• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatım Diyet

bence gayet iyisin canım, kilonu korusan yeter valla, dur bakalım bende varsa göndereyim sana :KK43:

gönder gönder bari böylr motive olalım

ama salıverirsem alacam

öyle almaya elverişli bir bünyem var

offff ömür boyu diyet yapcammm yaaaa

gönder gönder bari böylr motive olalım

ama salıverirsem alacam

öyle almaya elverişli bir bünyem var

offff ömür boyu diyet yapcammm yaaaa

bede öyleyim canım, ama korumayı baya baya yaptım yani 6 ayı geçti bu kilolarda dönüp duruyorum :)

neyse cnm sabır diyelim yavaş yavaş da olsa gider inş......

Ramazanda 5 kilo hedefim var, ben yarın sanıyordum ama bir sonra ki günmüş o zamana kadar kendime müsade, ilk gün tartılcam inşallah ve son günde :) toplamda 5 kilo diyorum tibiki, ramazandan sonra taşınacağız kısmetse, kilolu gitmeyeyim yeni iş yerime di mi ama :)

Ramazanda 5 kilo hedefim var, ben yarın sanıyordum ama bir sonra ki günmüş o zamana kadar kendime müsade, ilk gün tartılcam inşallah ve son günde :) toplamda 5 kilo diyorum tibiki, ramazandan sonra taşınacağız kısmetse, kilolu gitmeyeyim yeni iş yerime di mi ama :)

inşallah cnm yeni görev yerine istediğin kilo da gidersin eeee birde taşınma telaşı ile de gider kilo sen hiç merak etmeee ya gidecek ya gidecek bu kilolarrr

yeni işşş hayırdır canımm???

Back
X