Hayatım Diyet

cnm canan hoca hurma için şeker bakımdan tehlike demişti

sadece kahvenın yanında 1 adet yenebilir demişti bit tv programında

yine bir araştıralım

yasemin rolla yeni başladı, birden bire geçiş yapamaz, bence şimdilik böyle devam etsin,

rollacım bana sorarsan 1 kaşık pilavdan bir şey olmaz, gayet güzel geçirmişssin günü, ayrıca doymuşsun

kızlar ben kendime özel yemek hazırlamam, evde , iş yerinde ne varsa onu yerim ( tatlı ve bulgur hariç pilav makarna vs. dışında) diğer yemeklerden korkmadan yiyebilirsiniz...

yasemin rolla yeni başladı, birden bire geçiş yapamaz, bence şimdilik böyle devam etsin,

rollacım bana sorarsan 1 kaşık pilavdan bir şey olmaz, gayet güzel geçirmişssin günü, ayrıca doymuşsun

kızlar ben kendime özel yemek hazırlamam, evde , iş yerinde ne varsa onu yerim ( tatlı ve bulgur hariç pilav makarna vs. dışında) diğer yemeklerden korkmadan yiyebilirsiniz...
sağol cnm öneriler için teşekkür ederim bu sefer olacak inşallah

kızlarr selam

bir hafta gecikmelide olsa adet oldum çok şükür

ama her yerim şişti o kadar moralim bozulduki ne tartıya çıktım nede diyete devam ettim

dün adet olunca şişliklerimin indiğini hissettim şimdi psikolojikmen kendimi ii hissediyorum

ve tekrardan döndüm aranıza:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

sabah

2 ince dilim t.buğday ekmek
bir küçük parça peynir bir domates 10 tane zeytin

ögle

tarhana çorbası
kabak yemeği
az yoğurt
bir dilim ekmek

vefa84 canım hoşgeldinnnnn

guziss35 sütlaç yememekle çok güzel bir karar vermişsin

sabahtan beri beni buradakiler resmen sınıyorr

kahvaltıda börek vardı yemedimmm

öğle piyaz köfte yediler mis gibi koktu ben sadece kokladım yine yemedim

şimdi önüme ekler ve lokum getirdiler yine yemicem

dünde elma kurabiye ile beni sınadılar yemedimm

kesinlikle yemek yokk hepsinini tadını çok iyi biliyorm

çünkü ben bir lokma ile doymayacağımı biliyorum

şuan canım deli gibi tatlı istiyor bitki çayı ve kahve ile geçiştiriyorum

kaızlar akşama kısır falan var ne kadar yemem gerek sizce başka bi şey yemicem evde annemle kız kardeşim var canalrı kısır istemiş poğaça falanda var napıcam ben

kaızlar akşama kısır falan var ne kadar yemem gerek sizce başka bi şey yemicem evde annemle kız kardeşim var canalrı kısır istemiş poğaça falanda var napıcam ben
cnm kısırdan bence 3-4 kaşık yiyebilirsin üzerine biraz daha yeşillik ekleki çok görünsün yanında ayran oh mis o poğaçalarada hiç yüz verme yüz verdik gelip göbeğimize popolara yerleştiler

cnm kısırdan bence 3-4 kaşık yiyebilirsin üzerine biraz daha yeşillik ekleki çok görünsün yanında ayran oh mis o poğaçalarada hiç yüz verme yüz verdik gelip göbeğimize popolara yerleştiler
haklısın tatlım ksırdandan olabildiğince az yicem

Back
X