- Emoji Skoru
- 56.937
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi hayatortmen
-
Her şeye bir bahanen var ya, mızmız bezgin yorucu negatif bir enerji. Evleneyim, eşim gezdirsin'den başka her seçeneğe kapalısın. Ne sunsun insanlar sana?Tek gezmek istiyorum ama bu seferde bu sıcak havalarda çıkmak yerine evde durmak daha güzel geliyor.
Çok kötü
Muhafazakar okullarda okudun ve seküler hayatın özlemini çekiyorsun
Çünkü hayat çok eğlenceli bir şekilde dışarıda akıyor
Ben olsam ben de imrenirim
Vizyon ve sosyal çevre olmayınca evliliğe sarıyor muhafazalar yerlerde büyümüş öğretmen kızlarımız
Koca kapma yarışı başlıyor
Kocasız hayatları yok çünkü
Kendileri olarak hayatın içinde etkisiz elemanlar çünkü
Oysa yukarıdaki üyelerin de dediği gibi tek başına uçağa atlayıp Paris’e gidebilecek vizyonun olsa, böyle bir derdin olmaz
Seküler hayattan kastınız ne bilmiyorum ama yalnız gezmek hoşuma gitmiyor. Beraber gezip dolaşmak varken yalnız gezmek kötü geliyor.Çok kötü
Muhafazakar okullarda okudun ve seküler hayatın özlemini çekiyorsun
Çünkü hayat çok eğlenceli bir şekilde dışarıda akıyor
Ben olsam ben de imrenirim
Vizyon ve sosyal çevre olmayınca evliliğe sarıyor muhafazalar yerlerde büyümüş öğretmen kızlarımız
Koca kapma yarışı başlıyor
Kocasız hayatları yok çünkü
Kendileri olarak hayatın içinde etkisiz elemanlar çünkü
Oysa yukarıdaki üyelerin de dediği gibi tek başına uçağa atlayıp Paris’e gidebilecek vizyonun olsa, böyle bir derdin olmaz
O kadar doğru ki. Tam olarak bunun eksikliğini yaşıyorum. İstanbuldayım şu anYukarıda verilen tepkileri aşırı buluyorum. Belli ki hayatınızda sizi sevecek bir insanın eksikliği var. Sadece sosyal aktivite eksikliği değil sevdiğin insanla yapılacak aktivitenin eksikliğini hissediyorsunuz.
Yok muhafazakar yaşayup sekülerliğin özlemini duymak falan bunlar bana çok çiğ geliyor.
Hangi şehirde yaşıyorsunuz?
Sizin hayatınız mükemmel. Siz mükemmelsiniz. Sürekli her yorumda kendi hayatınızı övmeseniz olmuyor zaten. Sürekli insanlara tepeden bakan yorumlarınız eksik kalsın lütfen. Ayrıca hayatınız tam şu an. Hiçbir şeyin eksikliğini çekmiyorsunuz. Eşiniz var,çocuklarınız var. Ben bunların eksikliğini çekiyorum. Hayatımda beni seven,sevgisini gösteren birinin eksikliğini çekiyorum. O kişi olduğunda yapışık ikizler gibi dolaşmayacağız tabiki.Bu üyeyi hiç anlamıyorum . Sanki yaşı 60 70 . Tek başına niye gezilemiyormuş? Bizimkiler yurtdışında e ben de öğlen çıktım evden önce avm ye gittim indirimlerden beğendiğim 3 parçayı aldım . Sonra Kızılay’a gittim takıcı tokacı kitapçı gezdim bir kitap aldım . Taze portakal suyu aldım bankta içtim etrafı izledim miss. Karnım açıktı pizza yedim tek başıma . Sonra hava serinlemişti gezmeye devam ettim . Kuğulu parka gittim . Kahvemi alıp kuğuları izledim . Sepho.. a ya uğradım çalışanı işe arkadaş olduk kızı lgs de iyi bir okul kazanmış sevindim az sohbet ettik ayaküstü .Müzisyen 11 yaşlarında bir çocuğu dinledim .Pasajları gezdim plaklara baktım vs gayet güzel zaman geçirdim evime döndüm . Erkeksiz de yaşanır arkadaşsız da bazen .Mutsuzluk konu sahibinin içinde . İnsanlarla ilgisi yok. Hayatı sevmiyor .
Sana yorum yapan da kabahat zaten. Daha okuduğunu anlama kaabiliyetin yok . Zaten yazmışım senin de evlenmek istemen normal diye . Evlenmeye ne gerek var diyen üyeye karşı çıkmışım . Yurtdışına çıkamayacağını bildiğimden yurtiçinde de basit şeylerle mutlu olunabileceğine örnekler vermişim . Kitapçı gezmeyi Kızılay’da yürümeyi , sokak satıcısından portakal suyu almayı kendini beğenmişlik ve hava atnak sanan biri zaten trajikomiktir .Ben neler yazmışım gelen cevaba bak hey allahım. Sana harika hayatında mutluluklar diliyorum .Sizin hayatınız mükemmel. Siz mükemmelsiniz. Sürekli her yorumda kendi hayatınızı övmeseniz olmuyor zaten. Sürekli insanlara tepeden bakan yorumlarınız eksik kalsın lütfen. Ayrıca hayatınız tam şu an. Hiçbir şeyin eksikliğini çekmiyorsunuz. Eşiniz var,çocuklarınız var. Ben bunların eksikliğini çekiyorum. Hayatımda beni seven,sevgisini gösteren birinin eksikliğini çekiyorum. O kişi olduğunda yapışık ikizler gibi dolaşmayacağız tabiki.
