Hayatim kimin elinde??? BANA VERIN

haklısın ben bunu yapmaya çalışacağım Allah in izniyle ama biz ayrilmadan uzaklasmadan tam anlamiyla hallolmayacagini da biliyorum

evet bende bunları düşünüyorum
Pasra börek yemek konusunda kendime guveniyorum ama bulundugum sehirde imkanlar kısıtlı nikah şekeri ve mum isini dusundum malzemeleri bulmak zor burda ama ben basaracagim bunu insaallah

evet bende bunları düşünüyorum
Pasra börek yemek konusunda kendime guveniyorum ama bulundugum sehirde imkanlar kısıtlı nikah şekeri ve mum isini dusundum malzemeleri bulmak zor burda ama ben basaracagim bunu insaallah
internetteki hobi sitelerinden sipariş verebilirsiniz..umarım gönlünüze göre olur her şey.

Neden evlendiniz daha 19 yaşınızda ilk hatanız bu olmuş ailenizde izin vermiş valla şaşırıyorum..
19 yaşında zaten lise mezunu oluyosunuz sanırım bir kaç yıl bekleyip üni mezunu olup kariyer sahibi olup çalışırdınız..
Siz bırakın üni okumayı çalıştığınız işten bile çıkmışsınız..
Hadi üniyi geçtim liseler için kpss var ona girip memur olmayı deneseydiniz işiniz garanti olurdu...
Siz 19 yaşında evlenmişsiniz eşiniz kaç yaşında? O da küçük yaştayken evlendiniz sanırım çünkü sorumluluk yok ben öyle gördüm...
Para kp de birikiyor kocanız hiç birşeye elini atmıyor sadece iki tane çocuk yapmış okadar yoksa kendi evinin sorumluluğunu alamayan birisi..
Hatta sorsanız senin ailen kim diye anam babam der karımla çocuklarım demicektir...

Pardon sonradan okudum ilk okul mezunusunuz aile şirketinde çalışıyormuşsunuz öyle ipsiz sapsızın olduğu bir yerde değil kendi ailenizin yeri hangi gerekçeyle çıkardılar ki sizi ordan?
*?

zaten dedigim gibi baska bir sehre gelin geldim hic evlilik fikrim yokken evlendim bir gun icinde isteme ve soz oldu agzim kilitliendi sanki dusunup de ben çalışmak istiyorum diyemedim cok da isteyerek evlenmemistim de üstelik ama yinede ani oluverdi evet deyiverdim iste ailemde bana birakmisti kararı

Allah o evliliği nasip ettiyse ağız da dil de bağlanır..bundan sonrasına bakmak lazım artık..hanımefendinin kocası eziyet eden biri değil yanlış anlamadıysam..sadece sistem içten içe zoruna gitmeye başlamış..yoksa herkes halinden memnun gözüküyor sanırım..

görücü usulü oldu yani evliliğiniz önceden tanışma birbirinizi tanıma süreciniz olmadı

siz hayatınızı kendiniz onların eline vermişsiniz siz kendiniz çıkacaksınız
ya benim aklım almıyor cahil değilsiniz bu zamanda böyle hayatları nasıl kendinize reva görüyorsunuz
ailen görmüyormu bu yaşadıklarını

Aynen oyle eşim ozunde iyi bir insan ben calismak istiyorum desem de karismaz ayrilmak istememe de hak veriyor
Ama elini tasin altına koyup sorumluluk almaktan kaciniyor
ben ailemi isin icine katarsam durum degisir ara bozulur bende bunu istemiyorum cok yansitmiyorum da zaten abim elinden geleni de yaptı daha fazlasi herhalde bosan demek olurdu o da sözkonusu olamaz zaten ki bende boyle birsey istemiyorum kocami da seviyorum cocuklarimi da

Son düzenleme:
hakikaten kararlı işten çıkmanı isteme gerekçeleri ne idi..bende merak ediyorum.sadece şehir değişikliği mi yoksa bi gerekçeleri oldu mu..ya da seninde içinden çıkmak mı geçiyodu o zaman işten

hakikaten kararlı işten çıkmanı isteme gerekçeleri ne idi..bende merak ediyorum.sadece şehir değişikliği mi yoksa bi gerekçeleri oldu mu..ya da seninde içinden çıkmak mı geçiyodu o zaman işten

Ya zaten dogal olarak cikmam gerektiğini düşündüm o zaman.
kucuktum işte de yipranmistim. Babam işi için bencillik yapıyormuş gibi olmak istemedi hatta benim cevabimin hayir olacagini sanıyormus abim falann da üzüldü hani simdiki aklim olsa illa calisayim derdim ama ben ailem uygun görüyor diye düşündüm ailem nasilsa kızımız hayir der diye topu bana atmis falan filan yani olaylar oyle gelişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…