• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatım Diyet

afiyet olsun nasıl dı çorba

ooo süper, beğendin mi tadını pekio_O

valla ben içine bol pulbiber, biraz sumak ve nane de ekledim gayette güzeldi tadı
kaldı ki ben yoğurtu zorla yerim kızlar bilir.
ama bunun yenilmeyecek bir tarafı yok :kk77::kk77::kk77::kk77::kk77:
üstelik şuan şişmiş hissediyorum kendimi

genic sen bu kadarcık gıda ile nasıl yaşıyorsunnn

zelişcim aslında gayette güzel ama bakınca az gelebilir gözüne normal canım
bunlara ek olarak bir de haşlanmış yumurta yiyorum normalde ama bugün hatırlayamadım yeniyor muydu yenmiyor muydu
:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

valla ben içine bol pulbiber, biraz sumak ve nane de ekledim gayette güzeldi tadı

bunlara ek olarak bir de haşlanmış yumurta yiyorum normalde ama bugün hatırlayamadım yeniyor muydu yenmiyor muydu
:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

yiyebilirdin yumurtayı:kk77:

benim iyiydi, tadını seviyorum biliyorsun:kk77: ama çok artım olduğundan bu gün ki kilom tatmin etmedi beni:KK43:

ne çok artı mı yasemin kız ne diyor bu allah aşkına biz ne yapacağız acaba

aslına bakarsan ben de sabah tartılmayı unuttum ama çarşamba sabah kiloma bakacağım bir de bu iki gün spor yapacağım

ne çok artı mı yasemin kız ne diyor bu allah aşkına biz ne yapacağız acaba

aslına bakarsan ben de sabah tartılmayı unuttum ama çarşamba sabah kiloma bakacağım bir de bu iki gün spor yapacağım
bu aralar çocuklar beni uyutuyor bende spor yapmayı çok özledim ya, bu gün başlasam iyi olacak

anladım canım gerçi sen alıştın tabi bu düzene ben şimdi az geliyor ama alışsam az yemeye bende öyle olucam inşallah...

bu aralar çocuklar beni uyutuyor bende spor yapmayı çok özledim ya, bu gün başlasam iyi olacak

ooooooooooooooooooo eşim olmasa bende uyurum valla benimkiler de beni uyutur ama eşim sağolsun o kaldırıyor da hem işlerimi hem de sporumu yapabiliyorum yoksa nerdeeeeeeeeeeeeeeee

Back
X