- Konu Sahibi papatyaaa00
-
bence de sevsen böyle olmazdı
kararını iyi ver ne kendi hayatını ne de nişanlının hayatını mahvetme
hakkında hayırlısı olsun iyice düşün taşın, Allah yardımcın olsun.
Bana psikoloğum demişti ki " bir ilişkinin sürmesi için beraber olduğun insanı çirkin bulmaman şart. Baktığında çok yakışıklı demeyebilirsin ama çirkin dememen gerekir". Bilmiyorum ne kadar doğru...
yani saçı başı giyiniş tarzı falansa hoşuna gitmeyen değiştirebilirsin evlendikten sonra. ama adamın kaşına gözüne bakıp bu ne diyosan içinden o zor yani, asla düzelmez, sonradan hoşuna gider mi, bence gitmez.
bence sorun begenıp begenmemenden önce acaba sevıyomuyum demende acaba sevıyomuyum dıyen bı ınsanın tam anlamıyla gercekten karsısındakını sevdıgıne ınanmıyorum acıkcası yada evlenıcek hayatını onunla paylasıcak kadar sevdıgıne dıyım. benı bu kadar seven bırını bulamam dıyosun bence buda bencıllık o senı mutlu edıcek ama sen onu edebılıcekmısın sevmedıgın halde sırf senı mutlu etsın dıye yanında kaldıgın ınsanı.bence ıyı dusun tasın ve kararını ver inşallah pişman olacagın bırsey yapmazsın.
ben de gorustugum birine bu sebepten evet diyememistim pismanligim bazen ortaya cikiyo onun beni el ustunde tutmasi ilgi alakasi falan her zaman bulunacak seyler degil malesef
suan ayrilirsan ilerde pisman olursun diye düsünüyorum..
onun degerini simdi degil ilerde baskasiyla mutsuz olunca anlayacaksin..
Ayrica onu degistirmek senin elinde :)
herşey fizik değil be güzelim . bak beni çok seven biri vardı zamanında boyu kısa diye çocuğu istemedim . bizimde görücü usulü gibi birşeydi o şekilde tanıştık . çıktık gezdik her dediğimi yapıyordu bir dediğimi iki etmezdi . prenses gibi davranırdı bana . çok değer verdi . ben ne yaptım boyu kısa hoşlanamadım fiziksel olarak beni çekmiyor dedim bıraktım çocuğu . sonra hep yanlış insanlar çıktı karşıma zerre değer görmedim . üç kuruşluk insanlar beni adam yerine koymadı . hep kötü beklentiler içinde oldular . şimdi şimdi anlıyorum aslında önemli olan değer görmek . yakışıklılık falan geçici şeyler . seni seviyor sana değer veriyorsa hiç düşünme evlen gitsin . sonra pişman olabilirsin benim gibi
tşk ederim.çok haklısınız dua edin gerçekten çok çaresizim.ne vazgeçmek istiyorum ne devam etmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?