derinden yaralayacak sorunlar yoksa)

eğer bu değişimleri, rahatsızlıklarınızı karşınızdaki insana anlatabilip, ne istediğinizi bilir, net olursanız ve aranızda gerçekten sevgi varsa evlilik dünyanın en güzel şeyi....

Evliliğin aşkı öldürdüğüne artık kesin olarak inanmaya başladım. Hayatın gerçeklerinden o kadar sıkıldım ki bilumum vampir dizilerini izleyip keşke ben de vampir olsam herşeyi bırakıp kaçsam diye düşünüyorum.Hayatımdan o kadar bıktım ki...Çok aşık olarak evlendiğim kocam tam anlamıyla bir kalasa dönüştü.Etrafa bıraktığı çoraplarından,geğirmesinden,ayaklarının kokmasından sıkıldım.Evde binlerce iş varken hiçbir şey yapmayıp her şeye beni koşmaya çalışmasından bunaldım.Düşündükçe sanki hayatımda hiç aşık olmamışım gibi geliyor. İçimde kocaman bir boşluk var.kendi hayatımın içinde kapana kısılmış gibiyim.her şeyden ama her şeyden kaçıp gitmek istiyorum.

Aynı beni anlatmışsın:26:

canım eşinin ilgisizliği rahat tavırları sana batıyo olabilir...
erkekler evlendikten sonra artık tamamen onlara ait olduğumuzu düşündüğü için hareketleri davranışlarıda çok rahattır bizlere karşı..
flört dönemindeki gibi aman şuna dikkat ediyim şunu yapmıyim beni şöle beğensin derdine pek düşmezler..tüm rahatlığını sergilerler açıkçası..
ayrıca günlük rutin yaptığın aktivitelerde seni bunaltmış olabilir...
farklı şeyler yapabilseniz mesela tatil alışveriş yada hoşunuza gidebilicek sosyal bir aktivite sizi daha mutlu edebilir..en azından bi farklılık gelir hayatınıza..
ama eşin çalışıyorsa ve izin günleri kısıtlıysa birde buna maddi sorunlar eklenince sosyallik biraz uzak kalıyo..
bundan sadece sen değil bi çok kişi şikayet ediyo..
off yarınımız yine aynı..diyip sinir oluyoruz

Son düzenleme:
Evet hiçbir sorunumuz yokken hamile bir kadını aldatan kocama, kırk yılda bir görüştüğümüz ve nadiren konuştuğumuz halde beni düşman belleyip dövmeye kalkan kaynanama, uğruna ailemi terk edip kendi ailesinin sırtını döndüğü benim bağrıma bastığım ve sonradan bana dayak atan kocama anlayış göstermeliyim. Hatta bunları umursamayım bile. bunlar sorun mu ki...Ve geç değil. Bitti uyanın artık. Önceden söylemiyordum ama Türk erkekleriyle evlenilmez sakın evlenip hayatınızı harcamayın bekarlar.Şimdi dediğinizi tam olarak yapmış bulunuyorum.En azından evlilikten soğurlarsa hayatları mahvolmaz insanların.Dua edelim evet hemen düzelirler.Sevelim dövdükçe sevelim bu insanları düzelirler.evet haklısınız çok zor değil her gün dayak yesem kaynanam dövse ne olur ki..Ne bilesiniz tabi çok zor değil siz yaşamadınız bunları. Evlenirken bilmiyor muydum ya evet hep kadınların suçu zaten.. Erkeklerin değil. kadınlar hep kapris yapıyor canım erkekler de kendilerini hep dürüstçe ortaya koyuyor zaten.Biz aptalız yüzde 90 kadın anlayamıyoruz sizin dehanıza yetişemiyoruz canım..Erkeklerin yüzde 90 ı böyleyken siz yüzde ona giren birine sahipseniz bu başkalarının sorunlarının çok önemsiz ve hafif olduğu anlamına gelmez. Hatta çoğunluğun acı içinde olduğu gerçeğini de değiştirmez. Hayatımda sizden daha çok şey gördüm yaşadım benim gibi bir sürü insan var.Ve Siz baş öğretmen edanızla kime neyi öğretme peşindesiniz?

Bakın çok genel komuşuyorsunuz burada evli olanlar kadar bekar olan genç kızlarımızda var ve bu şekilde yani türk erkekleriyle evlenilmez gibi bir genellemeyle göz korkutuyorsunuz. Ben kusura bakmayın ama anlattıklarınıza inanmıyorum bu konuda da iç sesime güveniyorum ilk yazınızda sadece boşluktan ve kirli çoraplardan, eşinizin birşeye karışmamasından sözeden ve bu konuları açmayan siz oklar size dönünce hamilwyken dayak yedim diyorsunuz. Niye evleip mahvalolalım Allah akıl vermiş ölçüp biçersin hadi evlendilten sonra huyları ortaya çıktı neden hamile kaldınız sorunlarınızı çözmeden. Evet bu ülkede boşanmak kolay değil ama hiçbirşey kolay değl bir yerden başlamak lazım en azından kendi hayatınızdaki yanılgıları ve hataları başkalarının gözünü korkutarak geri plana atmaya kalkışmayın. Bu hayatta kötü evlilikler kadar çok iyi evliliklerde var. Görücü usullerini ayrı tutuyorum, eşinizi siz seçtiniz ve evliliğiniz kötü diye burada kimseye öylr böyle diyemezseniz derdinizi açarsanız ve yardım isterseniz ama sizin bir şey yapmaya da niyetiniz yok çözüm düşünceniz yok bu evlilik zaten bitmiş sizde resmi olarak bitireceksiniz ama rica ediyorum burada bu şekilde konuşarak evlilikleri öcü gibi göstermeyin bakın ailemi bir kenara ittim diyorsunuz ne kadar tanıdın da ailenizi hiçe saydınız.

