En zoru o evlilik idi bence.. InsaAllah bundan sonrasi mutluluk olur senin icin canim..Bu on yıl içinde iki ameliyat gecirdim babam iflas etti evliligim oldu hepsi etkendi bu arada işimde yok artik
Samimiyetle yaziyorum bazi iyi niyetli insanlar hayatinda ciddi problemler acilar yasamiyorlar.
Benim imtihan noktasinda anlamadigim tek sey
kimileri neden surekli imtihan oluyorken bazilari kalbinin ekmegini yiyerek iyi olaylarla karsilasiyorlar bu insanlar gercekten dunya tatlisi ve iyisi insanlar bu isin neye gore oldugunu anlamadim.
Bende düşünmezdim hiç böyle bi hayatımın çünkü çocuklugum ve genclik dönemim mutlu gecti şimdi aynaya baktigimda gözümün feri gitmiş bi kadın göruyorum bir an once kendime gelmek için elimden geleni yapacagim umarim sende çok iyi olursun hersey gönlunce olur
Sizinle ayni seyleri düsünüyorum.Bu yüzden de bu konuda inancim cok zayif.Allaha inaniyorum ama onun disinda dinlere ve onlarin dediklerine inanamiyorum.Keske inanip huzurlu olabilseydim.Fakat aklim bunu kabul etmiyor.Inanan insanlara cok imreniyorum.Onlarin tevekkülüne, sabrina, umuduna sahip olmayi cok isterdim.
Evet evlilik ve çocuk mevzusu benden çok şey götürdü maalesefEn zoru o evlilik idi bence.. InsaAllah bundan sonrasi mutluluk olur senin icin canim..
Esasen inanmak insanı hayata bağlıyor inancim olmasa şu an belki hayatta bile olmazdımSizinle ayni seyleri düsünüyorum.Bu yüzden de bu konuda inancim cok zayif.Allaha inaniyorum ama onun disinda dinlere ve onlarin dediklerine inanamiyorum.Keske inanip huzurlu olabilseydim.Fakat aklim bunu kabul etmiyor.Inanan insanlara cok imreniyorum.Onlarin tevekkülüne, sabrina, umuduna sahip olmayi cok isterdim.
Düşe kalka devam ediyordum bende küçük mutluluklar buluyordum ama bu ara tükendimBenim cocuklugum ve gencligim de türlü sikintilarla gecti.31 yasimda evlenip yurt disina yerlestim.Evliyim ve bir cocugum var.Hayatimdaki sikintilarin bir kismi devam ediyor.Cok agir seyler de yasadim.Ama ben hep söyle düsünüyorum asla gecmisi düsünme devamli ileriye bak.Seni bekleyen güzel seyleri düsün.Ben sadece bu hayata inandigim icin yasadigim en kücük ani bile güzelllestirmek istiyorum.Tabi ki benim de arada depresyona girdigim dönemler oluyor.Iki gün aglayip sonra tekrar devam ediyorum.Bize bahsedilen bu hayati hakkiyla yasamamiz gerekiyor.
Bir de gercekten en olumsuz düsündügüm anlarda savas icinde yasayan, yakinlarini kaybeden, yiyecek ekmekleri olmayan, ya da insan muamelesi görmeyen kadinlari düsünerek sükrediyorum ve yeniden güc kazaniyorum.Cocugu olmayan annelerin yaninda cocugu olupta onlari kaybeden anneler de var.Insanin her seye tahammül edebilecegini biliyoruz.Dünya tarihi sikinti ve acilarla dolu.Bunca insan bunu basarabilmisse biz de basaririz.
Umarim en kisa zamanda kendinizi toparlayabilirsiniz.
Allah isyan etmeden imtihanlarımızı verme gücü versin.....Dini icerige girmeden yazayim.
Muslumanim fakat din dogru anlatilmiyor bir de bazilari cikarina gore kullaniyor.
Sorun din de degil ben son zamanlarda tukendim umut edicek bir seyim icimde istek kalmadi.
Bizim dinimiz her derdi problemi aciyi gunahlara kefaret veya cennet sebebi daha da fazlasi cennette ust derecelere cikmak icin veriyor.
Siz de oyle dusunun acilariniz inandiginiz surece karsiliksiz kalmaz altini cizeyim inandiginiz surece..
Benim anlamadigim sey imtihan konusu ve inanin cogu musluman ya imtihani bilmiyor ya da tam cozemiyor.
Kur anda cok ayette geciyor.
Zaten Adem yaratildiginda seytan Allah Adem ustun dediginde ben de onlari saptiricam diyerek Allah da ona muhlet ve izin veriyor.
Dunyaya gelisimiz imtihan..
Allah isyan etmeden imtihanlarımızı verme gücü versin.....
