Hayatım Diyet

bence 65 sana çok yakışır, maşallah uzun hatunmuşsun, sen şimdi bizim yüzümüze bakmazsın

çünkü yüzümüz aşağıda kalırrrrrrr

heeeee kesin bakmam 65 olunca 15 cm topuk da giyeceğim ohhhh oldu mu sana 1,85 kesin tepeden bakarım
kız doğruya benim süper yüksek ayakkabılarımı çıkaracağım uzun olunca bu kg beni de rahatsız etmez

yok kız, yaseminle vefaya topukluyla yetişiriz, genic fena uzunmuş 11 cm topuklu giymem lazım , tabi onunda babet giymesi gerek

seni mi kıracağım tabii giyerim gel sen bakem yamacıma

Cnm bende biliyorum keyfim yok her şey yolunda bir şey hariç kilo cnm çok sıkıyor ama bir türlü adapte olamiyorum bende bu hafta saldim yoksa kafama tatikca daha kötü oluyor

rollacım canım neden takıyorsun kafana takma lütfen
bak benim 7 aydır bu azmi bırakmam lazımdı lütfen sende bırakma
senin için motive olabilmen için ne yapabiliriz ?
sen söyle nasıl yapalım nasıl motive edelim seni sana nasıl destek olalım

Cnm bende biliyorum keyfim yok her şey yolunda bir şey hariç kilo cnm çok sıkıyor ama bir türlü adapte olamiyorum bende bu hafta saldim yoksa kafama tatikca daha kötü oluyor
ya canım kilo verilir, bunu neden takıyorsun, 2-3 gün dikkat et, alışırsın, hem o kadar aşırı kilon da yok, yavaş yavaş verirsin yaza kadar

bende zorla başladım inan ki sürekli erteledim son zamanlarda

hazır değilsen bekle bir iki gün daha ama bunun içinde üzme kendini

biklmiyorum kaç kilosun kaç olmak istiyorsun çok fazla mı fark

sağol cnm bilmiyorum toparlanırim en kısa sürede herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…