- 15 Şubat 2013
- 26.422
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.408
- 798
- Konu Sahibi papatyaaa00
-
mantık evliliği değil ki bu öyle olsa seni seven,sayan biriyle evlen deriz.evlenmek için bir zorunluluğun yok.nişan adı üstünde tanıma evresi.elini tutmayı,yüzüne bakmayı istemediğin bir insan var karşında.evet iyi bir insanmış ama sana birşey hissettirmiyor.etrafındaki diğer erkeklerdenden bir farkı yok.kendini sırf aileler arasında yüzük takıldı diye mecbur hissetme.aşk çok kıymetli.ve onun kadar insanı mutlu eden bir duygu yok.bu duyguyu sende zamanı gelince yaşayacaksın.demek ki zamanı gelmemiş henüz.:))
evlenmeden önceki flörtlerimde cok yasadim bu durumu
ve hepsi ayrilmayla sonuclandi
esimi ilk gördügümde cok begenmistim
sadece fiziksel özellikten bahsediyorum
evlilikte sorunlarimizda oldu kavgalar vs hersey
ve ne olursa olsun gözümde her gecen gun daha yakisikli bir adamdi
insanlik hali olan bazi seyler bile bana sevimli geliyor
4 yil olacak hala öyle
kötü giyince kötü görünse bile gözümde muhtesem bir adam
evlilikte bu sart arkadasim
yoksa hicbirseyi icin almaz
evliligi iyi düsün
dogru karar ver
henuz evlenmemissin
onunla aynı yatağa girdiğini düşün eğer bir çekim varsa olabilir ama hayır ben bu adamla çocuk yapamam ona dokunamam dıyorsan sakın evlenme
gerçi nişanlanmışsın sanmıyorum ben bu adamla öpüşemem diyip ayrılabileceğini...
zorla mı nişanlandın ? yani belli ki baştan beri çekim yok, neden nişanlandığını merak ettim.
Bitirmeniz en doğrusu... Sevsem böyle olmazdı diyen içinizdeki sese kulak verin, yazık karşınızdakine de size de... Çünkü ;arkadaşlar çok çaresizim.daha önce bi kaç konu paylaşmıştım.ama bu sorunum hepsini solladı geçti.uzun zamandır hiç huzurum yok arkadaşlar ben ne yapacağımı bilmiyorum.yarı görücü yarı konuşarak nişanlanmıştım.düğünüme 3 ay kaldı.nişanlım beni çok seviyor,ilgili,alakalı,beni mutlu edeceğine inandığım bir insan.her ne kadar nişanlılık döneminde sorunlar olsada halledilebilir diye düşünüyorum ama bu aralar hiç iyi değilim.gitmekle kalmak arasındayım bunun nedenide nişanlımı fiziksel olarak beğenmediğimi farketmem.daha önce bunu önemsememiştim diğer sorunlarla uğraşmaktan üzerinde durmamıştım.şu an ne yapacağımı bilmiyorum.onu görünce hiç heyecanlanmıyorum.sürekli oturuşuna kalkışına giyimine falan karışıp duruyorum.bunu artık o da farketti.birşey diyemedim.çok büyük bir aşk yok ama seviyorum.sevsem böyle olmazdı diyor bi ses içimden.bi ses hayır takılma tipine sonra düzelir alışır beğenirsin diyo.böyle seveni bulamazsın diyor.arkadaşlar ne yapmam doğru olur bana yol gösterin içim daralıyor çok huzursuzum.onuda kendimide mutsuz etmek istemiyorum.ama bunu ona nasıl derim böyle bişeyden nasıl ayrılırım bu yakışmaz ki.ama bu beğenmemek içimdeki acı beni öldürecek.Allahım bu nasıl bir derttir.
hakkında hayırlısı canım. bence kendıne bıraz zaman ver bu durum ne zamandan beri boyle bazen ınsanlar boyle bosluga duserler yanı olmuycak seyler dusunup olmuycak seyler yaparlar hıc yapmıycakları seyler ne zamandır berı boyle dusunuyorsun ?
saol canım inş hayırlısı olur.6 aydır nişanlıyım 3 aydır falan böyleyim.arada geçiyor çok beğeniyorum o zaman çok mutlu oluyorum ama çoğunluktada tam tersi.çok zormuş bu işler.
ben olsam ayrılırdım, seviyo olsan herşeyi güzel gelirdi yelken kulağı bile. sevmediğin için batıyo herşeyi
sevmediğin biriyle de mutlu olabileceğini sanmıyorum. adama haksızlık yapmamak için bugün ayrılmazsan ilerde ikinizi de mutsuz edip daha büyük haksızlık yapman da olasılık, o yüzden bence iyi düşün.
