Doyurmazda idare ederdoyuracaksa ye tabi
Doyurmazda idare eder
Öğlen yoğurt yedim içim dışım yoğurt olduayran iç benceeeeee
deneme yaptım imzama hepinizin çizelgesi sığıyor , cuma böyle yapalım
Benim de 5 günüm geçtiiii offf offff psikolojım alt üsttt ruhsal çöküntü yaşıyomslm kızlar,
pazartesi pro başlanıyor hadi uğurlu olsun 5 gün çok uzun yahu bana işyerinde yiyoruz yemeği neyse siz başlayın bakalım.
Ben çok fenayım regl ha geldi ha gelecek ağrılarım var, her yanım şişti psikolojim kötü ay işte tonla olumsuzluk.
gelsede rahatlasam artık....
Yarın bu durumda tartılmak ne derece doğru bilmiyorum ama tartıl derseniz tartılırım yapcek bişey yok
sildim sildim, krizantem ve benim kilo çizelgemiz var sadeceben görmüyom ki imzanı
Benim de 5 günüm geçtiiii offf offff psikolojım alt üsttt ruhsal çöküntü yaşıyom
ayy yazık yahu çok kötü etkiliyor insanı benim daha normal tarihe 2 gün var ama sanırsam erken olacağım
sildim sildim, krizantem ve benim kilo çizelgemiz var sadece
senin ayarlarından imzaları gösterme kısmın kapalıdır, ondan göremiyorsun
slm kızlar,
pazartesi pro başlanıyor hadi uğurlu olsun 5 gün çok uzun yahu bana işyerinde yiyoruz yemeği neyse siz başlayın bakalım.
Ben çok fenayım regl ha geldi ha gelecek ağrılarım var, her yanım şişti psikolojim kötü ay işte tonla olumsuzluk.
gelsede rahatlasam artık....
Yarın bu durumda tartılmak ne derece doğru bilmiyorum ama tartıl derseniz tartılırım yapcek bişey yok
Tartılki gör ona gore davranbende tartılmak istemiyorum yarın
öyle yapayımTartılki gör ona gore davran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?