• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatım Diyet

Selam kızlar

Geç kaldım biraz tartıldınız mı tablo yaptınız mı bilmiyorum ama ben yine aynı kilodayım sabah tartıldım 54 kg yum. keşke bu istikrarı diyeti bitirip korumaya geçtiğimde gösterebilsem.

En az 3 kilo vermem lazım ama hala o motivasyona ulaşamadım. Kaç haftadır süt mısır gevreği kahvaltısında gına geldi bu sabah sandviç yedim :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

al bir kriztanem vakası dahaaaa:KK53::KK53::KK53:

güzel sözleri hakediyosun canım,
benimde eski foto pek yok ama ibretlik 1-2 saklıyorum:KK53:

vardır canım benimde kesin telde tutmuyorum sadece yedeklerde vardır kesin :KK66::KK66::KK66:

Selam kızlar

Geç kaldım biraz tartıldınız mı tablo yaptınız mı bilmiyorum ama ben yine aynı kilodayım sabah tartıldım 54 kg yum. keşke bu istikrarı diyeti bitirip korumaya geçtiğimde gösterebilsem.

En az 3 kilo vermem lazım ama hala o motivasyona ulaşamadım. Kaç haftadır süt mısır gevreği kahvaltısında gına geldi bu sabah sandviç yedim :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

mısır gevreği de hergün yenilmesi daha uygunmuş tatlım
haftada 3 en fazla. sandviç tarzı yesen daha iyi

al bir kriztanem vakası dahaaaa:KK53::KK53::KK53:

vardır canım benimde kesin telde tutmuyorum sadece yedeklerde vardır kesin :KK66::KK66::KK66:

mısır gevreği de hergün yenilmesi daha uygunmuş tatlım
haftada 3 en fazla. sandviç tarzı yesen daha iyi

yalnız olmadığıma sevindim :D :D :D :D

ben işin kolayına kaçıyorum aslında ama sandviçde hazır satılıyor olmadı haftada 2 gün de ondan yerim.

Zaten haftasonu kahvaltılarında sorun yok her bişey yiyorum :D

yalnız olmadığıma sevindim :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

ben işin kolayına kaçıyorum aslında ama sandviçde hazır satılıyor olmadı haftada 2 gün de ondan yerim.

Zaten haftasonu kahvaltılarında sorun yok her bişey yiyorum :KK70:

eminol yalnız değilsinnn

genic ben sarayca hariç

diğerleri koruma evresinde zatennnnnn

ögle yemeği

bir kepçe yayla çorbası
bi porsiyon beşamel soslu ganitürlü kuşbaşı et

ne ekmek ne makarna nede pilav yedimm:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

ayranım vardı onuda bir iki saat sonra içeceğim

Back
X