Basiniz sagolsun.Cok uzuldum gercekten.Aciniz o kadar yeni ki ....bu soku atlatmak cok uzun surebilir.Biz de babamizi cok erken yasta kaybetmistik..Atlatmak cok zor geldi.Doktora gittim.Baska olaylarvda olmustu..Hayatim bitti zannedioyrdum..Doktor bana ilac verdi.Kullanmayacagim dedim.O zaman demeisti ki: babanizi kaybetmissiniz,mezun olamadan,baska trmvalarda yasamissiniz.Calismaniz ,insanlar arasina kaynasmaniz lazim..Annenizin meslegi var.Eminim ki o sizden daha kolay atlatacak..Sizse bunalimdan karar alamiyorsunuz.Ilaclari almaya ve arkadaslarimla daha fazla bulusmaya basladim.Ardindan meslek derken kendime geldim.
su an korona donemi..Biliyorum sosyallik olmuyor..Guzel seyler seyredin.Bol bol dua edin..Namaz kilin.Kur‘an biliyor musunuz bilmiyorum ama insana o kadar iyi geliyor ki..Allah sabir versin..
su an korona donemi..Biliyorum sosyallik olmuyor..Guzel seyler seyredin.Bol bol dua edin..Namaz kilin.Kur‘an biliyor musunuz bilmiyorum ama insana o kadar iyi geliyor ki..Allah sabir versin..