Fotograf harika hayal gibi öneriler için teşekkurler beni yüreklendirdinizRica ederim.
Faydalı olabildiysem ne mutlu bana..
Mücadele ediyorum..
Hayatımda kolay bir dönem hatırlamıyorum..
Siz de mücadeleci bir kadınsınız.
Sizi mutsuz eden koca bozuntusunu hayatınızdan atmayı başarmışsınız.
İşten çıkmışsınız maddi imkanınız müsait midir bilemem ama..
Şuan için parayı bile düşünmeyin bence.
Ben mesela yerinizde olsam işin olmadığı bu kriz anını fırsata çevirir, güzel bir gezi planlardım.
Doğu ekspresi güzel bir deneyim olabilir.
Fotoğrafı bile rahatlatmıyor mu? :)
Mutlu olmanızı dilerim.
Sevgiler.
EvtEşinden ayrıldın mı
Allah var gam yok, o var herşey var..üzmeyin lütfen kendinizi. İnsanlar öyle ağır şeyler yaşıyor ki. Ben de dahil olmak üzere. Çocukluktan başladım 31.5yaşındayım.hala devam. Ama bu durumdan şikayetçi değilim. Çünkü zaten buraya imtihan olmaya geldim. Sınavı ya geçeceğim ya kalacağım (Allah muhafaza). Kağıdı yırtıp atmak gibi bir şansım yok. Elimden geldiğince muvaffak olmaya çalışacağım. Ben size yaşadıklarımı anlatsam elde neler var, dersiniz :) onun için kısacası hakkı ve sabrı tavsiye ediyorumHayatım kısır bir döngü neredeyse 10 yıldır hiç olumlu bir gelişme olmadı en son ne zaman doyasiya güldüm neye deli gibi sevindim hatirlamiyorum bile elimi neye attiysam kurudu evlendim mutlu olamadim ,çocugum olmadı,ailem maddi açıdan çöküşe geçti hep şükrettim halen de ediyorum ama son bi kaç aydır farkettim ki nerdeyse bogazımda yumruyla yaşıyorum herseyi zorla yapiyorum hiç biseyden keyif almiyorum tutunacak hiçbirseyim yok işimdende ayrilmak zorunda kaldim hersey paramparça zevksiz,renksiz öylesine soluk alıp veriyorum kimse beni anlamıyor bazen ölsem kurtulurum diyorum o derece kötü hissediyorum kendimi bana yol gosterin soluk alamiyorum
Allah a sığınıyorum zaten sabır diliyorum ama bazen de gücüm.nefesim tükenmis gibi oluyor.Allah size de sabir ve güç versin insallah çok sagolunAllah var gam yok, o var herşey var..üzmeyin lütfen kendinizi. İnsanlar öyle ağır şeyler yaşıyor ki. Ben de dahil olmak üzere. Çocukluktan başladım 31.5yaşındayım.hala devam. Ama bu durumdan şikayetçi değilim. Çünkü zaten buraya imtihan olmaya geldim. Sınavı ya geçeceğim ya kalacağım (Allah muhafaza). Kağıdı yırtıp atmak gibi bir şansım yok. Elimden geldiğince muvaffak olmaya çalışacağım. Ben size yaşadıklarımı anlatsam elde neler var, dersiniz :) onun için kısacası hakkı ve sabrı tavsiye ediyorum
Allah var gam yok, o var herşey var..üzmeyin lütfen kendinizi. İnsanlar öyle ağır şeyler yaşıyor ki. Ben de dahil olmak üzere. Çocukluktan başladım 31.5yaşındayım.hala devam. Ama bu durumdan şikayetçi değilim. Çünkü zaten buraya imtihan olmaya geldim. Sınavı ya geçeceğim ya kalacağım (Allah muhafaza). Kağıdı yırtıp atmak gibi bir şansım yok. Elimden geldiğince muvaffak olmaya çalışacağım. Ben size yaşadıklarımı anlatsam elde neler var, dersiniz :) onun için kısacası hakkı ve sabrı tavsiye ediyorum
Herkesin imtihanı aynı olacak, herkes aynı sıkıntıları yaşayacak diye bişey yok ki. Hepsinin bizim anlayacağımız ya da anlayamayacağımız hikmetleri var. Allah dağına göre kar verir. Kimisi uğraşır servetler döker bir evladım olsun diye, kimisi pür dikkat korunur ama hamile kalır.. Bu işin belli bir kuralı yok yani. Aksi takdirde herkes başına neler geleceğini bilerek yaşardı herkesin kaderi aynı olacağından mütevellitSamimiyetle yaziyorum bazi iyi niyetli insanlar hayatinda ciddi problemler acilar yasamiyorlar.
Benim imtihan noktasinda anlamadigim tek sey
kimileri neden surekli imtihan oluyorken bazilari kalbinin ekmegini yiyerek iyi olaylarla karsilasiyorlar bu insanlar gercekten dunya tatlisi ve iyisi insanlar bu isin neye gore oldugunu anlamadim.