Kimse yazmasın cui ya . Hastaydım geç kalktım bana yazdığına şok oldum . Herkese üstten bakan eşiyle övünen üyeymişim yuh . İyi bir baba derim sadece . Aynı bizim okulda ki edebiyatçı yeminle bak .Her şeye bir bahanen var ya, mızmız bezgin yorucu negatif bir enerji. Evleneyim, eşim gezdirsin'den başka her seçeneğe kapalısın. Ne sunsun insanlar sana?
Sevmek sevilmek istemek, güzel bir ilişki istemek çok doğal ama sadece düzgün bir ilişkim olursa hayatımı yaşayabilirim diye düşünmek çok yanlış.
Mutlu hissetmiyorsan, elin kolun kalkmayacak kadar hevessiz isen öncelikle profesyonel bir destek almalısın.
O kişi yarın da olabilir, 5 yıl sonra da olabilir. Hakkınızda hayırlısı neyse en güzel zamanda umarım o olur.Sizin hayatınız mükemmel. Siz mükemmelsiniz. Sürekli her yorumda kendi hayatınızı övmeseniz olmuyor zaten. Sürekli insanlara tepeden bakan yorumlarınız eksik kalsın lütfen. Ayrıca hayatınız tam şu an. Hiçbir şeyin eksikliğini çekmiyorsunuz. Eşiniz var,çocuklarınız var. Ben bunların eksikliğini çekiyorum. Hayatımda beni seven,sevgisini gösteren birinin eksikliğini çekiyorum. O kişi olduğunda yapışık ikizler gibi dolaşmayacağız tabiki.
Bazı üyelerin negatif enerjisi burada bile geçiyor insana, tuhaf.Kimse yazmasın cui ya . Hastaydım geç kalktım bana yazdığına şok oldum . Herkese üstten bakan eşiyle övünen üyeymişim yuh . İyi bir baba derim sadece . Aynı bizim okulda ki edebiyatçı yeminle bak .Sokaklarda yaptığını anlatmak da övünmek olmuş ha ha ha .
Çok haklısın . Dün akşam basit bir günümü yazdım yalnızken yaptığım . Bunu hava atmak olarak yorumlamışO kişi yarın da olabilir, 5 yıl sonra da olabilir. Hakkınızda hayırlısı neyse en güzel zamanda umarım o olur.
Ancak bu bulunduğunuz "bekleyiş" süresinde geçen günlerinize, gençliğinize yazık. İmkanınız, paranız da varken burada güzel de yazsanız eve tıkılıp kalmanız çok da sağlıklı değil. Gezmek istiyorsanız ve tek istemiyorsanız tura yazılın. İlginizi çekebilecek bir kursa yazılın. Hem çevreniz olur, birileri ile tanışırsınız. Evde oturup, bu konuları daha da düşünüp durarak ne kısmet bulursunuz ne de tıkanan her neyse o açılır.
Haklısın burada biz bile geriliyoruz tanımadan . Hepimizin hayatlarında zorluklar oldu buraya da yazdık , yazıyoruz değil mi ? Ama hayatımızı da yaşıyoruz ertelemiyoruz. Hayat bir yerden alıyorsa başka yerden güzellikler veriyor . Bunu anlamayan insanlara ne dense boş .Bazı üyelerin negatif enerjisi burada bile geçiyor insana, tuhaf.
Şu yazdığımı da geri alıyorum . İyilikten maraz doğarmış bazen .saçmalanmış . Konu sahibinin ta ilişki sorununa dek hakimiz bazı üyeler . Biraz da ona üzgün ha yanlış adamdı o başka . Herkes yurtdışına gitmek zorunda da değil , gece hayatı vs olmak zorunda da değil . Henüz ilişkinin yas döneminde zaten kendisi . Film izlesin , kitap okusun , kilo sorunu vardı uzun yürüyüşlere çıksın , tatilde evde cilt bakımını yapsın . Evinde ufak değişiklikler yapsın . Kafasında kurmasın yani . Güzel değilim de diyordu ona da inanmıyorum . Çoğu kadının vardır güzel yanları . Yaşı da genç henüz . Gerekirse psikiyatra gitsin depresyon ilacı verirse kullansın. Kendine değer vermeyi de öğrenirse iyi bir adam da bulacaktır .
Konuma bakmayın o zaman,sizin iyilik adı altında kendi hayatınızdan verdiğiniz örneklere de ihtiyacım yok.Haklısın burada biz bile geriliyoruz tanımadan . Hepimizin hayatlarında zorluklar oldu buraya da yazdık , yazıyoruz değil mi ? Ama hayatımızı da yaşıyoruz ertelemiyoruz. Hayat bir yerden alıyorsa başka yerden güzellikler veriyor . Bunu anlamayan insanlara ne dense boş .
