Hayatım Diyet

zeliş hoşgeldin canım, seni gördüğüme sevindim kilon kaç olmuş, baktın mı

Sarayca canım sağol bende seni bulduğuma sevindim valla

En son geçen hafta 55,7 leri gördüm sarayca kafayı yicem pantolonları zorla çekiyorum yukarı göbeğim basenim o kadar fena durumdaki, mayısta en son sizinle diyet yaparken 50 leri gördüm o zamandan beri komple saldım yani off ki ne offf

sen kaç kilosun bu arada hedef ne

cnm en azimli genic ile sarayca hatunlar fitleşti iyiceeee

oo yine iyisin çok almamışsın, kısa sürede verirsin,

bende kaplumbağa hızıyla devam ediyorum, bi 9 gün bıraktım diyeti, dün yeniden başladım, en son 59 ları görmüştüm ama yeniden artıdayım, böyle böyle vercem bakalım

cnm en azimli genic ile sarayca hatunlar fitleşti iyiceeee

peki bir liste filan var takip ettiğiniz kızlar kimin ne kadar yolu kaldı ben en arkadalarda olunca merakda ediyor insan D:

sağol cnm
dün ilaçları verdim sabah iiyi idi bayyyyaaa

anladım canım geçmiş olsun tekrar

iyiyim canım sen nasılsın ?

yasemin sende bizdensin sen azmini de biliyoruz canım

iyiyim bende canım sağolasın

hımm bırakmamak gerekiyor dimi ama ben hatırlıyorum sen geçen diyet zamanımda da çok zimliydin yürüyüşler filan düzenli besleniyordun

canım ben doğuştan şişman olduğum için, hep dikkatli olmalıyım, bi salarsam kendimi aşırı kilo alırım maalesef

canım ben doğuştan şişman olduğum için, hep dikkatli olmalıyım, bi salarsam kendimi aşırı kilo alırım maalesef
malesef ben de bu konuda sendenim...
şişman demeyelim lütfen kilo almaya müsait bizim bünyemiz yoksa tabiiki de biz çok yemiyoruz

bende sizdenimm

sarayca bilir yıllar önceden beri burdayız demi saraycaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…