- 14 Eylül 2014
- 99
- 167
- 28
- 40
- Konu Sahibi kararli0404
-
sorun biraz sa burda iki eltim var ama onlar için böyle bir duygunun varlığı sözkonusu değil kendi hayatmi yaşayamaz durumdayim oyleki kendi hakkimda bir karar alamiyorum yada çocuklarım hakkindaokullarina bile ben karar veremiyorum neymis amcalarinin çocukları ile ayni okula gideceklermis parasal ozgurlugumuz de yok bu da cabası offf neyi anlatsam da çözüm arasam bilmiyorum ben hayatımın ipleri elimde olsun istiyorumSorumluluk duygusu derken? Onlara bakmak zorunda mi hissediyorsunuz? Eltiniz ya da gorumceniz yok mu?
esimde böyle düşünebilen biri olsa keşkehaklısın erkek tarafına ne kadar uzak okadar iyi okadar kafan rahat.ben bunu gördüm bu hayatta.senin işin cok zor Allah yardımcın olsun ne yapıp edip ayrı eve cıkmalısın
keske görebilseler canım anlayabilseler bunu ama anlamazlar hepsi aynı halbuki kendi yuvaları daha önemliesimde böyle düşünebilen biri olsa keşke
Konunuzun içeriği rumuzunuzla ne kadar da çelişkili olmuş.. siz neden onlara karşı sorumlu olasınız ki? 'kararlı' olun kendiniz hayatınızı kendiniz yönetin..Seninki de dert degol diyorsunuz galiba arkadaşlar:?
biraz da oyle bir cabaya dönüştü bu belki de..eltilerim kim ne der diye umursamaz islerine gelmezse ugramaz bile ama bende sanki boynumun borcu oldu sonrada kopamadim bu durumdanYani hem çevresel baskı var üstünde hemde el alem ne der(birde kendini sürekli iyi gösterme çabası) mı??
az yemege az giymeye razıyım diyorum yeter ki hayatimiz kendimize bağlı olsun bu kadar ağır gelmezdi hayat. Cevreme bakıyorum herkes bir düzen tutturmus butcesi elinde kara r mercii kendisi ve kocasi ben bunu istiyorum cokk mu?? Ama yok sorumluluk almak istemiyorkeske görebilseler canım anlayabilseler bunu ama anlamazlar hepsi aynı halbuki kendi yuvaları daha önemli
haklisiniz ama rumux girdigim diyet icin verdiğim karari kapsıyor:) strese karşı antidepresan olarak yemek yemeyi gördüğüm için evliligim boyunca kolo sorunum oldu simdi karar la onu vermeye çalışıyorumKonunuzun içeriği rumuzunuzla ne kadar da çelişkili olmuş.. siz neden onlara karşı sorumlu olasınız ki? 'kararlı' olun kendiniz hayatınızı kendiniz yönetin..
Ne güzel :) umarım istediğiniz kiloya çabucak kavuşursunuz. :)haklisiniz ama rumux girdigim diyet icin verdiğim karari kapsıyor:) strese karşı antidepresan olarak yemek yemeyi gördüğüm için evliligim boyunca kolo sorunum oldu simdi karar la onu vermeye çalışıyorum
bende aynı şekild altlı ustlu otruyrm daha evleneli 1buçk yl oldu ayni şeyi bend düşnyrm byere gtsem nereye gdyosn bri gelse km geldi nye bzi çagrmadn surekli aşagı nye inmyosun dmeler falan çok skıyo beni eltm var bnim alt katmda o daha çok gder herşeynh o yapar kaynanam akrbsi oluyo ve 15 yldr evli alşmş yani ama ben alşamyrm buzamana kadar calştm kursa falan gttm sırf oraya gtme mecbryetndn kurtulaym dye şmdi bebek olnca temelli bagmlı olmaktan korkyrm anlyrm sni ama ne yaplr blemyrmBen 29 yaşındayım 2 çocuğum var 10yillik evliyim kayinvalidemler alt katta oturuyor ve ben onlara duyduğum sorumluluk duygusundan kurtulamiyorum kurtulmali miyim onu da bilmiyorum birarada bulundukca kendime ait bir hayayim sa bulunmayacak biliyorum. Esim ayrılmak istemiyor ailesinden cok korkuyorum ömrüm böyle gececek die:)
hem de nasil bütün ipler elinde olsun böyle vizir vizir çalışan Gelinleri olsun istiyor. Bes dk bir iş geciksin kalkıp oksure oksure yapıyor tavir takınıyor falan aman laf olmasin arkamdan konuşuldu olmasın diye tetikte oldum yıllardırNe güzel :) umarım istediğiniz kiloya çabucak kavuşursunuz. :)
Kayınvalideniz üzerinizde baskı mı kuruyor neden bu kadar sorumlu hissediyorsunuz ?
Allah bebegini gule gule buyutmeyi nasipt etsin insaalah ya bende senin eltin gibi iste bur sorumluluga soktum ki kendimi çıkamıyorum hastanesi ilaçları misafirleri buyuk temizlikleri benden soruluyor ama brn bundan çok sıkıldım iki eltim var ilk adimi benden beklerler iyide yapıyorlar belki ama ben de canım ve cok yoruldum bu durumdan ben yspmasam da kayın peder geçer karşımıza siz nasil insanlarımız asaletli olsaniz kjayinvalideniz hasta ona is yaptirmazdiniz der bir sürü sitembende aynı şekild altlı ustlu otruyrm daha evleneli 1buçk yl oldu ayni şeyi bend düşnyrm byere gtsem nereye gdyosn bri gelse km geldi nye bzi çagrmadn surekli aşagı nye inmyosun dmeler falan çok skıyo beni eltm var bnim alt katmda o daha çok gder herşeynh o yapar kaynanam akrbsi oluyo ve 15 yldr evli alşmş yani ama ben alşamyrm buzamana kadar calştm kursa falan gttm sırf oraya gtme mecbryetndn kurtulaym dye şmdi bebek olnca temelli bagmlı olmaktan korkyrm anlyrm sni ama ne yaplr blemyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?