hayatım dilimden çıkıcak bir kelimeye bağlı ve ne yapacağımı bilmiyorum.yardım edin..

ben olsam ayrılırdım, seviyo olsan herşeyi güzel gelirdi yelken kulağı bile. sevmediğin için batıyo herşeyi
sevmediğin biriyle de mutlu olabileceğini sanmıyorum. adama haksızlık yapmamak için bugün ayrılmazsan ilerde ikinizi de mutsuz edip daha büyük haksızlık yapman da olasılık, o yüzden bence iyi düşün.

tşk ederim.aşk denilen duyguyu daha önce yaşadım.4 sene boyunca birini çok sevdim hiç vazgeçmedim.aşktı çünkü benimkisi.ama o sevmedi.aldattı.hala aklıma gelince canım yandığına göre demekki çok aşıkmışım diyebiliyorum.bunda aşk yok ama sevgi var gibi.elini tutmaktan veya sarılıp oturmaktan gocunmuyorum.yani cinsel boyutta bi isteksizlik gibi bir şey hissetmedim.gerçi evlenmedik daha ama düşününce hissetmiyorum.sadece çok takıldım beğenmediğim yönlerine.kafamda çok sorun ettim.aşamıyorum artık.ne yapcam ben(

tşk ederim.haklısınız çok iyi düşünmem lazım...

tşk ederim.onunla aynı yatağa girmem öpemem diyemiyorum.o kadarlık bi çekim var sadece kötü taraflarına çok takıldım ve aşamıyorum.mesela gözleri çok güzel ama ben gözlerine bakıp mutlu olmaktansa kulaklarına takılıp mutsuz oluyorum.(

Bir arkadaşım benzer durumda.
7 yıldır birlikte olduğu sevgilisiyle sözlendi ama hala kafam karışık
seviyorum ama aşık değilim diyor.
Fiziksel özelliklerini takıyor.

Mesela dişlerini beğenmiyorum,kulakları kepçe gibi, omuzları geniş değil
erkeksi gelmiyor. Boyu da keşke az daha olsaydı diyor.
Bu gelişinde daha iyi gibiydi, ya da ay dün hiç görmek bile istemedim diyor ne kadar acı :S

Ayrılmaya gelince 7 yıl içinde bir kaç kez denedi,ayrılamadı da..
Sebep ilgiye açlık.. Alışkanlık. Sevilme arzusu..
Diyor ki yakışıklı sevdik de ne oldu kıymet bilmedi çekti,gitti.
Bana değer veriyor bir daha bana böyle değer verenini bulamam.
Hem mühendis. İyi bir insan diye diye evlilik yoluna girdi ama hala kafası karışık:26:

Peki diyorum bu insandan 7 yılını niye aldın?
Aşk yokken nasıl evleneceksin? Evlilik sadece ev temizliği,yemek yapmak
birlikte yemek yemek değildir. Bunun yatak odası var diyorum.
Çok mu önemli ki diyor?
Kendisi için bunun önemli olmayacağını düşünüyor.
Peki ya onun için?

Bana bu tarz ilişkiler çok bencilce geliyor kusura bakmayın.
İnsanın bir beğenisi olur. Kişi aşağı yukarı yakın olur beğendiği tarza, bir hoşlantı söz konusu olur
ve bu işlere öyle girilir.
Başka türlü nasıl olacak?
Ben aşık olduğum adamdan türlü türlü sorundur,kavgadır,anası babası yüzünden soğuduğumu biliyorum.
Aşık olmasaydım şüphesiz tahammülüm hiç olmazdı, çok çabuk biterdik.
Daha da ne desem bilemedim. Ayrılmayı düşünmüyorsanız Allah içinize aşk versin

zorla mı nişanlandın ? yani belli ki baştan beri çekim yok, neden nişanlandığını merak ettim.

tşk ederim.hayır zorla nişanlanmadım.ilk başta beğenmiştim.yani normal idare eder deyip geçmiştim.konun pek üzerinde durmadım.kişiliğine baktım daha çok.ama sonradan böyle bir şey hissettim.çok çaresizim.kapana kısılmış gibi hissedşyorum kendimi...

