hayatım en berbat gecesi :(

Yok artık ya! Nerede büyütüyor bu kadınlar oğullarını? Bu ne aymazlık bu ne bencilliktir ya. 3 yıldır böyle mi?
Mantı yapılıp gelinin çağrılmamasına ben de takıldım. Yazık günahtır Allah sorar bu ayrımcılığın hesabını.

Güzellik anlayacak kişiye yapılır arkadaşım. Bir de trip mi atıyormuş?
Yerinde olsam ben de çok öfkelenirdim gerçekten.

Eğer eşinin değişeceğine dair biraz umudun varsa peşini bırakma çabalamaya devam et ki ileride sana karşı yüzü olmasın. Ben çabaladım dersin kendine.
Haketmediğine inandığın zaman zaten ne yapsan boş.
Allah sabır versin sana.

Evet,çağrılmadığınızı anladım.Ondan yazdım zaten zor tabii insan gurur yapar diye.Ben işte inadına,alayına,mahsus olsun diye demiştim.Yani nasıl anlatsam,çağırmamaları onların ayıbı,düşüncesizliği.Onlar bunu bu kadar rahatlıkla yapıyorsa,siz de onların ayıbını yüzlerine vurmak anlamında inadına kendinizi göstermek için gibi yani.Kafasına sokamadım diyorsunuz ya.Öyleyse böyle,artık ben de varım anlamında.En azından; annem hık dediğinde illaki hemen yanında bitiyorsam karım da olacak,tercih olayım yok,madem anneme bu düşkünlük huyumdan geçemiyorum ama annemi idare ettiğim gibi karımı da idare edicem düşüncesine mecbur kalır belki diye.

Bence fevri olmayın acele kararlar almayın heleki annenize gitmeyin siz esinizle sorunlarınızı halledersiniz ama aile kesinlikle eşinize bidaha sıcak davranmaz dikkatli olun lütfen. ..

Eşine karşı zerre düşünceli davranmayan bir erkeğe, kadının ailesinin tepki göstermesi kimin umurunda olur orası da soru işareti açıkcası.
Şahsen benim duygularımı umursamayan, inciten adamın, ailemin tepkisi yüzünden kötü hissetmesi hiç umurumda olmazdı. Çünkü problem basit bir kapris veya trip değil.
Allah kolaylık versin gerçekten çok zor bir durum.

Kayinvalidenler manti yemege seni neden cagirmamislar o tek gidiyor? Ev terkedilmez hemen bi konusun once

Çok merak ediyorum bu kayınvalideler bir zamanlar gelin olduklarını unutuyorlarmı? Sanırım analık hakları vs.. ile duygu sömürüsü yapıyordur.. Bunu çoğu yapar.. Merak etme yaşı olgunlaştıkça ailesinin evinin kıymetini anlayacaktır eşin. Bu tip konularda öyle ev falan terkedilmez..

Son düzenleyen: Moderatör:

Çok üzüldüğünüze eminim ama bu yüzden evden gitmeyin lütfen .
Umarım bu saate kadar sorunları halletmişsinizdir.

bu kaynanalar oğullarına ne zaman doyacaklar anlamış değilimm ..
başka sorunlarınızda mı var?neden direk ayrılık?sorumsuz gibi geldi

Kim evladına doyabilir ki ?
Önemli olan artık bir ailesi olduğunu kabullenip saygı duymak

ayrı ayrı takılmıyoruz annesı arams gttı sen gelmymsn dedı yok dedim gttı ne yapsaydm dur uzermı dgstrm masayı kaldrym da gdlm diyemem ben bıdaha asla olmuycak boyle bşez zaten
Yo öyle değil, sen gelmiyor musun dediğinde sofrayı görmüyor musun diyebilirdiniz. Tepkinizi çok ertelemişsiniz.

ne kadar ayip ya.. bu erkekler biraz beyinlerini kullanip iki tarafı da idare etmeyi bi öğrenseler kimse kirilmayacak. once bi esinle otur biraz atistir sonra anneni de gorursun. ya da soyle esine hayatım istersen gel bi yarim saat ugrayip gelelim sonra rahat rahat devam edelim gecemize de. yazik günah o kadar emegine yemin ederim kendi basima gelmiş gibi uzuldum.

adam bastan falso hem masayi gormezden gel hem senin gelmen icin ısrar etme ustune bi de surat bi karis. kusura bakma ama hem suclu hem güclu haspam !

keske tepkini o an koysaydin. buyuk konusmayim ama ben senin yerinde olsam asla sakin kalamazdim o masayi basina yikar kapiyi carpip cikardim. evi terketme tabii ki ama o an bi ders verseydin keske

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer 3 yılda yeter moduna gelmişseniz sizin 13. Yilinizi düşünemiyorum.
Ya adamlar seni yok saydiklarindan cagirmamislar.
Üzgünüm ama eşiniz de onlara çanak tutuyor. Eger ki o ailesine tavrını koyup szi kabl ettrseydi.
Iş bu seviyeye gelmezdi. Ama bence eşiniz fazla ailece ve de bu geçmez.
Bence bunu Eşinle konuş baktın ayağını denk almıyor. Onların seji yok saymalarina, saygisizliklarina izin veriyor. Böyle ömür geçirmek de kişiye kalmış.
Ama ailenizde bilmeli bu durumu.

Beni en çok üzen şeylerden biride yenge hanımın mantısına anne çağırdı diye gidiliyor. Ama eşinin tüm gün yaptığı uğraş hiçe sayılıyor.

Allah inşallah bana böyle düşüncesiz arayı koruyamayan eş vermesin....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Önce bir konuşun eşinizle sonra ayrılık kararı verin elbette haklısınız ama bir konuşun önce

Ne yaptınız konu sahibi? Akşam eşinle konuşabildiniz mi?

Evini ne olursa olsun terk etme..
Kendine moral ver, kaynanam hep yaşamayacak ya gibisinden işin şakası
Biraz daha sabır...

seni niye götürmedi? eşim yemeğe beni bırakıp gitmez mesela bu saçma geldi.

evet hata yaptm tepkımı gosteremdm şok oldum birdn kırıldımı bılmıyor mu sanki kafası calısmıyor hayatm elıne saglık bı suru şey yapmsn annemd aradı gel brlıkte gdlm braz otrur gelrız dıyebılırdı yok beyfndı ustunu gıyo ben ckyrm gelmyn mu deyp gdyo ne dycemı bılemdm tabakları kafasna gecrmek vardıya pısman oldum snra aman arsız annesnı gorunce unuturdu kavgayı falan sevgi bi yere kadar anlayış saygı olmaynca sevgısıde kalsın benimle evlenmek icın butn aılesını sılmıştı şımdı kıymetlı oldular.allah bilıyo ne yalan soyleyim 3 yldr cocuk ıcın ugrasıyor azosperm (sıfır sper) kendişi ben onun icn anne olmaktan vazgectm fedakarlık yaptm ama dun gece iykı bı cocugumuz yok rabbımın bıldı bsey var dedim icimden şimdi boyle anacı ilerd daha cok olck demek kı bilmyorum kafam cok karısık kalbm acıyor:2:

evi terkettiniz mi yazdıklarınızı anlayamadım evde misiniz şu an aşkam eşiniz gelince ne oldu :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…