- Emoji Skoru
- 2.564
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi hayatortmen
-
Hayatınızı tıkayan sizsiniz evde boş boş oturup Instagram kaydırıp ufff!!!millet ne geziyor diyeceğinize kalkın yurt içi turlara bakın,ufak çaplı bir tatil ayarlayın şimdi millet Yunanistan'a gidiyor.Kafanıza göre gezen eğlenen canlı enerjik adamı gezerken bulursunuz,evde oturarak sevgili bulunmaz bulduğunuzda evde tüm gün koltuğa yayılan olur......Merhabalar,umarım iyisinizdir. Ben 29 yaşındayım. Çok şükür sevdiğim mesleği yapıp bundan para kazanıyorum. Bu konuda hep şükrediyorum. Sorun ne derseniz hayatım bir noktada tıkandı,ilerlemiyor hissi. Çoğu arkadaşım doğru kişiyi bulup evlendi, beraber ülke ülke geziyorlar. Gördükçe imreniyorum. Dolu dolu sevmek sevilmek ve o kişiyle birçok anı biriktirmek istiyorum. Bir de gezip dolaşmak istiyorum ama hiç evden çıkasım da gelmiyor. Hedeflerim var hayatımla ilgili ama bunları yapacak gücü bulamıyorum kendimde. Herkes çok enerjik,çok mutlu ve hayatları akıyormuşta benimki tıkanmış gibi geliyor. Bunu nasıl aşabilirim?
Kız kuzenlerimin hepsi benden büyük ve evliler. Kızlı erkekli arkadaş grubum yok.Gezmenize engel olan ne? Kız kuzenleriniz ya da kızlı erkekli arkadaş grubunuz yok mu?
Ordan bir Sürü yeni çevreniz olabilir
Benim de sevgilim varken de evliyken de mı kız kıza bir yerlere gittiğim çok oldutek gezebilirsin ben de ekimde prag viyana budapeşte yapıcam tek başıma. eylülde de tek marmarise gidicem. cumadan çıkıp gökçeadaya cundaya vs gidebilirsin. Sevgilim varken de tek çıktığım oldu ya da bi grupla
İşte esas mesele böyle bir arkadaş grubunuzun olmamasıKız kuzenlerimin hepsi benden büyük ve evliler. Kızlı erkekli arkadaş grubum yok.
gittiğin insanlar çok önemli bi kere kız arkadaşlarımla gittiğim bi tatil burnumdan geldi yurtdışında salak salak insanlara yüz verdikleri içinBenim de sevgilim varken de evliyken de mı kız kıza bir yerlere gittiğim çok oldu
Kız kıza takılmak ayrı bir keyif
Kız kuzenlerimin hepsi benden büyük ve evliler. Kızlı erkekli arkadaş grubum yokGezmenize engel olan ne? Kız kuzenleriniz ya da kızlı erkekli arkadaş grubunuz yok mu?
Ordan bir Sürü yeni çevreniz olabilir
çünkü hep muhafazakar okullarda okudum, öyle yerlerde de bu tarz arkadaş grupları olmuyor.İşte esas mesele böyle bir arkadaş grubunuzun olmaması
Neden yok? Çok ilginç
İçine kapanık biri misiniz
Tek gezmek istiyorum ama bu seferde bu sıcak havalarda çıkmak yerine evde durmak daha güzel geliyor.tek gezebilirsin ben de ekimde prag viyana budapeşte yapıcam tek başıma. eylülde de tek marmarise gidicem. cumadan çıkıp gökçeadaya cundaya vs gidebilirsin. Sevgilim varken de tek çıktığım oldu ya da bi grupla
Evde oturursanız tıkanırsınız tabi.Merhabalar,umarım iyisinizdir. Ben 29 yaşındayım. Çok şükür sevdiğim mesleği yapıp bundan para kazanıyorum. Bu konuda hep şükrediyorum. Sorun ne derseniz hayatım bir noktada tıkandı,ilerlemiyor hissi. Çoğu arkadaşım doğru kişiyi bulup evlendi, beraber ülke ülke geziyorlar. Gördükçe imreniyorum. Dolu dolu sevmek sevilmek ve o kişiyle birçok anı biriktirmek istiyorum. Bir de gezip dolaşmak istiyorum ama hiç evden çıkasım da gelmiyor. Hedeflerim var hayatımla ilgili ama bunları yapacak gücü bulamıyorum kendimde. Herkes çok enerjik,çok mutlu ve hayatları akıyormuşta benimki tıkanmış gibi geliyor. Bunu nasıl aşabilirim?
o zaman ne desek boş öğretmensin ama vizyon yok madem evde kalmak güzel neyden şikayet ediyorsun?Tek gezmek istiyorum ama bu seferde bu sıcak havalarda çıkmak yerine evde durmak daha güzel geliyor.
Çok kötüKız kuzenlerimin hepsi benden büyük ve evliler. Kızlı erkekli arkadaş grubum yok
çünkü hep muhafazakar okullarda okudum, öyle yerlerde de bu tarz arkadaş grupları olmuyor.
Peki bizden ne istiyorsunTek gezmek istiyorum ama bu seferde bu sıcak havalarda çıkmak yerine evde durmak daha güzel geliyor.
Bu üyeyi hiç anlamıyorum . Sanki yaşı 60 70 . Tek başına niye gezilemiyormuş? Bizimkiler yurtdışında e ben de öğlen çıktım evden önce avm ye gittim indirimlerden beğendiğim 3 parçayı aldım . Sonra Kızılay’a gittim takıcı tokacı kitapçı gezdim bir kitap aldım . Taze portakal suyu aldım bankta içtim etrafı izledim miss. Karnım açıktı pizza yedim tek başıma . Sonra hava serinlemişti gezmeye devam ettim . Kuğulu parka gittim . Kahvemi alıp kuğuları izledim . Sepho.. a ya uğradım çalışanı işe arkadaş olduk kızı lgs de iyi bir okul kazanmış sevindim az sohbet ettik ayaküstü .Müzisyen 11 yaşlarında bir çocuğu dinledim .Pasajları gezdim plaklara baktım vs gayet güzel zaman geçirdim evime döndüm . Erkeksiz de yaşanır arkadaşsız da bazen .Mutsuzluk konu sahibinin içinde . İnsanlarla ilgisi yok. Hayatı sevmiyor .Hayatınızı tıkayan sizsiniz evde boş boş oturup Instagram kaydırıp ufff!!!millet ne geziyor diyeceğinize kalkın yurt içi turlara bakın,ufak çaplı bir tatil ayarlayın şimdi millet Yunanistan'a gidiyor.Kafanıza göre gezen eğlenen canlı enerjik adamı gezerken bulursunuz,evde oturarak sevgili bulunmaz bulduğunuzda evde tüm gün koltuğa yayılan olur......