Hayatım Diyet

günaydın kızlar dün annemin tahlilleri iyi çıktı çok şükür
akşam az yağlı bol salata
1 adet tavuk şintzel
2 kase çorba ekmek falan yemedim
ama puding vardı evde ondan yedim
kızlar buraya yazmağım sürede yemekonusunda zıvanadan çıkmıştım resmen dün sabaha tartıldım 71,1 gördüm kendimden nefret ettim
bu sabah 70,4 cumaya kadar bakalım kaç olucam
ama çok şükür toparladım kendimi buraya yazmanın çok faydası var bence iyiki varsınız kızlar hepinize çookk teşk ediyorum

günaydın cnm
annen için geçmiş olsun

evet puding akşam saatlerinde olmamış akşam yenilen tatlılar ekmekler meyveler hepsi bize yağ olarak dönüyor akşamları bunları tüketme cnm
kendini toparlamalısın evet günlüük bir kere olsada yaz canın ne isterse bura yaz inan sonra aklından uçup gidiyor
düşün ya benin aklıma gelenleri bir saysam abowww canım neler istiyor ama kendime verdiğim sözü tutmalıyım
bizler bukadar iradesiz değiliz

cnm dikkat etmesende buradan kopma günde bir iki mesajda olsa yaz sadece diyet konusunda değil üzüntülerini sevinçlerini bizimle paylaş paylaş ki birbirimize destek olalım

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

günaydın kızlarrr

G guziss35 annene çok geçmiş olsun canım

dün akşam bende hatanın eşiğinden döndüm

tam çıkış saatimize yakın arkadaşın d.günü imiş pasta alınmış benimkini hemen birine ikram ettim kurtuldum ondan ama

akşam evde kestane şekeri vardı ondan yedim canım fena tatlı istiyor malum regli haftası

akşam
şehriye çorba bi tabak
yarım kase kuru fasulye
2 kaşık pilav(pilav olmamalıydı)
turşu yoğurt turp

günaydın

pastadan kurtuldun ama kestane şekerinden kurtulamadım

şu akşamları turşuyu da kaldırsan artık vucutta su tutmasına sebep oluyor sonra da karnım davul gibi oldu diyosunn:KK66::KK66:

günaydın kızlar

günaydın cnm

kızlar bu yoğurtlu kürü bi kere denedim tadı biraz kötü geldi siz nasıl yıyorsunuz

cnm ben çok sevdim zaten yoğurdu tek başına tüketemiyorum

içine mutlaka nane kekik salatalık atardım

ya da bidiğiniz yağ yakıcı kürler varmı

yağ yakıcı kürlerden önce yeme düzenimizi oturtalım

ama ödem atıcı kürler yapabilirsin

günaydın cnm
annen için geçmiş olsun

evet puding akşam saatlerinde olmamış akşam yenilen tatlılar ekmekler meyveler hepsi bize yağ olarak dönüyor akşamları bunları tüketme cnm
kendini toparlamalısın evet günlüük bir kere olsada yaz canın ne isterse bura yaz inan sonra aklından uçup gidiyor
düşün ya benin aklıma gelenleri bir saysam abowww canım neler istiyor ama kendime verdiğim sözü tutmalıyım
bizler bukadar iradesiz değiliz

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

günaydın

pastadan kurtuldun ama kestane şekerinden kurtulamadım

şu akşamları turşuyu da kaldırsan artık vucutta su tutmasına sebep oluyor sonra da karnım davul gibi oldu diyosunn:KK66::KK66:

günaydın cnm

cnm ben çok sevdim zaten yoğurdu tek başına tüketemiyorum

içine mutlaka nane kekik salatalık atardım

yağ yakıcı kürlerden önce yeme düzenimizi oturtalım

ama ödem atıcı kürler yapabilirsin
turşu vucutta su mu tutuyorrr

ay bilmiyordum tamam yemem onuda yemem yaseminn:cry::cry::cry::cry:

Günaydın kızlar

evet hemen menümü paylaşayımm

kalkınca bir bardak limonlu ılık su
1 tane kuru kaysı
kahvaltı
1 yumurta
peynir
süt
domate salatalık biber
2-3 tane fıstıkk

ara: kahve +2 kuru kaysı

öğle
taze fasulye
yoğurt (salatalık )

ara 1 elma+yeşilçay

akşam : kıymalı yumurta(elimin ayarı yok fazla kavurunca bitirieyim dedim :))
ayran

günaydın herkese

akşam: kıymalı yumurta + ayran

ara: bir yeşilçay

yoğurtlu kür

40 dk spor

sabah kalkınca limonlu ılık su

kahvaltı şimdi geldim işe kan verdim genel tahliller için
sandviç yapmıştım iki dilim ekmeğe sadece yarısını yedim malum saat geç diye.....
bir fincan çay