Bir arkadaşım benzer durumda.
7 yıldır birlikte olduğu sevgilisiyle sözlendi ama hala kafam karışık
seviyorum ama aşık değilim diyor.
Fiziksel özelliklerini takıyor.
Mesela dişlerini beğenmiyorum,kulakları kepçe gibi, omuzları geniş değil
erkeksi gelmiyor. Boyu da keşke az daha olsaydı diyor.
Bu gelişinde daha iyi gibiydi, ya da ay dün hiç görmek bile istemedim diyor ne kadar acı :S
Ayrılmaya gelince 7 yıl içinde bir kaç kez denedi,ayrılamadı da..
Sebep ilgiye açlık.. Alışkanlık. Sevilme arzusu..
Diyor ki yakışıklı sevdik de ne oldu kıymet bilmedi çekti,gitti.
Bana değer veriyor bir daha bana böyle değer verenini bulamam.
Hem mühendis. İyi bir insan diye diye evlilik yoluna girdi ama hala kafası karışık:26:
Peki diyorum bu insandan 7 yılını niye aldın?
Aşk yokken nasıl evleneceksin? Evlilik sadece ev temizliği,yemek yapmak
birlikte yemek yemek değildir. Bunun yatak odası var diyorum.
Çok mu önemli ki diyor?
Kendisi için bunun önemli olmayacağını düşünüyor.
Peki ya onun için?
Bana bu tarz ilişkiler çok bencilce geliyor kusura bakmayın.
İnsanın bir beğenisi olur. Kişi aşağı yukarı yakın olur beğendiği tarza, bir hoşlantı söz konusu olur
ve bu işlere öyle girilir.
Başka türlü nasıl olacak?
Ben aşık olduğum adamdan türlü türlü sorundur,kavgadır,anası babası yüzünden soğuduğumu biliyorum.
Aşık olmasaydım şüphesiz tahammülüm hiç olmazdı, çok çabuk biterdik.
Daha da ne desem bilemedim. Ayrılmayı düşünmüyorsanız Allah içinize aşk versin
Afedersinizde siz bence bulupta bunamışsınız hersey guzel gıderken... nısanlanmıssınız dugununuzede cok az bı vakıt kalmıs ve cocugun tipini beyenmıyosunuz coook garip bu zamanada kadar aklınız neredeydi acaba :26:
arkd.sana katilmiyorum ben boyle bisey asla katlanamazdim begenmiyosam o kisiyle nasil evlenip bi evde bi yatakta olmak??Allha yardimcin olsun..
tşk ederim cvp için.haklısınz bi gariplik var ama bende anlamadım ne olduğunu tek bildiğim mutsuz olduğum ve ne yapmam gerektiği.aklım yerindeydi ortada böyle bişey yoktu kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi başıma böyle bişeyin geleceği
kendıne bıraz zaman ver bence ılıskınızede hemn kestırıp atma ılk once bu dusuncelerden sıyrılmaya bak görüşebiliyorsan bıraz daha sık gorusmeye calıs akısına bırak eve dondugunde dusun yanında mutlumuydum ıyı vakıt gecırdık mı bence en dogru kararı boyle verebılırsın.
Ona karşı içinde çekim yok bence. Yarın bir gün aynı yatağı paylaşacağın insan. Eğer onu öpmek veya düşünmek bile itici geliyorsa çok ciddi durumdur. Hiç arzulamadığın biriyle ne kadar devam edebilirsin bilemedim...
Ama emin ol tek gerçek değer görmek, sevilmek. Seni sevdiğine mutlu edeceğine inanıyorsan bir şans daha ver. Baktın hala aynısın ne ona eziyet et ne de kendine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?