Daha önceki konularını okumadan yazmak istemedim.
Çok zor bir yaşantın var. Allah yardımcın olsun.
Eşin bir hatasını telafi etmeden yenisini yapıyor.
Onun rahat tavırları sana dokunur tabi çok haklısın.
Beni döven aldatan bir adama nasıl yemek yapar afiyetle ye derim.
Seni kırmak istemiyorum yanlış anlamanı da istemiyorum.
Ama türk erkekleriyle evlenilmez çok genel olmuş.
Çevremiz kötü örnek çok fazla ama bu her milletten kadının başına gelebilecek şeyler.
iyi evliliklerde var. Allah bütün bekarları hayırlı insanlarla karşılaştırsın.
Hayat çok boş diyorsun. Bu çok kötü birşey annesin sen.
çocuğun var en azından onunj için sen birşeyler yap.
mutsuz bir ortamda o nasıl büyüyecek.
Bence yoluna devam et ama çocuğunla birlikte.
Allah bir kapıyı kapatır ötekini açar.
Sanada yardım etsin inşallah canım...

Evet hiçbir sorunumuz yokken hamile bir kadını aldatan kocama, kırk yılda bir görüştüğümüz ve nadiren konuştuğumuz halde beni düşman belleyip dövmeye kalkan kaynanama, uğruna ailemi terk edip kendi ailesinin sırtını döndüğü benim bağrıma bastığım ve sonradan bana dayak atan kocama anlayış göstermeliyim. Hatta bunları umursamayım bile. bunlar sorun mu ki...Ve geç değil. Bitti uyanın artık. Önceden söylemiyordum ama Türk erkekleriyle evlenilmez sakın evlenip hayatınızı harcamayın bekarlar.Şimdi dediğinizi tam olarak yapmış bulunuyorum.En azından evlilikten soğurlarsa hayatları mahvolmaz insanların.Dua edelim evet hemen düzelirler.Sevelim dövdükçe sevelim bu insanları düzelirler.evet haklısınız çok zor değil her gün dayak yesem kaynanam dövse ne olur ki..Ne bilesiniz tabi çok zor değil siz yaşamadınız bunları. Evlenirken bilmiyor muydum ya evet hep kadınların suçu zaten.. Erkeklerin değil. kadınlar hep kapris yapıyor canım erkekler de kendilerini hep dürüstçe ortaya koyuyor zaten.Biz aptalız yüzde 90 kadın anlayamıyoruz sizin dehanıza yetişemiyoruz canım..Erkeklerin yüzde 90 ı böyleyken siz yüzde ona giren birine sahipseniz bu başkalarının sorunlarının çok önemsiz ve hafif olduğu anlamına gelmez. Hatta çoğunluğun acı içinde olduğu gerçeğini de değiştirmez. Hayatımda sizden daha çok şey gördüm yaşadım benim gibi bir sürü insan var.Ve Siz baş öğretmen edanızla kime neyi öğretme peşindesiniz?

Bu konuda aileniz nerede. Onlara sırtınızı dönmüş olabilirsiniz ama siz onların evladısınız. Evladının dayak yemesine hangi anne baba dayanabilir. Ben anneme kocam beni dövdü desem, hele ki kayınvalidem. Bir an bile düşünmez hemen çeker alır beni

bence suç sende
tabiki ben detayları bilemem ama 30 yaşını ne kadar gectn ki?
2 yüksek lisans mezunu insanın 22-23 yaşnda olmasını istemicekler heralde, sanıyorum ki önceden de az da olsa iş deneyimn vardır
istesen olur bence
iş bulamazsan da başka türlü bişey bulursun
yabancı dilden özel ders ver olmazsa ceviri yap
olmadı gündeliğe git, dayak yemekten iyidir

Daha önceki konularını okumadan yazmak istemedim.
Çok zor bir yaşantın var. Allah yardımcın olsun.
Eşin bir hatasını telafi etmeden yenisini yapıyor.
Onun rahat tavırları sana dokunur tabi çok haklısın.
Beni döven aldatan bir adama nasıl yemek yapar afiyetle ye derim.
Seni kırmak istemiyorum yanlış anlamanı da istemiyorum.
Ama türk erkekleriyle evlenilmez çok genel olmuş.
Çevremiz kötü örnek çok fazla ama bu her milletten kadının başına gelebilecek şeyler.
iyi evliliklerde var. Allah bütün bekarları hayırlı insanlarla karşılaştırsın.
Hayat çok boş diyorsun. Bu çok kötü birşey annesin sen.
çocuğun var en azından onunj için sen birşeyler yap.
mutsuz bir ortamda o nasıl büyüyecek.
Bence yoluna devam et ama çocuğunla birlikte.
Allah bir kapıyı kapatır ötekini açar.
Sanada yardım etsin inşallah canım...
ilginiz için teşekkürler.

dejavu_one'a

Bana inanan forumlardan yaşadıklarımı okuyup gerçekleri değerlendirme yetisine sahip insanların fikirlerine ihtiyacım olduğundan engellendiniz.beni affedin ama sizinle laf yarıştırmaya zamanım da enerjim de yok.Gidin kendi moralinizi bozun.

Back
X