hayatım dilimden çıkıcak bir kelimeye bağlı ve ne yapacağımı bilmiyorum.yardım edin..

nişanlınızı çok yakışıklı bulmamanız değil ama çekici bulmamanız ciddi bir sorun.
bakınca çirkin adam desenizde arzularsınız bazen birini, eğer bu duygu yoksa oturup ciddi ciddi düşünün, bu adamla yıllarca aynı yatağı paylaşacaksınız, tensel uyum olmazsa o evlilik çile olur.

Geçenlerde birisiyle tanıştım daha doğrusu aracılarla tanışma oldu daha kapıdan girerken gördüğüm anda olmaz dedim, konuşmadan daha. Çünkü ben önem veriyorum dış görünüşe, giyimine, kuşamına kendimi biliyorum ya biraz ayıp olmasın diye konuştum ama konuşurken de belli ettim olmayacağını, üstelik çevresinde efendi, çok iyi bir insan olarak biliniyor, kız arkadaşı olmamış bugüne kadar, iki üniversite okumuş, çok iyi bir yerde de mühendis. Şartlar ne kadar iyi görünüyor değil mi? Ama o çekim olmayınca o kişinin benim için dışarıdaki herhangi bir erkekten farkı olmadı. Ayrıca da aşk illa ki olmalı diyorum, tahammül seviyesini yükseltir, bazı şeyleri görmezden gelebilir insan.
Siz bu kişiyle nişanlanmışsınız, 1 sene kadar da vakit geçirmişsiniz ya farkında değildiniz başlangıçta bir şeylerin, ya da zamanla duygularınız azaldı ki bence ikisi de bu ilişkinin bitmesi için gerekli sebepler.
Pişman olur muyum korkunuzu çok iyi anlıyorum, zor bir durum keşke daha bilinçli olsaydınız zamanında.
Bu sebeple ayrılmak evet biraz garip ama maalesef güçlü bir sebep. Hakkınızda hayırlısı olsun umarım pişman olmayacağınız bir karar verirsiniz.

Kadınlar genelde mantıklı yaklaşmaya çalışıyorlar,
ama erkekler asla kendilerine çekici gelmeyen begenmediği biriyle evliliğe evet demezler.
Erkeklerin tek taktir ettiğim yönü bu sanırım

Kesinlikle böyle bir şey yapma.
Bile bile ateşe yürümek bu...

Son düzenleme:
6 aydır nişanlıymışsın arkadaşım düğününe de 3 ay kalmış.Evleneceğin için heyecan duyuyor musun mesela onunla olacağın aynı evi paylaşacağın için mutlu musun.

Beğendiğin yanlarını görsen mesela.Kötüyü gördükçe daha da büyür gözünde

o kadar tanıdık ki yaşadıkların......

tatlım bir insan iyi diye seni seviyor diye ilgili diye ya da

aileler kırılmasın ortalık karışmasın kimse ah etmesin diye evlenilmez.. hayat bu 1 defa ve çok değerli..

sen onu arkadaşını sever gibi seviyorsun anlaşılan..yoksa batmazdı hiçbirşeyi aşık değilsin!!!!

aşksız olur mu be güzelim ..ben evliyim ve emin ol evlilik güzel ancak çok çok zor bir kurum.

aşık olmasan asla çekilmez..

Bu ne bencillik ?
Bunu o adama yapmayın, direk ayrılın.
Sizin sevildiğiniz gibi onun da sevilmeye hakkı var.
Tipini değiştirmeye çalışan birine mahkum etmeyin onu , bu haksızlık, bencillik , kötülük ...
Her insan, hak eder sevgisinden gözü perdelenmiş, kendini prens(es) sananı ...

Hiç sevmiyorum bu bencilliği ... Arabası var, evi var, eee mühendis-doktor, seviyo da beni hem de çok, ilgili, el üstünde tutuyor filan .

