hayatım en berbat gecesi :(

gelmiyon mu dedi yok dedim gitti ailesı soz konusu olunca cok degersizm

öyle düşünme ama ben mesela kendimi gitmek zorunda hissederdim kaynanama ayıp olur diye, iyi ki aynı şehirde değiliz. Başka sorunlarınızın olması da olayı büyütmüş sanki. Gelince niye hazırlığından bahsetmedi acaba çok garip.

ayıp olsun umrumda dgl bend gelnym geldı ınsanda oglunu cok ozledyse 10dk mesafe bi de onlara gdm ayp olmasn kapının onundn gecyor ugramyor huzurumu bozmaktan başka neye yarar ki

çok ayıp etmiş gerçekten ne yapmayı düşünüyorsunuz
beynim durdu zaten bışey dusunemyorum o kadar ôfkeliyim kı hayatma grdı gundn berı onu mutlu etmek ıcın ugrasiyorum sinirlı ofkelı brı hep altan almaya calstm ama boyle olmamak lazımmş anladm pişman olup ozur dılemesı bu kez fayda etmycek sankı ben bu evde yaşamıyormusum gbı gdp yattı

Sen o kadar hazırlan yemek yap et, o gitsin anasının yanına mantı yemeğe, böyle adamların kafasını duvara sürtüp kıvılcım çıkaracaksın vallahi.

Son düzenleme:
yok canm ne önemlısı mantı yapmışmış yengesı oglum gel send ye dyor ya ben okadar hazrlık yaptm adam bakmadı bıle ne knşcam anlyck mı üste cıkmaktan baska ne yapck

E seni de götürseydi Benim eşim beni almadan gitmezdi, kayınvalidenle küs müsün yoksa?
Bu arada eşin senin hazırlığını görmüş de gitmiş bence çok ayıp etmiş. Dediğim gibi ya seni de alıp gitcekti ya da kendisi gitmeyecekti.

anlamadığım nokta neden birlikte gitmediniz...??
ya da nebilym ben olsam gözüne sokar bak senin için naaptım aşkıımmmm...deyip takdir beklediğimi belli ederdim..yine de takdir etmezse küserdim..

Geçmiş konularınıza bakmadım ama sizin temelde daha büyük sıkıntılarınız var gibi? Ve hatta ailesinin yanına gittiğinden emin misin? Bu iletişim bozukluğunun sebebi nedir?
eminim cunku cıkarken annesı aradı gelmyn mu diye duydum sesini...

Tek sorunum onun bu duyarsızlgı ve cok sınrlı olması konusulmuyor hc bı knuda ofkesıne sınrne hakım olamıyorum 10dk snra pısman olup ozur dılıyor ama ne fayda

anlamadığım nokta neden birlikte gitmediniz...??
ya da nebilym ben olsam gözüne sokar bak senin için naaptım aşkıımmmm...deyip takdir beklediğimi belli ederdim..yine de takdir etmezse küserdim..
aynen öyle yaptm elını tuttum askım bak sana ne yaptım dedim ama ben gtcem dedı gttı ben o sınırle gdemezdım yarım saate gerı döndü btn yemeklerı cope doktm sınrdn agladm durdum oda uydu saolsun

Bana sanki, sizin akşam eşinizin annesine gideceğinden muhtemelen çağırldığından yada çağrılacağından haberiniz vardıda onu önlemek için böyle hazırlıklar yaptınız gibi geldi..Beni çağırmadılarki diyorsunuz ya Muhtemelen arayıp mantı yaptık hadi sizde gelin demişlerdir. Gelin kalsın sen gel ogğlum denmemiştir muhakkakki

hayır bi küslügüm yok her zaman mesafelı ama cok da sayglıymdr gelıyn mu dedı yok dedm gttı ısrar etmedı bıle gelrm yarm saate dedı cıktı duzgunce hayatm gel gdlm ayp olmasn gelncede gecemze devam edlm demedı sormadı bıle bugun ozel bı gun mı dıye oyle degldr ıcmdn geldı yaptm bıdaha tövbe

her zaman ogulunu arar cagrır gelnımde gelsn demez evlenmdn once annesı benı hc ıstemdı kac kez kavga ettı zorakı evlendık ama sımdı aılesı cok kıymetlendı cok kavga etk bu yuzdn tamam haklsn der 2gun snra yne aynı

var bi iş..buraya herşeyi yazdığınızdan eminmisiniz?
yani eşinizle öncesinde annesine dair bir tartişma ya da gerginlik yaşadınız mı mesela?

ne alakası var ben okadar oyun mu bı ınsan dglm gecının 11de mantı yaptrıp cagrcanı ben nerden biliyim o saate esimle yalnz kalmak istdm yaptım

aynen öyle yaptm elını tuttum askım bak sana ne yaptım dedim ama ben gtcem dedı gttı ben o sınırle gdemezdım yarım saate gerı döndü btn yemeklerı cope doktm sınrdn agladm durdum oda uydu saolsun

Bakın ben gerçekten anlamıyorum. Normal bir insan eve gelir de evde bir hazırlık görür de hiç bir şey demeden nasıl gider? Yani kör mü? Gördükten sonra da neden yorum yapmaz ki? Hayır gitmesinden geçtim hadi en azından "Aşkım hazırlamışsın ama annemlere gelicem dedim" falan diyiver. Yani bir şey söyle be adam. Ben ciddn anlamadım. Aranızda bir sıkıntı falan var mıydı? Eşinle bir dargınlık falan?

bu sebepten ev terk edilmez..bi sakin ol off

Eşinizle dargın felan mısınız ? Yani ne bileyim bir insan eşinin yapmış olduğu bu güzel hazırlık karşısında hiçbir şey demeden neden gitsin ki.En azından bir teşekkür ederdi birazdan geliyorum vs. bir açıklama yapması gerekirdi.Ya eşinizle kırgınsınız ya da eşiniz bu konuları pek sevmiyor,anlamıyor.
Böyle bir sebepten de eşinizle ayrılmayı düşünmeyin tabi ki.Güzelce oturun konuşun bu durumu.

hic bi dargınlımız yok tu ama kapıyı actımda suratı asıktı iş yerinde bişey oldu galiba ne olursa olsun bu kadarını hak etmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…