Yaşadıklarınız çok zor şeyler benim de çocuğum olmuyor sizi çok çok iyi anlıyorum yüreğinizde koskocaman bi boşlukla hayat geçip gidiyorHayatım kısır bir döngü neredeyse 10 yıldır hiç olumlu bir gelişme olmadı en son ne zaman doyasiya güldüm neye deli gibi sevindim hatirlamiyorum bile elimi neye attiysam kurudu evlendim mutlu olamadim ,çocugum olmadı,ailem maddi açıdan çöküşe geçti hep şükrettim halen de ediyorum ama son bi kaç aydır farkettim ki nerdeyse bogazımda yumruyla yaşıyorum herseyi zorla yapiyorum hiç biseyden keyif almiyorum tutunacak hiçbirseyim yok işimdende ayrilmak zorunda kaldim hersey paramparça zevksiz,renksiz öylesine soluk alıp veriyorum kimse beni anlamıyor bazen ölsem kurtulurum diyorum o derece kötü hissediyorum kendimi bana yol gosterin soluk alamiyorum
Evet çok tuhaf bi boşluk o boşluk o kadar tuhafki omzumda yük boğazımda yumru gibi yaşamayan anlamaz o cinsten Allah sabır versin size deYaşadıklarınız çok zor şeyler benim de çocuğum olmuyor sizi çok çok iyi anlıyorum yüreğinizde koskocaman bi boşlukla hayat geçip gidiyor
Neden kaybedesiniz?öyle düşünmeyinBen kaybettim galiba duaniza sizin icin Amin diyeyim.
Canimmm seni çok iyi anlıyorum emin ol bende ne zaman mutlu olmaya calissm ertesi gün yağmur olarak yağdı gözünden benimde çocuğum olmuyordu son olarak kapıların hepsi yüzüme kapandı derken ve son güne kendimce gozumu açtığını bi daha da benim için yarınlarin olmayacağını düşündüğüm zamanda ha bi saat kıldı elim tlf bu sefer olmasa arabayla uçurumu ucacagimi gidecegimi hesaplarken ve birden tlf çaldı benim bebejlerim bana tutunmuş benim yeniden bi çıkış kapim olmuştu dilerim rabbim sizinde kapımızı açar ve umutla hayata sarılırsın üzülme tm hayata inat acilrlarin sana vız geldiginj ne kadar güçlü olduğunu gister emin ol sen benim yasadiklarmin en küçüğünü bile yasamadin eşinin sürekli lanetlisin ondan çocuğun olmuyir milletin içinde sanA kısır diye bagirmasini hisetmedin hor görülmedn çalışmaya izin vermeyen bi eşin olmadı eve getirdiği ekmeği zıkkım ye biseye yaramiyirsun ailem aman kızım sus katlan demesini isitmedin şunu unutma rabbimin kapısı asla kapanmaz yeterki istemesini bil kardesim ailem üzerime kuma gelmesine raziydi sana o kadarını diyim hepimiz bi imtihan dunyasindayiz ne mutlu ki geçene hep
sağolun ikimize de inşaallahEvet çok tuhaf bi boşluk o boşluk o kadar tuhafki omzumda yük boğazımda yumru gibi yaşamayan anlamaz o cinsten Allah sabır versin size de
Sükür ki dusuncelerim de yanliz degilim.Sizinle ayni seyleri düsünüyorum.Bu yüzden de bu konuda inancim cok zayif.Allaha inaniyorum ama onun disinda dinlere ve onlarin dediklerine inanamiyorum.Keske inanip huzurlu olabilseydim.Fakat aklim bunu kabul etmiyor.Inanan insanlara cok imreniyorum.Onlarin tevekkülüne, sabrina, umuduna sahip olmayi cok isterdim.
Inan bende ayni hisler içindeyim ıssız bi adaya gitsem kimseyi görmesem duymasam diyorum herseyden o kadar bezmişimki .insanlarla görüşmeyi de istemiyorumSizi o kadar iyi anlıyorum ki. Belki yaşadıklarımız aynı değil ama içimizdeki duygular, hissettiklerimiz aynı gibi. Yaşamak çok zor, insanları kırmaktan nefret ettikçe onlar tarafından kırılmak daha kötü. Keşke diyorum böyle hiç kimsenin olmadığı bir yer olsa orada olsam. Ama bırakmayın kendinizi Allah'a sığının ben yaşama gücünü onda bulabiliyorum sadece. İnşallah herşey gönlünüzce olur, bir an önce gözlerinizin içine kadar güleceğiniz günleriniz yakın olur
Böyle iyiye gitmezsiniz yalnız.Ben de sizinle aynı durumdayım ama spora yazıldım mesela her saniyesinden nefret etsem de gidiyorum.iyi kötü insanlara mesafe koruyarak selâmlasip kendi capimda bir şeyler yapıyorum.Siz de bir şeyler yapmaya başlayın lütfen.Inan bende ayni hisler içindeyim ıssız bi adaya gitsem kimseyi görmesem duymasam diyorum herseyden o kadar bezmişimki .insanlarla görüşmeyi de istemiyorum
Kursa gitmeyi düşünüyorum bi aralar el sanatlari ile ugrasiyordum yeniden başlasam diyorum insallah devami gelirBöyle iyiye gitmezsiniz yalnız.Ben de sizinle aynı durumdayım ama spora yazıldım mesela her saniyesinden nefret etsem de gidiyorum.iyi kötü insanlara mesafe koruyarak selâmlasip kendi capimda bir şeyler yapıyorum.Siz de bir şeyler yapmaya başlayın lütfen.
Aşk istemiyorum henüz☺ ama şehir dışını düşünüyorum dediğin gibi sıfırdan başlamak lazım işim gereği sahil şehirlerinde iş bulma imkanim varMinnie sana yeni bir aşk mı lazım acaba
İşinden ayrılmışsın ya ben olsam yeni bir şehirde iş bulurum. Bir nevi baştan başlamak gibi. Yeni şehir, yeni iş, yeni insanlar, yeni ortamlar.
Neden olmasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?