Hayatım Diyet

Günaydın kızlarrrrr

sabah kalkamadım yine aman bugunlerde hep böyle oluyor ya paldır küldür kahvaltı yaptık oğlanla evden

kahvaltı
1 bardak kahveli süt
peynir
domates

akşmalar spor aksaltılmadan 30 dk yapılıyor eee sabahta işe gidip gelirken 20 şer dk yürüyom yeter dimi genic genic :KK49::KK49:

Günaydın kızlarrrrr

sabah kalkamadım yine aman bugunlerde hep böyle oluyor ya paldır küldür kahvaltı yaptık oğlanla evden

kahvaltı
1 bardak kahveli süt
peynir
domates

akşmalar spor aksaltılmadan 30 dk yapılıyor eee sabahta işe gidip gelirken 20 şer dk yürüyom yeter dimi genic genic :KK49::KK49:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canım yeter tabii ki de :KK19::KK19::KK19::KK19:

Günaydın kızlarrrrr

kahvaltı
1 bardak kahveli süt
peynir
domates

ben hiç spor yapamıyorum geçen hafta bir kere yürüdüm onunla kaldı siz neler yapıyorsunuz tüyo verin azıcık

ben hiç spor yapamıyorum geçen hafta bir kere yürüdüm onunla kaldı siz neler yapıyorsunuz tüyo verin azıcık
rollacım bilmiyorum daha önce okudun mu ama
ben çalışan ve 2 çocuklu gruptayım :KK43::KK43::KK43:
akşam evdeki işleri bitirip gece 11 gibi falan youtube dan kedinin sayfasındaki videolardan 40 dk yapıyorum
yapmak zorundayım yoksa bu kiloları nasıl vereceğimi bilmiyorum kesinlikle sana da tavsiye ederim
eğer evde imkanın varsa evde de spor yapabilirsin

rollacım bilmiyorum daha önce okudun mu ama
ben çalışan ve 2 çocuklu gruptayım :KK43::KK43::KK43:
akşam evdeki işleri bitirip gece 11 gibi falan youtube dan kedinin sayfasındaki videolardan 40 dk yapıyorum
yapmak zorundayım yoksa bu kiloları nasıl vereceğimi bilmiyorum kesinlikle sana da tavsiye ederim
eğer evde imkanın varsa evde de spor yapabilirsin

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::nazar::nazar::nazar::nazar:

Rolla Rolla bizim heç durmamamız lazımmm :KK53:
:KK53:

bu sabah nispeten iyiydim
2 dl tb ekmeği ve 1 dilim peynir
3-5 adet p.kızartması :KK56: bu iyi halim yani:KK53:

selam kızlar akşama söylemesi ayıptır söylemsi lahana sarmasıvar kaç tane yemem gerekiyo bugunde nıyetlıyım resmen sarmanın hayalıyle yaşıyorum

selam kızlar akşama söylemesi ayıptır söylemsi lahana sarmasıvar kaç tane yemem gerekiyo bugunde nıyetlıyım resmen sarmanın hayalıyle yaşıyorum

hımmm allah kabul etsin arkadaşım
4 adet lahana sarması bir porsiyon benden söylemesi
üstelik iç malzemeden dolayı ekmek tüketmemen lazım

Back
X