- 14 Eylül 2014
- 99
- 167
- 28
- 40
- Konu Sahibi kararli0404
-
haklısın ben bunu yapmaya çalışacağım Allah in izniyle ama biz ayrilmadan uzaklasmadan tam anlamiyla hallolmayacagini da biliyorumeğer sen kendi yaşamını şekillendiriyorsun diye dışlanacaksan bırak dışlasınlar....
eltin neden dışlanmıyo düşündün mü......
bende eskiden eti kv arası gider gelirdim....eltimin ark ları vardı ...
ne zaman kızım büyüdü anaokulu ailelerle tanıştık ark lık kurduk....
eltim bana hesap sormaya başladı neden çok gidiyon yine mi onlar geldi.....
şuanki iyi halleri senden kaynaklı ....sen biraz gevşek tut herkes ayaklanır....
kimse seni düşünmez emin ol canım...
evet bende bunları düşünüyorumeğer eşiniz baskıcı bir tutum içinde değilse ki sanırım değil önce evde keçeden süsler anahtarlıklar magnetler yapmayı deneyebilirsin akmasada damlar..
bir fırınla anlaşıp ya da internet üzerinden butik kurabiyeler yapabilirsiniz..
nikah şekeri işine girebilirsiniz..
benim annem teşbih yaptırıyor baya da kazandırıyor teşbih işine girebilirsiniz..
perde boncuğu işine de girebilirsiniz..
maharetliyseniz dışarıya yemek de yapabilirsiniz ya da takı ya da evde sabun...
yeter ki isteyin yapılacak iş çok ..
annemde okumadı ama hiç boş durmadı hep kazandı
ondan veriyorum örneklerimi..
inşallah bundan sonra ruhunuzdaki huzursuzluğu yok edebilirsiniz..
internetteki hobi sitelerinden sipariş verebilirsiniz..umarım gönlünüze göre olur her şey.evet bende bunları düşünüyorum
Pasra börek yemek konusunda kendime guveniyorum ama bulundugum sehirde imkanlar kısıtlı nikah şekeri ve mum isini dusundum malzemeleri bulmak zor burda ama ben basaracagim bunu insaallah
Aynen işler ortak kayinpedrrin kasasinda birikiyor ve cocuk gibi hala harclik aliyoruz.
Ben evlenirken Allahım ben kocaman para isteyemem utanirim derken kayinpederimden para alir oldum duammi ters tepti bilmiyorum kibi benim gururumu cok incitiyor
zaten dedigim gibi baska bir sehre gelin geldim hic evlilik fikrim yokken evlendim bir gun icinde isteme ve soz oldu agzim kilitliendi sanki dusunup de ben çalışmak istiyorum diyemedim cok da isteyerek evlenmemistim de üstelik ama yinede ani oluverdi evet deyiverdim iste ailemde bana birakmisti kararıNeden evlendiniz daha 19 yaşınızda ilk hatanız bu olmuş ailenizde izin vermiş valla şaşırıyorum..
19 yaşında zaten lise mezunu oluyosunuz sanırım bir kaç yıl bekleyip üni mezunu olup kariyer sahibi olup çalışırdınız..
Siz bırakın üni okumayı çalıştığınız işten bile çıkmışsınız..
Hadi üniyi geçtim liseler için kpss var ona girip memur olmayı deneseydiniz işiniz garanti olurdu...
Siz 19 yaşında evlenmişsiniz eşiniz kaç yaşında? O da küçük yaştayken evlendiniz sanırım çünkü sorumluluk yok ben öyle gördüm...
Para kp de birikiyor kocanız hiç birşeye elini atmıyor sadece iki tane çocuk yapmış okadar yoksa kendi evinin sorumluluğunu alamayan birisi..
Hatta sorsanız senin ailen kim diye anam babam der karımla çocuklarım demicektir...
Pardon sonradan okudum ilk okul mezunusunuz aile şirketinde çalışıyormuşsunuz öyle ipsiz sapsızın olduğu bir yerde değil kendi ailenizin yeri hangi gerekçeyle çıkardılar ki sizi ordan?
*?
görücü usulü oldu yani evliliğiniz önceden tanışma birbirinizi tanıma süreciniz olmadızaten dedigim gibi baska bir sehre gelin geldim hic evlilik fikrim yokken evlendim bir gun icinde isteme ve soz oldu agzim kilitliendi sanki dusunup de ben çalışmak istiyorum diyemedim cok da isteyerek evlenmemistim de üstelik ama yinede ani oluverdi evet deyiverdim iste ailemde bana birakmisti kararı
Aynen oyle eşim ozunde iyi bir insan ben calismak istiyorum desem de karismaz ayrilmak istememe de hak veriyorAllah o evliliği nasip ettiyse ağız da dil de bağlanır..bundan sonrasına bakmak lazım artık..hanımefendinin kocası eziyet eden biri değil yanlış anlamadıysam..sadece sistem içten içe zoruna gitmeye başlamış..yoksa herkes halinden memnun gözüküyor sanırım..
ben ailemi isin icine katarsam durum degisir ara bozulur bende bunu istemiyorum cok yansitmiyorum da zaten abim elinden geleni de yaptı daha fazlasi herhalde bosan demek olurdu o da sözkonusu olamaz zaten ki bende boyle birsey istemiyorum kocami da seviyorum cocuklarimi dasiz hayatınızı kendiniz onların eline vermişsiniz siz kendiniz çıkacaksınız
ya benim aklım almıyor cahil değilsiniz bu zamanda böyle hayatları nasıl kendinize reva görüyorsunuz
ailen görmüyormu bu yaşadıklarını
Oyle sadece ailesini taniyordu ailem eski arkadaşlar babamla babasigörücü usulü oldu yani evliliğiniz önceden tanışma birbirinizi tanıma süreciniz olmadı
hakikaten kararlı işten çıkmanı isteme gerekçeleri ne idi..bende merak ediyorum.sadece şehir değişikliği mi yoksa bi gerekçeleri oldu mu..ya da seninde içinden çıkmak mı geçiyodu o zaman işten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?