Hayatım ellerimin arasından kayıp gitti

Excuseme

uhuuu beybi
Kayıtlı Üye
8 Mart 2012
434
7
46
Bursa
Okula gidemiyorum kaydım silinir mi? Diye konu açmıştım hatırlarsanız.
Okulumun bitmesine 1 yıl kala annem harcımı yatırmadı, kayıt yenileme için uzattıkları gün bugün bitti ve kaydım silindi.
Çok kötüyüm, ne yapacağımı bilmiyorum.
:84:

neden yatırmadı annen parayı?

cok uzuldum gercekten

Canım aynısı arkaşımını başına gelmişti,okulda iyi böle anne yaşında bir hocaya gitmişti beraber dekana çıkmışlardıda zar zor arkadaş kaydını yaptırmıştı,gerçi onun babası o dönem vefat etmişti rapor falan da sunmuşlardı dekana, oda son senedeydi ,sen şimdi yarın ne yaptın ne yaptın elini çabuk tut,canım git okuldan anlayışlı bi hoca ile konuş,tabi parayı nasıl bulabileceiğini bilmiyorum

neden yatırmadı annen parayı?

cok uzuldum gercekten

Annem beni istemiyor, durumumuz var Allaha şükür.İş bul öde harcını, koca kız oldun benden bekleme dedi.
İş buldum ama sözlü tacize uğradığım için bırakmak zorunda kaldım, birdahada iş bulamadım.
Saatlerdir ağlıyorum, dinmedi göz yaşlarım.
Af 2 yıldır arka arkaya çıktı, seneye çıkacağını sanmıyorum.
Sınava tekrardan hazırlanacak gücüde bulamıyorum kendimde.
Perişan bir haldeyim.
Göz yaşlarımla beraber hayatımda akıp gitti.:84:

Gerçekten mi?
Aramızın iyi olduğu öğretmenler var, rica ederim ama parayı bulmam sıkıntı.
Annemin vermediği parayı, başkalarından isteyemem ki ben.
Arkadaşınız kaç gün sonra yatırdı acaba?

Benim merak ettigim harçlar kalkmadımı kardeşim ve kuzenim yatırmadılar kalktı dediler?
Bende hem aileme destek olmak hemde harcımı ödemek için stand işlerinde çalışmıştım kendim bütün yaz çalısıp harcımı yatırdım.

Birde senin hiç mi başka büyügün yok annenle konuşcak,dayın amcan abin ne bilim bi hocan ahbabınız fln geç kayıtta oluyor ona yetişirsin belki,hem bölüm baskanınla konuş bazı imtiyaz hakları oluyor durumuda anlatırsın.

Birşey daha 1dönem kayıt yapmadınız diye kaydınız silinmez ve okuldan atılmazsınız bu okuldan okula yönetmeliğe göre degişebilir ama genelde 2 veya 3 dönemdir,bizde 2 dönemdi

bir gün sonraydı sanırım,borç alabileceğiniz kimse yok mu akraba vs.

İnanmıyorum ya anneye bakar mısınız? Ağzım açık kaldı.

Çok üzüldüm yaaaa, annenden başka hiç mi akraban falan yok? Tanıdık bir arkadaş , bir dost sana destek olabilecek?
İkinci eğitimin de harçları çok yüksek yaaa!!!! Kaldırmışken hepsini kaldırsalardı ya!!

Kesinlikle tanıdıkların kapılarını çal, sonra da dekana çıkıp durumu anlat bir öğretmen vasıtası ile, bir güzellik yapsınlar.

annen parayı vermedı ama baban ne dedi bu işe? sen gıt unıversiteye kabul edıyorlar. tabi parayı yatırman gerekli yine . benım de vardı öyle unutupta ödemeyen arkadaslarım.

insallah hallolur ya

bildigim kadariyla son cikan affa gore bir daha teror sucu haric hicbir gerekceyle ogrencilerin kaydi silinmeyecekti.yetkili birileriyle konus mutlaka

kayıt öyle hemen silinmiyor artık. git okuldan birileriyle konuş aranın iyi olduğu bir hoca varsa iletişime geç mutlaka ama harçlar kalktı artık 2. öğretim falan mı bölümün?

ahhh canım benım yaa ınan cok uzuldum .

hem de 1 yılın kalmasına ragmen annenın bu gaddarlıgı

gercekten cok uzucu

canım benım keske yakın akrabalardan bırınden borc para

alsaydın neyse sıkma canını daha fazla .artık kayıtı hemen sılmıyorlar .

akrabalarından bırınden borc iste araya degerlı hocaları sok

ınsallah canım hersey yoluna gırer .bıze mutlaka haber ver .

Anne demeye bin sahit lazim ... Harc paran sanirim fazla birsey degildir burada 10 kisi yardim amacli toplansak harc paranida verebiliriz sen evvela okul ile olan durumunu hallet sorun cozulurse buradan arkadaslarda yardim etmeyi kabul ederse harcina bende katkida bulunabilirim .

Hepinize teşekkür ederim toplu cevap veriyorum.
İkinci ögretim olduğum için, bize harç kalkmadı.
Tek çoçuğum, annemle babamla ayrı, babamın benimle konuştuğu yok ki kalkıp para versin.
Dayım geçen ay bana telefon aldı, kalkıp para isteyemem.
Annem demin senden bıktım dedi.
Komşulara okulun benim bıraktığımı söylemiş, komşularda beni ayıplamış, hem okumucak, hemde evde oturuyor, çalışmıyor diye.
Ağlamaya başladım gene.
Çok stresliyim.
Okula gidiyorum şimdi, bilgi alıcağım, lütfen dua edin bana.
Gelince iyi bir komşumuz var.
Ondan borç istemeyi düşünüyorum, ama utanıyorum, bana cesaret verin lütfen.

ah canım yaa içim acıdı valla
keşke kyk ya katkı payı kredisine başvursaydın

Sekerim , okuldan atilmak artik eskisinden daha zor. Harcini yatirmadin diye ilisiginiz kesmezler, iki donem ust uste harcini yatirmazsan basin belaya girebilir. Sen once bir ogrenci islerine git bilgi al, sonra durumunu acik acik bolum baskanligina veya sicakkalnli bir hocana soyle , onlar bir yolunu bulur. Okuldan atilmazsin, en kotu ihtimalle bu donem gidemeyip gelecek donem kal;digin yerden devam edersin. Kendini uzme.

Öğrenci işleri dün sondu, diğer dönem okursun dedi.
Ama ben 1 dönem ertelemek istemiyorum.
Rektörlüğe gidiyorum şimdi.

Allah böyle anayı da babayı da bildiği gibi yapsın. Herkes çocuğum okusun der bunlar da okuyan çocuğa destek olmaz. Ne demek evladından bıkmak. Söyleyecek çok şey var, hatta tükürecek tükrükte var ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…