şimdiye kadar aklınız nerdeydi,bu yapıdaki kızlardanda erkeklerdende nefret ediyorum,kimse oyuncak değil,kalp ise kırılcak bir oyuncak hiç değil

canım görünüşe neden bu kadar takılıyorsun ki, sonuçta değişebilen bişey giyiniş...
birde şunu sakın unutma, güzellik yakışıklılık geçici....ahlakı düzgünse görünüşe bakma derim...

ben de de şöyle bir olay olmuştu...üniversitedeyken arkadaşlar beni aynı fakültenin farklı bir bölümünden bir çocukla tanıştırmıştı...çocuğun tipini görünce kesinlikle olmaz dedim...o kadar çirkin geldi ki gözüme... çocuk kaç kere dışarı çıkma daveti etti kabul etmedim...kantinde çay içelim derdi yüzüne bakmazdım... msn den ekledi....face den ekledi... msn çok popülerdi o zamanlar...her girdiğimde yazardı... çok sıkılırdım yaaa.... 1 yıl böyle devam etti... normal arkadaş olarak bile görmüyordum onu... ama nolduğuysa oldu... 1 buçuk yıl sonra ara ara msn de muhabbet ederken ben bu çocuğun muhabbetinden çok keyif aldığımın farkına vardım...oysaki bu 1.5 sene boyunca hiç onu tanımak için gayret göstermemiştim hiç ona sohbet fırsatı vermemiştim... hep şımarıkça davranmıştım... ve 1.5 seneden sonra biz bi samimi olduk bu çocukla... her aksam msn de sabahlara kadar konuşurduk...bu sefer benim gözüm koridorlarda onu arardı okulda kantinde oturup bir çay içelim diye...sonra telefona kaydı bizim iş... günde 10 saat konuşurduk o kadar güzel akardı ki vakit onunla... ya çocuk çirkinlğini birden sildi gözümde ve ondan ciddi ciddi etkilenmeye başladım...hatta nerdeyse aşık oldum !!! 5 ay kadar bu şekilde sözde arkadaş şekilde ama günde 10 saat konuşarak... yani canım erkeğin ağzı laf yapıyorsa muhabbeti güzelse diliyle kızın aklını alıyorsa tip önemini kaybedebiliyor... ya resmen adamı eskiden gördüğünden farklı görüyorsun... sanırım nişanlın diliyle hareketleriyle de sana yizde yiz hitap edebilen biri değil...öyle olsaydı aklın ve kalbin bir şekilde ona kayardı... bence evlilik çok ciddi senin 1.5 sene bekleyip onu keşfetme gibi bi şansın yok gbi görünüyor...işini riske atma geç olmadan bitir derim....

not : nu hikayede şimdiye kadar anlattığım kısımda bu çocuk çok masum görünebilir... ben de öyle sanıyordum... fırıldakın teki çıktı... 1.5 sene peşimden koştu ben ona aşık olduğum anda korktu bu kez o kaçtı benden....hayatında bir sürü kız varmış hepsini teker teker başkalarından öğrendim... şuanda 2.5 senedir devam eden hem gözüme hem kalbime hitap eden dünyalar tatlısı bir aşkım var... iyiki o çocuk benden kaçmış hiç olmamış diyorum iyiki en başta onu beğenmemişim süründürmüşüm :))

Ten uyumu diye bir şey vardır.
Bunu illa tenlerinizin birbirine değmesiyle anlayamazsınız.
O bir çekimdir.
Başka bişeydir.
Aşktır.

O yoksa -ki görünüşe göreyok- kendinizi heba etmeyin.
Sırf seviliyorsunuz, değer görüyorsunuz diye kendinize de karşı tarafa da yapmayın bu haksızlığı.

Yukarıda bir arkadaş güzel söylemiş.
"Aşk tahammülü yükseltir".

Mühim olan güzellik yakışıklılık değil ki herkesin sevgilisi eşi Brad Pitt mi değil elbet ama arada bir çekim var karşındaki insan dünya yakışıklısı da olmasa insana yakışıklı gelir bu çekim varsa. Yoksa ahlakı güzel diye bir insan evlenilip aynı yatağa girilir mi napiyim kuru kuru ahlakı, kuru kuru kariyeri parayı malı mülkü, karakteri .