Konu açıyorsan yorumlara da açıksın demektir . Benim basit hayatımdan bile rahatsız olduysan kendini bi sorgula . Demek ki başkalarının da kötü hayatları olsun istiyorsun Boyacıya geri dön sen . Çok uyumluymuşsunuz meğerse bizler yanılmışızKonuma bakmayın o zaman,sizin iyilik adı altında kendi hayatınızdan verdiğiniz örneklere de ihtiyacım yok.
sizden özür diliyorum bu laf banaysa . Cidden konu sahibini savunayım dedim demez olaymışım . Bırakın Paris’i Romayı , kadın benim avm ye gittiğimi Kızılay’da turladığımı , tunalı da kuğu izlediğimi bile övünmek olacak algılamış . Hayata bakışı belliBen yazan kişi yurt dışı tatiline özeniyorum dedigi icin Paris e git gez dolaş dedim. Ama insanın vizyonu degismiyormus yurt disina gidince kilise eyfel görünce ashshshshParis Roma Münih Stuttgart Varsova'ya gittim. Turkiye'de görmediğim yer kalmadı . Her gittigim yerden bir şeyler ogrenerek değişerek döndüm. Aklim hala gidemediğim yerlerde . Hatta keske tek başıma da gitsem diyorum. Bu kişiseldir kimisi ayağına kimse dolaşmasın ister kimi illa biri olsun ister. Sorun sizi vizyonunuzdaysa bilemem. Simdi bana da kinci falan denir
Basit hayatın umrumda değil. İnsanlar mutsuzken kendi mutluluğunu gözüne sokmak iyi niyet değil. Önerini verirsin ama hayatım şöyle güzel böyle güzel demezsin. Empati yoksunu birisiniz.Konu açıyorsan yorumlara da açıksın demektir . Benim basit hayatımdan bile rahatsız olduysan kendini bi sorgula . Demek ki başkalarının da kötü hayatları olsun istiyorsun Boyacıya geri dön sen . Çok uyumluymuşsunuz meğerse bizler yanılmışız
Teşekkür ederim inceliğiniz için. Aslında benim parise git dememdeki amac illa yurt disina git degil o sadece bir tavsiye. Bazen insana yaşadığı coğrafyadan binlerce km ötede olmak bile iyi gelir bir kacistir ama dönünce ille de vatanim dersin. Benim ilk yurt dışı seyahati dönüşümde cok büyük değişim yasadim . Artik insanlarla cok daha rahat iletişim kurabildigimi kendimi daha iyi anlattığımı hissettim. Bir de oradaki insanlar cok ozguvenli geldi. Tek basina yemek yiyorlar falan. Ozendim yani o tavırlarına. Biraz da bunlardı o mesajı yazmamdaki sebep yani yoksa Turkiyede Karadeniz turuna çık, bir Kazdaglarini gör ya da bir parkta oturan bir yasliyla sohbet et...bunların tadı apayrı tabi ki...sizden özür diliyorum bu laf banaysa . Cidden konu sahibini savunayım dedim demez olaymışım . Bırakın Paris’i Romayı , kadın benim avm ye gittiğimi Kızılay’da turladığımı , tunalı da kuğu izlediğimi bile övünmek olacak algılamış . Hayata bakışı bellicidden candan özür diliyorum .
Özrümü kabul ettiniz çok naziksiniz . Ben de bunları yazdım . Evde bir adam beklenmez . Dışarı çıkılmalı hayata karışmalı . Hatta dünkü yaptıklarımı yazdım . Basit şeylerle güzel zaman geçirdiğimi tek başıma . Bunu övünmek olarak algılamış . Sözün bittiği yer.Teşekkür ederim inceliğiniz için. Aslında benim parise git dememdeki amac illa yurt disina git degil o sadece bir tavsiye. Bazen insana yaşadığı coğrafyadan binlerce km ötede olmak bile iyi gelir bir kacistir ama dönünce ille de vatanim dersin. Benim ilk yurt dışı seyahati dönüşümde cok büyük değişim yasadim . Artik insanlarla cok daha rahat iletişim kurabildigimi kendimi daha iyi anlattığımı hissettim. Bir de oradaki insanlar cok ozguvenli geldi. Tek basina yemek yiyorlar falan. Ozendim yani o tavırlarına. Biraz da bunlardı o mesajı yazmamdaki sebep yani yoksa Turkiyede Karadeniz turuna çık, bir Kazdaglarini gör ya da bir parkta oturan bir yasliyla sohbet et...bunların tadı apayrı tabi ki...
Hayatımın lüks kısmını da anlatırım bi araBasit hayatın umrumda değil. İnsanlar mutsuzken kendi mutluluğunu gözüne sokmak iyi niyet değil. Önerini verirsin ama hayatım şöyle güzel böyle güzel demezsin. Empati yoksunu birisiniz.