- Konu Sahibi papatyaaa00
-
canım görünüşe neden bu kadar takılıyorsun ki, sonuçta değişebilen bişey giyiniş...
birde şunu sakın unutma, güzellik yakışıklılık geçici....ahlakı düzgünse görünüşe bakma derim...
Kim ne derse desin sevgililik, evlilik gibi kadın erkek ilişkisinde fiziksel, tensel, kokusal çekim şart çünkü kendimize bir eş seçiyoruz bir nevi doğacak çocuklarımızın babası olacak insanı seçiyoruz sırf iyi biri diye, sırf parası güzel bir işi kariyeri, iyi bir ailesi ve karakteri var diye bir insanla aynı yatağa girilmez gibi geliyor bana. Sonuçta üniversitedeki gibi bir ev arkadaşı oda arkadaşı seçmiyoruz.
nişanlınızı çok yakışıklı bulmamanız değil ama çekici bulmamanız ciddi bir sorun.
bakınca çirkin adam desenizde arzularsınız bazen birini, eğer bu duygu yoksa oturup ciddi ciddi düşünün, bu adamla yıllarca aynı yatağı paylaşacaksınız, tensel uyum olmazsa o evlilik çile olur.
Geçenlerde birisiyle tanıştım daha doğrusu aracılarla tanışma oldu daha kapıdan girerken gördüğüm anda olmaz dedim, konuşmadan daha. Çünkü ben önem veriyorum dış görünüşe, giyimine, kuşamına kendimi biliyorum ya biraz ayıp olmasın diye konuştum ama konuşurken de belli ettim olmayacağını, üstelik çevresinde efendi, çok iyi bir insan olarak biliniyor, kız arkadaşı olmamış bugüne kadar, iki üniversite okumuş, çok iyi bir yerde de mühendis. Şartlar ne kadar iyi görünüyor değil mi? Ama o çekim olmayınca o kişinin benim için dışarıdaki herhangi bir erkekten farkı olmadı. Ayrıca da aşk illa ki olmalı diyorum, tahammül seviyesini yükseltir, bazı şeyleri görmezden gelebilir insan.
Siz bu kişiyle nişanlanmışsınız, 1 sene kadar da vakit geçirmişsiniz ya farkında değildiniz başlangıçta bir şeylerin, ya da zamanla duygularınız azaldı ki bence ikisi de bu ilişkinin bitmesi için gerekli sebepler.
Pişman olur muyum korkunuzu çok iyi anlıyorum, zor bir durum keşke daha bilinçli olsaydınız zamanında.
Bu sebeple ayrılmak evet biraz garip ama maalesef güçlü bir sebep. Hakkınızda hayırlısı olsun umarım pişman olmayacağınız bir karar verirsiniz.
Kadınlar genelde mantıklı yaklaşmaya çalışıyorlar,
ama erkekler asla kendilerine çekici gelmeyen begenmediği biriyle evliliğe evet demezler.
Erkeklerin tek taktir ettiğim yönü bu sanırım
Kesinlikle böyle bir şey yapma.
Bile bile ateşe yürümek bu...
6 aydır nişanlıymışsın arkadaşım düğününe de 3 ay kalmış.Evleneceğin için heyecan duyuyor musun mesela onunla olacağın aynı evi paylaşacağın için mutlu musun.
Beğendiğin yanlarını görsen mesela.Kötüyü gördükçe daha da büyür gözünde
o kadar tanıdık ki yaşadıkların......
tatlım bir insan iyi diye seni seviyor diye ilgili diye ya da
aileler kırılmasın ortalık karışmasın kimse ah etmesin diye evlenilmez.. hayat bu 1 defa ve çok değerli..
sen onu arkadaşını sever gibi seviyorsun anlaşılan..yoksa batmazdı hiçbirşeyi aşık değilsin!!!!
aşksız olur mu be güzelim ..ben evliyim ve emin ol evlilik güzel ancak çok çok zor bir kurum.
aşık olmasan asla çekilmez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?