• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatım Diyet

evet içiyorum bakma bende tiryakiydim
ama şimdi bitki çaylarından günde 3 kupaya kadar düşürdüm siyah çayı
haaa birde öyle çay bardağında içmem büyük kupada kavanoz gibi onda içerim
o keser beni ancak
yokkk ben siyah çayı asla kupada fincanda içemmem mecbur kamadıkça

cam bardak olacak anacığımmm:KK69::KK69::KK69::KK69:

canım sende bir fincan gün içinde
bir fincan da akşam eve gidince demle de iç yeşilçayını
ben bu hafta hem yoğurt hem de maydonoz kürünü yapmıyorum
2 hafta aralıksız yaptım ikisini de
şimdi pazar yine başlayacağım ikisine de

ben yoğurt kürüne devam ama bu sefer faydası yok gibi ama bakalım pazara kadar devam edemm

Salladım bir tane kuşburnu çayı

afiyet olsun canım

ben yoğurt kürüne devam ama bu sefer faydası yok gibi ama bakalım pazara kadar devam edemm

yok işte 2 hafta devam ettim bir hafta aradan sonra yine devam edeceği
yasmin yılbaşı hedef dönmek yok hedeften
yani aslında etkisi şöyle göbek bölgesindeki yağlanmaya iyi geliyormuş ya
spor yatığımdan indi kız göbişim

kızlar ben 3 bardak (büyük cam fincanlardan) çay içtim, yeşil çay içmek canım istemedi,:KK12:

biraz önce ara öğün yapacaktım, mandalinamı soydum 1 adet ağzıma attım gerisi elimden kaydı yere düştü, başka mandalinamda yok,:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:

ayy bide yılbaşı hedefi vardı değil mi:KK47:

senin hedef 65 bizim hedefte 65 cnm benımmm

kızlar ben 3 bardak (büyük cam fincanlardan) çay içtim, yeşil çay içmek canım istemedi,:KK12:

biraz önce ara öğün yapacaktım, mandalinamı soydum 1 adet ağzıma attım gerisi elimden kaydı yere düştü, başka mandalinamda yok,:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:

bende birtane var göndereyim mi sanaaa

cnm karatay da süt içmeyin diyor ben sadece kahvaltıda içiyomm bişi olurmu anlamadımm yaaa gerçi araştırıyomm

o zaman yudum yudum su içeceksin canım benim

senin hedef 65 bizim hedefte 65 cnm benımmm

bende birtane var göndereyim mi sanaaa

cnm karatay da süt içmeyin diyor ben sadece kahvaltıda içiyomm bişi olurmu anlamadımm yaaa gerçi araştırıyomm

hımmmm neden süt yok anlamadım ben
aaaaa bir de bak hedefler de tam işte yasmin

Back
X