bugun eşim olcak adam icin yemek hazırladm mumlar yaktım giyindim makyaj yaptm kucuk bı hedye aldm ve bekldm heycanla karşımda bi odun oldugunu bilmedn ne yaptı dersnz beyfndnin anası gelmş 10dk mesafede abisine benı bıraktı gttı sankı baska şehrdn geliyor oglunu ozlese zaten buraya gelrdı bı hafta olmadı daha goreli ustnu dgstrp gttı masaya otrmayı bırak yuzume bakmadm bu hazrlık ne dye sormadı bile yarım saate gelrm dyp cıktı öyle baka kaldm sinirden aglıyorum delı gbı ana kuzusu oldugunu her zaman bılrdm ama bu son noktaydı ben nasıl bi adamla evlenmişim sevgisi batsın ...eşyalarmı topladm anneme bırakmasını söylüycem ben bu evde bı gun daha duramam bna deger vermeyen adamın yanında cok kötüyüm
bugun eşim olcak adam icin yemek hazırladm mumlar yaktım giyindim makyaj yaptm kucuk bı hedye aldm ve bekldm heycanla karşımda bi odun oldugunu bilmedn ne yaptı dersnz beyfndnin anası gelmş 10dk mesafede abisine benı bıraktı gttı sankı baska şehrdn geliyor oglunu ozlese zaten buraya gelrdı bı hafta olmadı daha goreli ustnu dgstrp gttı masaya otrmayı bırak yuzume bakmadm bu hazrlık ne dye sormadı bile yarım saate gelrm dyp cıktı öyle baka kaldm sinirden aglıyorum delı gbı ana kuzusu oldugunu her zaman bılrdm ama bu son noktaydı ben nasıl bi adamla evlenmişim sevgisi batsın ...eşyalarmı topladm anneme bırakmasını söylüycem ben bu evde bı gun daha duramam bna deger vermeyen adamın yanında cok kötüyüm
evinizi terketmeyin. acaba önemli bişey mi oldu ki annesi çağırdı. ama bence bu mesele yüzünden ayrılmayı düşünmeyin. alın karşınıza konuşun siniriniz geçince :18:
yok canm ne önemlısı mantı yapmışmış yengesı oglum gel send ye dyor ya ben okadar hazrlık yaptm adam bakmadı bıle ne knşcam anlyck mı üste cıkmaktan baska ne yapck
Eşin masayı gördü mü, belki hızla hazırlanıp çıktığından gözüne çarpmamıştır diye düşündüm?:26:
bu kaynanalar oğullarına ne zaman doyacaklar anlamış değilimm ..
başka sorunlarınızda mı var?neden direk ayrılık?sorumsuz gibi geldi
bu kaynanalar oğullarına ne zaman doyacaklar anlamış değilimm ..
başka sorunlarınızda mı var?neden direk ayrılık?sorumsuz gibi geldi
kuzu burdamısn :)
buldm seni
cok sevyorum ama bzen sevgd bi işe yaramyor her zaman aılesı önde evlı oldugunu kabulenemdi hala 3yl oldu sınırdn ofkesndn bunaldm
evet kuzu,ilgisiz koca vakasını görünce atladım geldim ..
yasinleri okudunmu sen burdasın haaaaaa
sinirle gdnce mj atm bndn gorcen son özel bseydı dedm annen kacyor dedm bıdaha goremesn falan yazdn gndrdm cvp yok geldı sımdı surat bes karıs knsmyorAyyyy.. Kötü olmuş. Konuşmadan gitme bence.. Birde böyle durumlarda kocana direk söyle.. İçine atma.. Hata bence şimdi direk onu ara.. Bize anlattıklarını ona anlat.. Anlar seni umarım.. Bizi habersiz birakma..
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulubu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?