Günaydın kızlar

evet hemen menümü paylaşayımm

kalkınca bir bardak limonlu ılık su
1 tane kuru kaysı
kahvaltı
1 yumurta
peynir
süt
domate salatalık biber
2-3 tane fıstıkk

ara: kahve +2 kuru kaysı

öğle
taze fasulye
yoğurt (salatalık )

ara 1 elma+yeşilçay

akşam : kıymalı yumurta(elimin ayarı yok fazla kavurunca bitirieyim dedim :))
ayran
yasemin bu sefer başarmak istiyorum şu anda herşey süper gidiyor bozulacak diye çok korkuyorum

yasemin bu sefer başarmak istiyorum şu anda herşey süper gidiyor bozulacak diye çok korkuyorum

canım sakın öyle düşünme herşey yolunda gidiyor şimdilik ve çok iradelisin :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canım sen gerçekten bu sefer çok güzel motive oldun inş bozmadan böyle devamedersin

merhaba annene çok geçmiş olsun
tekrar aramıza döndün hadi bakalım kaldığımız yerden devam :KK49::KK49::KK49::KK49:

zerdeçal zencefil tarçın aktardan karıştırıpalıyomuşsun akşamları 20ymk kaşığı yoğurdun içene 1 çay kaşığı kadarkoyuyomuşsun sanırım yağ yakımına yardımcıymış

sakın bozmak yok

eğer bozarsak zaten emeklerimiz boşa gidecekşurda dişimizi sıkacak sadece 2 ay

kız ben 13 ayda 15kg vermiştim zamanında

aydaa -500 gr verdim yine pes etmemiştim

canım sen gerçekten bu sefer çok güzel motive oldun inş bozmadan böyle devamedersin

cnm ben motive olmak zorundayın sizlerin sayesinde çünkü pko var kilo aldıkça değerlerm yükseliyorr acısını da ben çekiyorum sonra pko çok zor kilo verir üstüne birde kansızlık varsa tamamdır

o yüzden bu sefer bırakmak yok

kızlar şu zerdeçal kürünü duydunuzmu

zerdaçal
tarçın
zencefil

bunlar metobolizmayı hızlandırır

çaylarını yapıp içebilirsin

ben yoğurt kürünü yaptım ama pek faydasını görmedim
fakat zencefili çayı gerçekten işe yarıyorrr şu kış aylarında güzel olurr içiniz ısınırrr

saat takamıyorum alerjim var benim biliyomusunnn:110::110::110::110:

Benimde var biliyormusun Ceyda altın ve güöüş dışında takamıyorum takılarıi içim gidiyor ne güzel aksesuarlar var ama anında tenim tahriş oluyır.

sağol canm

hoşgeldin nerelerdesin anlat bakalım

daha hala yoğunmusunnnn

Saol canım, nolsun yasmin işler güçler işte birde ekranımın arkasında bir çift meraklı göz derken uğrayamaz oldum yetişemiyorum bir türlü baksana buraya yazdım oyle kala kaldı takip edemedim.

Ama aklımdasınız hep

55 kilo olmuşum durumlar vahim basen göbek aldı yürüdü

sakın bozmak yok

eğer bozarsak zaten emeklerimiz boşa gidecekşurda dişimizi sıkacak sadece 2 ay

kız ben 13 ayda 15kg vermiştim zamanında

aydaa -500 gr verdim yine pes etmemiştim

cnm ben motive olmak zorundayın sizlerin sayesinde çünkü pko var kilo aldıkça değerlerm yükseliyorr acısını da ben çekiyorum sonra pko çok zor kilo verir üstüne birde kansızlık varsa tamamdır

o yüzden bu sefer bırakmak yok

zerdaçal
tarçın
zencefil

bunlar metobolizmayı hızlandırır

çaylarını yapıp içebilirsin

ben yoğurt kürünü yaptım ama pek faydasını görmedim
fakat zencefili çayı gerçekten işe yarıyorrr şu kış aylarında güzel olurr içiniz ısınırrr
maşallah sana ben o kadar sabırlı değilim

günaydın cnm

nerdesin sen

bıraktın demi diyetii

Benimde var biliyormusun Ceyda altın ve güöüş dışında takamıyorum takılarıi içim gidiyor ne güzel aksesuarlar var ama anında tenim tahriş oluyır.

Saol canım, nolsun yasmin işler güçler işte birde ekranımın arkasında bir çift meraklı göz derken uğrayamaz oldum yetişemiyorum bir türlü baksana buraya yazdım oyle kala kaldı takip edemedim.

Ama aklımdasınız hep

,
ozaman önlem alma zamanı ufaktan başla yaza anca veririzzz kiloları

Ama aklımdasınız hep

benimde kaşıntı oluyor bazen dayanamayıp takıyorum ama çok istiyorum sürekli takmakkk

Back
X