Bitirmeniz en doğrusu... Sevsem böyle olmazdı diyen içinizdeki sese kulak verin, yazık karşınızdakine de size de... Çünkü ;

saol canım inş hayırlısı olur.6 aydır nişanlıyım 3 aydır falan böyleyim.arada geçiyor çok beğeniyorum o zaman çok mutlu oluyorum ama çoğunluktada tam tersi.çok zormuş bu işler.

saol canım inş hayırlısı olur.6 aydır nişanlıyım 3 aydır falan böyleyim.arada geçiyor çok beğeniyorum o zaman çok mutlu oluyorum ama çoğunluktada tam tersi.çok zormuş bu işler.

kendıne bıraz zaman ver bence ılıskınızede hemn kestırıp atma ılk once bu dusuncelerden sıyrılmaya bak görüşebiliyorsan bıraz daha sık gorusmeye calıs akısına bırak eve dondugunde dusun yanında mutlumuydum ıyı vakıt gecırdık mı bence en dogru kararı boyle verebılırsın.

ne olduğunu bi anlasam şu düğünden önce iyi olacak.duaya ihtiyacım var inş doğru kararı veririm

Afedersinizde siz bence bulupta bunamışsınız hersey guzel gıderken... nısanlanmıssınız dugununuzede cok az bı vakıt kalmıs ve cocugun tipini beyenmıyosunuz coook garip bu zamanada kadar aklınız neredeydi acaba :26:

cevabınız için çok tşk ederim.çok güzel ifade etmişsiniz.bende aynı o arkadaşınızın durumundayım tek fark ben 1 senedir tanıyorum.diğer farkta ben cinsel ilişkinin önemli olduğunu biliyorum ama öyle bişey düşündüğümde bi tiksinti oluşmuyor içimde ona karşı.benimki biraz daha az boyutta sanırsam.inşallah hayırlısı olur.nasıl aşık olcam bilmiyorum.

arkd.sana katilmiyorum ben boyle bisey asla katlanamazdim begenmiyosam o kisiyle nasil evlenip bi evde bi yatakta olmak??Allha yardimcin olsun..

tşk ederim cvp için.haklısınz bi gariplik var ama bende anlamadım ne olduğunu tek bildiğim mutsuz olduğum ve ne yapmam gerektiği.aklım yerindeydi ortada böyle bişey yoktu kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi başıma böyle bişeyin geleceği

Hımmm... yınede hakkınızda hayırlısı olsun

hayırlıysa eğer hep mutlu olayım yanında öyle dua ediyorum artık.şu bir ayı iyi değerlendirmem lazım gerçekten baktım bu duygudan sıyrılamadım ayrılmak en doğrusu ama ayrılmakta istemiyorum kıyamıyorum.ayrıca onu başkasıyla görmeyede dayanamam.ne olurdu sanki birazcık daha gözüme hoş gelseydi...

Ona karşı içinde çekim yok bence. Yarın bir gün aynı yatağı paylaşacağın insan. Eğer onu öpmek veya düşünmek bile itici geliyorsa çok ciddi durumdur. Hiç arzulamadığın biriyle ne kadar devam edebilirsin bilemedim...

Ama emin ol tek gerçek değer görmek, sevilmek. Seni sevdiğine mutlu edeceğine inanıyorsan bir şans daha ver. Baktın hala aynısın ne ona eziyet et ne de kendine..

tşk ederim cvp için.çok itici gelmiyor hatta sadece takıntı gibi ama aşamadım.değiştirmeye çalışsam nasıl yapcam onuda bilmiyorum.

Kim ne derse desin sevgililik, evlilik gibi kadın erkek ilişkisinde fiziksel, tensel, kokusal çekim şart çünkü kendimize bir eş seçiyoruz bir nevi doğacak çocuklarımızın babası olacak insanı seçiyoruz sırf iyi biri diye, sırf parası güzel bir işi kariyeri, iyi bir ailesi ve karakteri var diye bir insanla aynı yatağa girilmez gibi geliyor bana. Sonuçta üniversitedeki gibi bir ev arkadaşı oda arkadaşı seçmiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…