günaydın kızlar dün annemin tahlilleri iyi çıktı çok şükür
akşam az yağlı bol salata
1 adet tavuk şintzel
2 kase çorba ekmek falan yemedim
ama puding vardı evde ondan yedim
kızlar buraya yazmağım sürede yemekonusunda zıvanadan çıkmıştım resmen dün sabaha tartıldım 71,1 gördüm kendimden nefret ettim
bu sabah 70,4 cumaya kadar bakalım kaç olucam
ama çok şükür toparladım kendimi buraya yazmanın çok faydası var bence iyiki varsınız kızlar hepinize çookk teşk ediyorum
günaydın cnm
annen için geçmiş olsun
evet puding akşam saatlerinde olmamış akşam yenilen tatlılar ekmekler meyveler hepsi bize yağ olarak dönüyor akşamları bunları tüketme cnm
kendini toparlamalısın evet günlüük bir kere olsada yaz canın ne isterse bura yaz inan sonra aklından uçup gidiyor
düşün ya benin aklıma gelenleri bir saysam abowww canım neler istiyor ama kendime verdiğim sözü tutmalıyım
bizler bukadar iradesiz değiliz
cnm dikkat etmesende buradan kopma günde bir iki mesajda olsa yaz sadece diyet konusunda değil üzüntülerini sevinçlerini bizimle paylaş paylaş ki birbirimize destek olalım

günaydın kızlarrr
G guziss35 annene çok geçmiş olsun canım
dün akşam bende hatanın eşiğinden döndüm
tam çıkış saatimize yakın arkadaşın d.günü imiş pasta alınmış benimkini hemen birine ikram ettim kurtuldum ondan ama
akşam evde kestane şekeri vardı ondan yedim canım fena tatlı istiyor malum regli haftası
akşam
şehriye çorba bi tabak
yarım kase kuru fasulye
2 kaşık pilav(pilav olmamalıydı)
turşu yoğurt turp
günaydın
pastadan kurtuldun ama kestane şekerinden kurtulamadım
şu akşamları turşuyu da kaldırsan artık vucutta su tutmasına sebep oluyor sonra da karnım davul gibi oldu diyosunn

günaydın kızlar
günaydın cnm
kızlar bu yoğurtlu kürü bi kere denedim tadı biraz kötü geldi siz nasıl yıyorsunuz
cnm ben çok sevdim zaten yoğurdu tek başına tüketemiyorum
içine mutlaka nane kekik salatalık atardım
ya da bidiğiniz yağ yakıcı kürler varmı
yağ yakıcı kürlerden önce yeme düzenimizi oturtalım
ama ödem atıcı kürler yapabilirsin