Bu 10 yilin çoğunluğu eski eşin ve onun ailesiyle ve onların yaşattığı sorunlar ile gecti degil mi?Hayatım kısır bir döngü neredeyse 10 yıldır hiç olumlu bir gelişme olmadı en son ne zaman doyasiya güldüm neye deli gibi sevindim hatirlamiyorum bile elimi neye attiysam kurudu evlendim mutlu olamadim ,çocugum olmadı,ailem maddi açıdan çöküşe geçti hep şükrettim halen de ediyorum ama son bi kaç aydır farkettim ki nerdeyse bogazımda yumruyla yaşıyorum herseyi zorla yapiyorum hiç biseyden keyif almiyorum tutunacak hiçbirseyim yok işimdende ayrilmak zorunda kaldim hersey paramparça zevksiz,renksiz öylesine soluk alıp veriyorum kimse beni anlamıyor bazen ölsem kurtulurum diyorum o derece kötü hissediyorum kendimi bana yol gosterin soluk alamiyorum
Herkesin imtihanı aynı olacak, herkes aynı sıkıntıları yaşayacak diye bişey yok ki. Hepsinin bizim anlayacağımız ya da anlayamayacağımız hikmetleri var. Allah dağına göre kar verir. Kimisi uğraşır servetler döker bir evladım olsun diye, kimisi pür dikkat korunur ama hamile kalır.. Bu işin belli bir kuralı yok yani. Aksi takdirde herkes başına neler geleceğini bilerek yaşardı herkesin kaderi aynı olacağından mütevellit
Rica ederim. Ne zaman isterseniz özelden de yazabilirsinizEvet anlatmak istediginizi anladim zaten hayatta olan seyler.
Tesekkur ederim verdiginiz cevap icin..
Idrak etmek icin yazdim yoksa yanlis anlamayin.
Bu on yıl içinde iki ameliyat gecirdim babam iflas etti evliligim oldu hepsi etkendi bu arada işimde yok artikBu 10 yilin çoğunluğu eski eşin ve onun ailesiyle ve onların yaşattığı sorunlar ile gecti degil mi?
Bosanman da cok yeni hatirladigim kadariyla.. Bu bi süreç, 2 günde geçmiyor malesef..
Onun etkisini attiktan sonra daha farkli olacaktır her sey diye dusunuyorum, inşaAllah tabii..
Çalışıyor musun?
Gerçekten insanin bakış açısında yeni pencereler açıyorsunuzRica ederim. Ne zaman isterseniz özelden de yazabilirsiniz
Bir nebze dahi faydalı olabildiysem ne mutlu banaGerçekten insanin bakış açısında yeni pencereler açıyorsunuz
Tekrar tesekkurlerRica ederim. Ne zaman isterseniz özelden de yazabilirsiniz
Dogru kelime bu galiba bu durum içinde bulundugum bu hal beni işlevsiz kıldı .ben uzun zamandir böyleyim dediginiz gibi sadece çalışırken uyuşmuşum anlamamışımBelli ki çok şey üst üste gelmiş ve birikmiş. Zaman geçtikçe bazen dayanma gücümüz azabilir bu çok normal. Böyle zamanlarda profesyonel bir destek almak gerekir. Yazdıklarınız ve ifade ediş şekliniz, zor zamanların sebep olduğu bu depresyonun uzun süredir var olduğunu gösteriyor. Yani derinleşmiş ve artık sizi işlevsiz kılıyor. Daha fazla beklemeyin lütfen destek alın..
Bende düşünmezdim hiç böyle bi hayatımın çünkü çocuklugum ve genclik dönemim mutlu gecti şimdi aynaya baktigimda gözümün feri gitmiş bi kadın göruyorum bir an once kendime gelmek için elimden geleni yapacagim umarim sende çok iyi olursun hersey gönlunce olurminnie Ben de sizinle aynı durumdayım.10 senedir yüzüm gülmedi.Cocukken bana geleceğimin böyle olacağını söyleseler inanmazdım.10 senedir hep bir hayatım dipsiz bir kuyu oldu.Dusup duruyorum.Major depresyon tedavisi görüyorum.Cok ağır ilaçlar kullanıyorum.Ama günü kurtarıcı seyler bunlar.Anladim ki artık kendi kendimi kurtarmam gerekiyor.Siz de böyle düşünün bir yerden başlayın kendi kendinizi kurtarmaya odaklanin.Insallah güzel günler karşılar bizi.
Haklisin görüsmem lazim üstesinden gelemiyorum artikHayat bazen böyle her şey üst üste gelir her şey olumsuzdur dibe vurmuş hissedersin. Ama o kısır döngüyu kirmayı bir kere başarırsan her şey yoluna girer. Zaten hangimiz hayatında her şey yolunda ki? Bence bir psikolog ile görüş faydası olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?