yok canım sinirle yazdm öyle gtmycem tabiki ama cok kırıldım ben cagrılmadm kı gıdıym oglunu cagrmş gttı ne gerek var bna her zaman ailesı cok degerlı buna katlanamyorum evlı oldugunu bı aıle oldugumuzu kafasına sokamadım
Bence fevri olmayın acele kararlar almayın heleki annenize gitmeyin siz esinizle sorunlarınızı halledersiniz ama aile kesinlikle eşinize bidaha sıcak davranmaz dikkatli olun lütfen. ..
bugun eşim olcak adam icin yemek hazırladm mumlar yaktım giyindim makyaj yaptm kucuk bı hedye aldm ve bekldm heycanla karşımda bi odun oldugunu bilmedn ne yaptı dersnz beyfndnin anası gelmş 10dk mesafede abisine benı bıraktı gttı sankı baska şehrdn geliyor oglunu ozlese zaten buraya gelrdı bı hafta olmadı daha goreli ustnu dgstrp gttı masaya otrmayı bırak yuzume bakmadm bu hazrlık ne dye sormadı bile yarım saate gelrm dyp cıktı öyle baka kaldm sinirden aglıyorum delı gbı ana kuzusu oldugunu her zaman bılrdm ama bu son noktaydı ben nasıl bi adamla evlenmişim sevgisi batsın ...eşyalarmı topladm anneme bırakmasını söylüycem ben bu evde bı gun daha duramam bna deger vermeyen adamın yanında cok kötüyüm
bu kaynanalar oğullarına ne zaman doyacaklar anlamış değilimm ..
başka sorunlarınızda mı var?neden direk ayrılık?sorumsuz gibi geldi
Yo öyle değil, sen gelmiyor musun dediğinde sofrayı görmüyor musun diyebilirdiniz. Tepkinizi çok ertelemişsiniz.ayrı ayrı takılmıyoruz annesı arams gttı sen gelmymsn dedı yok dedim gttı ne yapsaydm dur uzermı dgstrm masayı kaldrym da gdlm diyemem ben bıdaha asla olmuycak boyle bşez zaten
bugun eşim olcak adam icin yemek hazırladm mumlar yaktım giyindim makyaj yaptm kucuk bı hedye aldm ve bekldm heycanla karşımda bi odun oldugunu bilmedn ne yaptı dersnz beyfndnin anası gelmş 10dk mesafede abisine benı bıraktı gttı sankı baska şehrdn geliyor oglunu ozlese zaten buraya gelrdı bı hafta olmadı daha goreli ustnu dgstrp gttı masaya otrmayı bırak yuzume bakmadm bu hazrlık ne dye sormadı bile yarım saate gelrm dyp cıktı öyle baka kaldm sinirden aglıyorum delı gbı ana kuzusu oldugunu her zaman bılrdm ama bu son noktaydı ben nasıl bi adamla evlenmişim sevgisi batsın ...eşyalarmı topladm anneme bırakmasını söylüycem ben bu evde bı gun daha duramam bna deger vermeyen adamın yanında cok kötüyüm
Ne yaptınız konu sahibi? Akşam eşinle konuşabildiniz mi?
suratı beş karış geldi odaya bıle grmdn yattı uyudu
ne kadar ayip ya.. bu erkekler biraz beyinlerini kullanip iki tarafı da idare etmeyi bi öğrenseler kimse kirilmayacak. once bi esinle otur biraz atistir sonra anneni de gorursun. ya da soyle esine hayatım istersen gel bi yarim saat ugrayip gelelim sonra rahat rahat devam edelim gecemize de. yazik günah o kadar emegine yemin ederim kendi basima gelmiş gibi uzuldum.
adam bastan falso hem masayi gormezden gel hem senin gelmen icin ısrar etme ustune bi de surat bi karis. kusura bakma ama hem suclu hem güclu haspam !
keske tepkini o an koysaydin. buyuk konusmayim ama ben senin yerinde olsam asla sakin kalamazdim o masayi basina yikar kapiyi carpip cikardim. evi terketme tabii ki ama o an bi ders verseydin keske
evet hata yaptm tepkımı gosteremdm şok oldum birdn kırıldımı bılmıyor mu sanki kafası calısmıyor hayatm elıne saglık bı suru şey yapmsn annemd aradı gel brlıkte gdlm braz otrur gelrız dıyebılırdı yok beyfndı ustunu gıyo ben ckyrm gelmyn mu deyp gdyo ne dycemı bılemdm tabakları kafasna gecrmek vardıya pısman oldum snra aman arsız annesnı gorunce unuturdu kavgayı falan sevgi bi yere kadar anlayış saygı olmaynca sevgısıde kalsın benimle evlenmek icın butn aılesını sılmıştı şımdı kıymetlı oldular.allah bilıyo ne yalan soyleyim 3 yldr cocuk ıcın ugrasıyor azosperm (sıfır sper) kendişi ben onun icn anne olmaktan vazgectm fedakarlık yaptm ama dun gece iykı bı cocugumuz yok rabbımın bıldı bsey var dedim icimden şimdi boyle anacı ilerd daha cok olck demek kı bilmyorum kafam cok karısık kalbm acıyor:2:
seni niye götürmedi? eşim yemeğe beni bırakıp gitmez mesela bu saçma geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?