Hayatım hiç yolunda gitmiyor...

Sen Hastasın ve ailen bunun farkında değil ya da umursamıyorlar..tutarsızsın yapılan yorumlara üst perdeden cevap veriyorsun işini sevmiyorsun kurtulmak için çabalamıyorsun..çok net söyleyeyim bu kadar psikopat bir aile psikoloğa verilen zaman ve parayı gereksiz bulur gitmene izin veriyorlar dışarı çıka biliyor çalışa biliyor ama kısıtlandığını düşünüyorsun ayrıca panik atağım diye herşeyden vazgeçmeyi seçiyorsunuz bence hastalığına sığınıyorsun sen ölmeyeceksin psikoloji n bozuk bu kadar vazgeçilmez!!muhtemelen ailen sıkıntılı ama sen nereye gidersen git pastam dursun karnım doysun ayrıca ben panik atağım kafasıyla gidersen sıkıntılarında seninle gelir 27 yasında ki bir kadına değil bir ergene öğüt verilir..kendine gel psikoloğunuda değiştir
Mesela benim ailem psikologa gitmeme kesinlikle karsı çıktı heleki verdiğim para izin vermedilerki benim çalıştıgım kazandığım paraydı o ben dısarı bile zor çıkıyorum

Mesela benim ailem psikologa gitmeme kesinlikle karsı çıktı heleki verdiğim para izin vermedilerki benim çalıştıgım kazandığım paraydı o ben dısarı bile zor çıkıyorum
Hadiii ya... Üzüldüm senin adına. Beterin beteri varmış demek ki... Peki ailen ile konuşmayı denemedin mi?

Sevgi karşılıklı olur. Hasta olduğunuzu anlıyorum ama ailenizi de zor durumda bırakıyorsunuz belli ki bıkmışlar. Dayağın ve şiddetin bahanesi olamaz tabi ama yani ailenizin de hergün şu kızımıza ne işkence yapsak acaba diye planladığını düşünmedim yazdıklarınızdan. Belli ki zor bir evlatsınız ve aileniz yorulmuş artık sizle uğraşmaktan. Benim evladım evden kaçsa defalarca, kimse beni sevmiyo modunda takılsa sürekli, ben de yorulurdum herhalde. Yine de her defasında geri gelmeniz için çaba sarfetmişler. Belli ki önemsiyorlar.

Hadiii ya... Üzüldüm senin adına. Beterin beteri varmış demek ki... Peki ailen ile konuşmayı denemedin mi?
Konuştum anlamıyor ve dinlemiyor takmıyorlar kendi bildiklerini yapıyorlar asi olup istedigimi yapmam gerekiyor o zamanda azar küfür şiddet herşey bıktım hayatımdan ama idare ediyorum hergün allahım ne olur evleniyim kendi evim olsun diye dua ediyorum düşünün babam evlenirsen sakın geri dönme buraya diyen insan gittin mi geri dönüşün yok der hep damat adayıda yok hani sevmiyo desem ben daha ne anlatayım bir sürü şey işte beni herkesin yanında azarlarlar küçük düşürürler kötü neyim varsa düşmanı gibi eleştirerek söylerler makyaj yaparım kendini erkeklere göstemeye mi yapıyosun der ruj sürerim öpücük mü vereceksin der annem babam tükürür bana sürmesem annem yaslı dudakları gibi dudaklaeın var biraz bakım yap der hep böyle çelişki

Konuştum anlamıyor ve dinlemiyor takmıyorlar kendi bildiklerini yapıyorlar asi olup istedigimi yapmam gerekiyor o zamanda azar küfür şiddet herşey bıktım hayatımdan ama idare ediyorum hergün allahım ne olur evleniyim kendi evim olsun diye dua ediyorum düşünün babam evlenirsen sakın geri dönme buraya diyen insan gittin mi geri dönüşün yok der hep damat adayıda yok hani sevmiyo desem ben daha ne anlatayım bir sürü şey işte beni herkesin yanında azarlarlar küçük düşürürler kötü neyim varsa düşmanı gibi eleştirerek söylerler makyaj yaparım kendini erkeklere göstemeye mi yapıyosun der ruj sürerim öpücük mü vereceksin der annem babam tükürür bana sürmesem annem yaslı dudakları gibi dudaklaeın var biraz bakım yap der hep böyle çelişki
Benimkiler de farklı değil. Hele Annem, o hep haklı hep doğru... Kukla gibi yönetmeye çalışır beni... Düşünsene 27 yaşındaki bir kız birisini sevdiğini diyemiyor Ailesine... Ben de diyorum hayırlı birisi çıksada kurtulsam diye... Ne yaparsam yapayım beğenmiyor... Bana sarıldığında bile hep bir soğukluk vardır... Ben de artık ona karşı çok soğuk birisiyim... Ama babam ve yahut başka birisi yalnış yapsın hemen ama hemen affeder. Ben bir istediğini yapmayayım bana yapmadığını bırakmaz.

Back
X