Hayatım kısır bir döngü

Sizinle ayni seyleri düsünüyorum.Bu yüzden de bu konuda inancim cok zayif.Allaha inaniyorum ama onun disinda dinlere ve onlarin dediklerine inanamiyorum.Keske inanip huzurlu olabilseydim.Fakat aklim bunu kabul etmiyor.Inanan insanlara cok imreniyorum.Onlarin tevekkülüne, sabrina, umuduna sahip olmayi cok isterdim.

Benim cocuklugum ve gencligim de türlü sikintilarla gecti.31 yasimda evlenip yurt disina yerlestim.Evliyim ve bir cocugum var.Hayatimdaki sikintilarin bir kismi devam ediyor.Cok agir seyler de yasadim.Ama ben hep söyle düsünüyorum asla gecmisi düsünme devamli ileriye bak.Seni bekleyen güzel seyleri düsün.Ben sadece bu hayata inandigim icin yasadigim en kücük ani bile güzelllestirmek istiyorum.Tabi ki benim de arada depresyona girdigim dönemler oluyor.Iki gün aglayip sonra tekrar devam ediyorum.Bize bahsedilen bu hayati hakkiyla yasamamiz gerekiyor.

Bir de gercekten en olumsuz düsündügüm anlarda savas icinde yasayan, yakinlarini kaybeden, yiyecek ekmekleri olmayan, ya da insan muamelesi görmeyen kadinlari düsünerek sükrediyorum ve yeniden güc kazaniyorum.Cocugu olmayan annelerin yaninda cocugu olupta onlari kaybeden anneler de var.Insanin her seye tahammül edebilecegini biliyoruz.Dünya tarihi sikinti ve acilarla dolu.Bunca insan bunu basarabilmisse biz de basaririz.

Umarim en kisa zamanda kendinizi toparlayabilirsiniz.

Dini icerige girmeden yazayim.
Muslumanim fakat din dogru anlatilmiyor bir de bazilari cikarina gore kullaniyor.
Sorun din de degil ben son zamanlarda tukendim umut edicek bir seyim icimde istek kalmadi.
Bizim dinimiz her derdi problemi aciyi gunahlara kefaret veya cennet sebebi daha da fazlasi cennette ust derecelere cikmak icin veriyor.
Siz de oyle dusunun acilariniz inandiginiz surece karsiliksiz kalmaz altini cizeyim inandiginiz surece..
Benim anlamadigim sey imtihan konusu ve inanin cogu musluman ya imtihani bilmiyor ya da tam cozemiyor.
Kur anda cok ayette geciyor.

Zaten Adem yaratildiginda seytan Allah Adem ustun dediginde ben de onlari saptiricam diyerek Allah da ona muhlet ve izin veriyor.
Dunyaya gelisimiz imtihan..

Esasen inanmak insanı hayata bağlıyor inancim olmasa şu an belki hayatta bile olmazdım

Düşe kalka devam ediyordum bende küçük mutluluklar buluyordum ama bu ara tükendim

Allah isyan etmeden imtihanlarımızı verme gücü versin.....

Yaşadıklarınız çok zor şeyler benim de çocuğum olmuyor sizi çok çok iyi anlıyorum yüreğinizde koskocaman bi boşlukla hayat geçip gidiyor

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Belki yaşadıklarımız aynı değil ama içimizdeki duygular, hissettiklerimiz aynı gibi. Yaşamak çok zor, insanları kırmaktan nefret ettikçe onlar tarafından kırılmak daha kötü. Keşke diyorum böyle hiç kimsenin olmadığı bir yer olsa orada olsam. Ama bırakmayın kendinizi Allah'a sığının ben yaşama gücünü onda bulabiliyorum sadece. İnşallah herşey gönlünüzce olur, bir an önce gözlerinizin içine kadar güleceğiniz günleriniz yakın olur

Yaşadıklarınız çok zor şeyler benim de çocuğum olmuyor sizi çok çok iyi anlıyorum yüreğinizde koskocaman bi boşlukla hayat geçip gidiyor
Evet çok tuhaf bi boşluk o boşluk o kadar tuhafki omzumda yük boğazımda yumru gibi yaşamayan anlamaz o cinsten Allah sabır versin size de

Evet çok tuhaf bi boşluk o boşluk o kadar tuhafki omzumda yük boğazımda yumru gibi yaşamayan anlamaz o cinsten Allah sabır versin size de
sağolun ikimize de inşaallah

Sükür ki dusuncelerim de yanliz degilim.

Inan bende ayni hisler içindeyim ıssız bi adaya gitsem kimseyi görmesem duymasam diyorum herseyden o kadar bezmişimki .insanlarla görüşmeyi de istemiyorum

Inan bende ayni hisler içindeyim ıssız bi adaya gitsem kimseyi görmesem duymasam diyorum herseyden o kadar bezmişimki .insanlarla görüşmeyi de istemiyorum
Böyle iyiye gitmezsiniz yalnız.Ben de sizinle aynı durumdayım ama spora yazıldım mesela her saniyesinden nefret etsem de gidiyorum.iyi kötü insanlara mesafe koruyarak selâmlasip kendi capimda bir şeyler yapıyorum.Siz de bir şeyler yapmaya başlayın lütfen.

Kursa gitmeyi düşünüyorum bi aralar el sanatlari ile ugrasiyordum yeniden başlasam diyorum insallah devami gelir

Minnie sana yeni bir aşk mı lazım acaba
İşinden ayrılmışsın ya ben olsam yeni bir şehirde iş bulurum. Bir nevi baştan başlamak gibi. Yeni şehir, yeni iş, yeni insanlar, yeni ortamlar.
Neden olmasın?
Aşk istemiyorum henüz☺ ama şehir dışını düşünüyorum dediğin gibi sıfırdan başlamak lazım işim gereği sahil şehirlerinde iş bulma imkanim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…