Hayatım kısır bir döngü

minnie

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010
9.593
10.169
773
Ankara
Hayatım kısır bir döngü neredeyse 10 yıldır hiç olumlu bir gelişme olmadı en son ne zaman doyasiya güldüm neye deli gibi sevindim hatirlamiyorum bile elimi neye attiysam kurudu evlendim mutlu olamadim ,çocugum olmadı,ailem maddi açıdan çöküşe geçti hep şükrettim halen de ediyorum ama son bi kaç aydır farkettim ki nerdeyse bogazımda yumruyla yaşıyorum herseyi zorla yapiyorum hiç biseyden keyif almiyorum tutunacak hiçbirseyim yok işimdende ayrilmak zorunda kaldim hersey paramparça zevksiz,renksiz öylesine soluk alıp veriyorum kimse beni anlamıyor bazen ölsem kurtulurum diyorum o derece kötü hissediyorum kendimi bana yol gosterin soluk alamiyorum

canım saglıgın yerınde sevdıklerın yanında cok sukur. bu bıle mutlu olunması gereken bır sebep

İnsan bir yere kadar bir gün mutluluğa kavuşacak olmanın umudu ile idare ediyor.

Her şey üst üste gelmiş, sizi ayakta tutan umut parçaları da yok olmuş sanırım

Hayatınıza size can verecek bir yenilik katmalısınız.
Her şey olabilir.
Bir şeye tutunmayı deneyin.

Cok haklısınız birseylere tutunmam lazım ama yaşam istegi ve gücü bitmis beni üzen bu

Cok haklısınız birseylere tutunmam lazım ama yaşam istegi ve gücü bitmis beni üzen bu

Bugün ben de çok umutsuz hissediyorum.
Kötü günümdeyim maalesef :S
İçinizi daha fazla açacak öneriler de bulunmak isterdim ama yine de çabalayayım :)

Tırmalamaya devam etmeliyiz.
İsteksizce el atacağız gerekirse, içimizde istek uyansın diye bekleyeceğiz.

Sizi en mutlu eden şarkıyı bıkana dek dinleyin.
Size en iyi hissettiren kıyafeti kokana dek giyin :) ( abartmış olabilirim)

Daha ne kadar dibe çökebiliriz ki?
Şuan zaten sona gelmiş gibi hissetmiyor muyuz?

Bütün kaygılarınızı bir kenara bırakın.
Yarını düşünmeden yaşayın.
Sizi rahatlatacak şeyleri kucaklayın.
Anlık rahatlatması bile şuan için yeterli.
Bugüne dek hesaplarla yaşadık da ne oldu?
Salın gitsin..

Her karanlık dönemin ardından aydınlık gelir ama er ama geç...

Yaşadıklarımdan pay biçerek söylüyorum, sağlığın yerindeyse gerisi düzelir sen olumlu ol hayatta sana karşı olumlu olmaya başlar. Ama anlık bir mucize beklememek lazım. Yaklaşık 7 yılım söylediğin gibi geçti, ben Yaradana sığındım yavaş yavaş geçti kötü günler hala muhteşem değil hayatım ama bugünume çok şükür. Daha pozitif bir insan olmak bana çok şey kattı polyanna değilim ama çok kötümser olmayı da bıraktım.

Umarım tez vakitte atlatırsin.

Canimmm seni çok iyi anlıyorum emin ol bende ne zaman mutlu olmaya calissm ertesi gün yağmur olarak yağdı gözünden benimde çocuğum olmuyordu son olarak kapıların hepsi yüzüme kapandı derken ve son güne kendimce gozumu açtığını bi daha da benim için yarınlarin olmayacağını düşündüğüm zamanda ha bi saat kıldı elim tlf bu sefer olmasa arabayla uçurumu ucacagimi gidecegimi hesaplarken ve birden tlf çaldı benim bebejlerim bana tutunmuş benim yeniden bi çıkış kapim olmuştu dilerim rabbim sizinde kapımızı açar ve umutla hayata sarılırsın üzülme tm hayata inat acilrlarin sana vız geldiginj ne kadar güçlü olduğunu gister emin ol sen benim yasadiklarmin en küçüğünü bile yasamadin eşinin sürekli lanetlisin ondan çocuğun olmuyir milletin içinde sanA kısır diye bagirmasini hisetmedin hor görülmedn çalışmaya izin vermeyen bi eşin olmadı eve getirdiği ekmeği zıkkım ye biseye yaramiyirsun ailem aman kızım sus katlan demesini isitmedin şunu unutma rabbimin kapısı asla kapanmaz yeterki istemesini bil kardesim ailem üzerime kuma gelmesine raziydi sana o kadarını diyim hepimiz bi imtihan dunyasindayiz ne mutlu ki geçene hep duamda olacaksin

Yasınız kaç , Eğitimikiz var mj ?

Bir iş bulup sonrasında da spora başlayın derim , bir süre uzman yardımı da alırsınız.

Çok teşekkur eederim hepsini uygulamaya çalışacağım umutsuz anınızda bu kadar umut verici olabiliyorsanız yapabileceğiniz çok şey var demektir.çok sagolun

Sizi anliyorum.
Bekarim ve calismiyorum.
Ailemin sonuna kadar beni kirmasi.
Arkadas dedigim dost bildiklerimin beni en agir bicimde vurmasi.
Tamamen yalnizlik.
Para veya gucu bulunca dununu unutanlar.
Anladim ki para mutluluk insani degistirmeyecekse var olmalilar.
Bir seye tutunmak isteyip kucuk bir umut aramak fakat bulamamak..

Aslinda güçlüydüm kötümser değildim ama bu hale geldim tek sığınağım Allah. Ayakta kalmaya çalistikca dibe çöktüm sonuç bu maalesef Allah kimseyi bu duruma getirmesin çok zor sizinde hersey gönlünüzce olur insallah

Çok teşekkur eederim hepsini uygulamaya çalışacağım umutsuz anınızda bu kadar umut verici olabiliyorsanız yapabileceğiniz çok şey var demektir.çok sagolun

Rica ederim.
Faydalı olabildiysem ne mutlu bana..

Mücadele ediyorum..
Hayatımda kolay bir dönem hatırlamıyorum..

Siz de mücadeleci bir kadınsınız.
Sizi mutsuz eden koca bozuntusunu hayatınızdan atmayı başarmışsınız.

İşten çıkmışsınız maddi imkanınız müsait midir bilemem ama..
Şuan için parayı bile düşünmeyin bence.

Ben mesela yerinizde olsam işin olmadığı bu kriz anını fırsata çevirir, güzel bir gezi planlardım.
Doğu ekspresi güzel bir deneyim olabilir.

Fotoğrafı bile rahatlatmıyor mu? :)

Mutlu olmanızı dilerim.
Sevgiler.

Eşim çocuk konusunda hiç ezmedi beni yüzüme vurmadi başka problemlerimiz vardi onunla yürütemedik ama yinede çocuk konusu içimde kanayan bir yara me kadar zor oldugunu bilirsin herkesin imtihani kendine ağır. insallah sende bebeklerini saģlikla kucagina alirsin bundan sonrasini guzel yaşarsin herseyin

Umarım aradığın umudu bir an önce bulursun istediklerine kavusursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…