Son düzenleme:
herseyden önemlisi calisiyormu,ailene karsi saygilimi huyu nasil senicok sevdigini söyliyorsun baska bir sac modeli giyim kusamla herkes degisir dügünden evvel hep bir kuskuya düser insan acaba Dogru kisimi diye inan bana bunu bir cogumuz yasadik evlenince sen secersin ne yigceni erkeklerin hosuna gider esinin secmesi bunlari dert Edip aranizda proplem cikarma sonra pisman olursun hersyden önemli olan iyi bir es .iyibir baba ,olmasi simdiden mutluluklar kizim

Son düzenleme:

tşk ederim.aslında bende tensel çekim var yani görünce heyecanlanmıyorum ama yanında biraz vakit geçirince davranışlarıyla konuşmalarıyla ilgimi çekiyor ama ben istiyorum ki gözüme batmasa bişey.sorunsuz bir evlilik olmaz diyorlar ama bu nasıl bir sorun anlamadım gitti.ya nasip değil ya ben kendimde değilim...

tşk ederim.çekici buluyorum yani arzu var hatta kaşını gözünü yüz hatlarını falan beğeniyorm ama beğenmediğim bi kaç şey var onlara takılıp kalıyorum.ne yapcam bilmiyorum...

Emin ol gerçekten sevseydin üstü başı saçı nasıl diye sorgulamamaz koşulsuz kabul ederdin..

Onun seni çook sevmesi önemli fakat aynı evi paylaşmaya başladığınızda her hareketi seni rahatsız edicekse iyice kendinden emin olmadan bu yola girme derim.

Zamanla alışırım diye bişey yok bence. Seni üzmek istemem fakat şimdi sevmiyosan ileride de (istisnalar hariç) sevemeyeceksin.
Sen mutsuz olduğun için eşinide mutsuz ediceksin ve o çok seven adamında bi sabrı var ve taştığında tanıyamıyacaksın bile.. Keşke demek kadar acı bişey yok.

Gerçekten ilerde alışırım diye düşünüyosan yol yakınken dön arkadaşım..

tşk ederim.sizin yaşadığınız olayı daha önce başka birinde bende yaşamıştım hiç ilgimi çekmedi diye direk hayır demiştim.ama bunda öyle olmadı.ilk telde konuştuk.konuşmalarını düşüncelerini çok beğenmiştim.zaten bende daha önce yakışıklı birini çok sevmiş ve aldatılmış biri olarak ilk karekterine takıldım.sonradan hatta nişandan sonra bi gariplik hissettim ve buda buydu.yani beğenmeme.bazen çok hoşuma gidiyor bazen hiç gitmiyor.iş bu noktaya geldi düğüne 3 ay var.kalkıp bunca zaman ben seni kandırmışım aslında beğenmiyormuşum diye nasıl diyeyim.bana yapılsa çok kötü olurum.bunu ona nasıl yaparım.çok seviyo.bu nedenden dolayı ayrılırsam eğer çok pişman olacağımı biliyorum.gerçek seven kolay bulunmuyor çünkü.ne zormuş ya Allahım yardım et...

Merhaba canım, benzer bir durumu yaşadığım için yorum yapmak istedim. Bir erkek arkadaşım vardı. Tanıştığımızda olumsuz fiziksel özellikleri gözüme batmadı, diğer özelliklerinden etkilendim -kibar, centilmen olması vs- ve sevgili olmaya başladık. Bana çok değer verdi, çok iyi bir insandı ama zamanla bana batmaya başladı bazı şeyleri. Boyu kısaydı mesela, benimle aynı boydaydı vs... Onunla ilişkimde seninki gibi çekime dair bir sorunum yoktu yani beni öpmesi, elimi tutması rahatsız etmiyordu beni. Ama heyecanlanmıyordum da. Zamanla eksik bulduğum fiziksel özelliklerini çok büyüttüm kafamda ve bitti. Tabii ki ben de mükemmel değilim ama çiftlerin birbirini beğenmesi şart...

Sana önerim, evliliği imkanın varsa ertelemen. Kararından emin olman için kendine biraz daha zaman ver. Ben beğenmediğin biriyle mutlu bir evlilik süremeyeceğini düşünüyorum. Dediğim gibi herkes çok güzel, çok yakışıklı olmak zorunda değil ama çiftlerin birbirini beğenmesi şart kesinlikle.

tşk ederim.aşık olma şansım hiç mi yok acaba

tşk ederim.evet bazen çok heyecanlanıyorum.ama bazen hiç umursamıyorum.acaba ben daha önce bu duyguları yaşadığımdan dolayı hissetmiyorum mu artık.ya da hala eskide mi kaldı aklm acaba...ne biçim bi düğüm bu ya

tşk ederim.çok haklısınız aşk önemli ama ben çok uzağım şu an.Allah yardımcım olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…