Pes etme hemen dur bakalım her şeyin caresinvar hayatta yaşın kaçHayatim hep ters gitmek zorunda mı?
İsyan etmek istemiyorum ama;
Evlendim; bosanmayla sonuçlandı
Iyi giden bir işim vardi; bir anda hersey ters gitmeye başladı firma kapandi (hala iş bulamiyorum)
Aile akraba ilişkileri berbat ve karmaşık. Herkesle küs gibi bişeyiz
Karşıma insanlar çıkıyor ama evlilik olabilcek birileri olmuyor
Yine de şükür diyip devam etmeye çalışıyorum ama şu aralar iyi hissetmiyorum.
Buraya sadece içimi dökmek için yazdim.
Bunaldım...
Şu dönem herkes aynı zaten,herkes bi bunalım içerisinde..Sağlık olsunda zor günler elbet biterEski açtığım konuya dönüp baktim. Halâ ayni durumdayim. Bu pandemide ne iş bulabiliyorum ne de kendimi oyalayabiliyorum...
Cok teşekkür ederim yorumunuz icin. Ben artik kötü birisi olduğumu düşünmeye başladım. Hic mutlu olmayi haketmeyen kötü birisiŞu dönem herkes aynı zaten,herkes bi bunalım içerisinde..Sağlık olsunda zor günler elbet biter
Hayır sakın öyle düşünmeyin,Bu hayatta herkesin binbir türlü derdi var,kaldı ki aksine iyi insanlar daha fazla sınanır..Uç bi örnek olacak ama peygamberlerimiz nelerle sınandı,ne dertler çektiler,kötü oldukları için değil dimi..Cok teşekkür ederim yorumunuz icin. Ben artik kötü birisi olduğumu düşünmeye başladım. Hic mutlu olmayi haketmeyen kötü birisi
Al bendende o kadar .Bende boşandım insanlar bebek bekledı ben mahkeme günü .İşim var çok şükür ama hiç bir şey yolunda gıtmıyor .Olmuyor sankı .Sankı yalnız basıma olecekmısım gıbı hissedıorum.Hayatim hep ters gitmek zorunda mı?
İsyan etmek istemiyorum ama;
Evlendim; bosanmayla sonuçlandı
Iyi giden bir işim vardi; bir anda hersey ters gitmeye başladı firma kapandi (hala iş bulamiyorum)
Aile akraba ilişkileri berbat ve karmaşık. Herkesle küs gibi bişeyiz
Karşıma insanlar çıkıyor ama evlilik olabilcek birileri olmuyor
Yine de şükür diyip devam etmeye çalışıyorum ama şu aralar iyi hissetmiyorum.
Buraya sadece içimi dökmek için yazdim.
Bunaldım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?