60 cal.
bence 65 sana çok yakışır, maşallah uzun hatunmuşsun, sen şimdi bizim yüzümüze bakmazsın
çünkü yüzümüz aşağıda kalırrrrrrr
bence 65 sana çok yakışır, maşallah uzun hatunmuşsun, sen şimdi bizim yüzümüze bakmazsın
çünkü yüzümüz aşağıda kalırrrrrrr
evet evet bunların hepsi uzun hatuın
yasmin vefa genic
kız zeliş sana o zaman beyazla resim atarım topuklularla
evet bende 165 im zati, topuklularlaheeeee kesin bakmam 65 olunca 15 cm topuk da giyeceğim ohhhh oldu mu sana 1,85 kesin tepeden bakarım
kız doğruya benim süper yüksek ayakkabılarımı çıkaracağım uzun olunca bu kg beni de rahatsız etmez
at tabi şimdide atabilirsin akşama eve gidince çek at
evet bende 165 im zati, topuklularla
evet evet bunların hepsi uzun hatuın
yasmin vefa genic
Cnm bende biliyorum keyfim yok her şey yolunda bir şey hariç kilo cnm çok sıkıyor ama bir türlü adapte olamiyorum bende bu hafta saldim yoksa kafama tatikca daha kötü oluyorneden rollam yaaa
evet bende 165 im zati, topuklularla
yok kız, yaseminle vefaya topukluyla yetişiriz, genic fena uzunmuş 11 cm topuklu giymem lazım , tabi onunda babet giymesi gerek
yok kız, yaseminle vefaya topukluyla yetişiriz, genic fena uzunmuş 11 cm topuklu giymem lazım , tabi onunda babet giymesi gerek
Cnm bende biliyorum keyfim yok her şey yolunda bir şey hariç kilo cnm çok sıkıyor ama bir türlü adapte olamiyorum bende bu hafta saldim yoksa kafama tatikca daha kötü oluyor
ya canım kilo verilir, bunu neden takıyorsun, 2-3 gün dikkat et, alışırsın, hem o kadar aşırı kilon da yok, yavaş yavaş verirsin yaza kadarCnm bende biliyorum keyfim yok her şey yolunda bir şey hariç kilo cnm çok sıkıyor ama bir türlü adapte olamiyorum bende bu hafta saldim yoksa kafama tatikca daha kötü oluyor
çok zor bir denklem oldu bu neyse artık Allahtan başka şehirlerdeyiz
bu arada kahveyide içemedim yarısını bile içemedim geri gönderdim kahvesi fazla olmuş
ZATEN SEKERSİZ ÇAY İÇMEKTEN İÇİM DIŞIMA ÇIKTIılık bir şeyler iç canım
Cnm bende biliyorum keyfim yok her şey yolunda bir şey hariç kilo cnm çok sıkıyor ama bir türlü adapte olamiyorum bende bu hafta saldim yoksa kafama tatikca daha kötü oluyor
seni mi kıracağım tabii giyerim gel sen bakem yamacıma
rollacım canım neden takıyorsun kafana takma lütfen
bak benim 7 aydır bu azmi bırakmam lazımdı lütfen sende bırakma
senin için motive olabilmen için ne yapabiliriz ?
sen söyle nasıl yapalım nasıl motive edelim seni sana nasıl destek olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?