kızlar öğleye kadar işim var öptüm hepinizi
zeliş hoşgeldin canım, seni gördüğüme sevindimkilon kaç olmuş, baktın mı
Sarayca canım sağol bende seni bulduğuma sevindim valla
En son geçen hafta 55,7 leri gördüm sarayca kafayı yicem pantolonları zorla çekiyorum yukarı göbeğim basenim o kadar fena durumdaki, mayısta en son sizinle diyet yaparken 50 leri gördüm o zamandan beri komple saldım yani off ki ne offf
sen kaç kilosun bu arada hedef ne
Genic canım naber,
Yasmin geçmiş olsun canım oğlana toparlar umarım en kısa zamanda
Genic canım naber,
Yasmin geçmiş olsun canım oğlana toparlar umarım en kısa zamanda
cnm en azimli genic ile sarayca hatunlar fitleşti iyiceeee
oo yine iyisin çok almamışsın, kısa sürede verirsin,Sarayca canım sağol bende seni bulduğuma sevindim valla
En son geçen hafta 55,7 leri gördüm sarayca kafayı yicem pantolonları zorla çekiyorum yukarı göbeğim basenim o kadar fena durumdaki, mayısta en son sizinle diyet yaparken 50 leri gördüm o zamandan beri komple saldım yani off ki ne offf
sen kaç kilosun bu arada hedef ne
cnm en azimli genic ile sarayca hatunlar fitleşti iyiceeee
sağol cnm
dün ilaçları verdim sabah iiyi idi bayyyyaaa
iyiyim canım sen nasılsın ?
yasemin sende bizdensin sen azmini de biliyoruz canım
oo yine iyisin çok almamışsın, kısa sürede verirsin,
bende kaplumbağa hızıyla devam ediyorum, bi 9 gün bıraktım diyeti, dün yeniden başladım, en son 59 ları görmüştüm ama yeniden artıdayım, böyle böyle vercem bakalım
canım ben doğuştan şişman olduğum için, hep dikkatli olmalıyım, bi salarsam kendimi aşırı kilo alırım maalesefpeki bir liste filan var takip ettiğiniz kızlar kimin ne kadar yolu kaldı ben en arkadalarda olunca merakda ediyor insanD:
anladım canım geçmiş olsun tekrar
iyiyim bende canım sağolasın
hımm bırakmamak gerekiyor dimi ama ben hatırlıyorum sen geçen diyet zamanımda da çok zimliydin yürüyüşler filan düzenli besleniyordun
canım ben doğuştan şişman olduğum için, hep dikkatli olmalıyım, bi salarsam kendimi aşırı kilo alırım maalesef
canım ben doğuştan şişman olduğum için, hep dikkatli olmalıyım, bi salarsam kendimi aşırı kilo alırım maalesef
dilim sürçmüş kızmalesef ben de bu konuda sendenim...
şişman demeyelim lütfen kilo almaya müsait bizim bünyemiz yoksa tabiiki de biz çok yemiyoruz
yaş ilerleyince metabolizma hızı da yavaş yavaş düşüyor maalesef...hahaaa alemsin valla doğuştan demekkk
ben tam tersiydim son bir kaç yıla kadar hep 49-50 sonradan böyle oldum
yaş ilerleyince metabolizma hızı da yavaş yavaş düşüyor maalesef...
aynen öyle,malesef evet geçen defa diyet yaptığımda 3 ayda vermiştim 12 kg
5 sene geçti şimdi 2 ileri 1 geri
mehter takımı gibi oldum yeminle halime/halimize bak
malesef ben de bu konuda sendenim...
şişman demeyelim lütfen kilo almaya müsait bizim bünyemiz yoksa tabiiki de biz çok yemiyoruz
bende sizdenimm
sarayca bilir yıllar önceden beri burdayız demi saraycaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?