- Emoji Skoru
- 132.395
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi hayatortmen
-
Kız yazma seni de yanlış anlar . Evlenmek istemesi normal yazdım dün , Avrupa da bile insanlar evleniyor demek ki pslkolojik sosyal bir ihtiyaç yazdım kendisini savundum . Bugün bana saldırmış . Halden anlamayıp kendimi övmüşümHayatta parasi eksik olan her seyin parayla gez tozla bittigini dusunuyor ama gayette aşk eksikligi bir sorun olur.
Bu durum evde oturmayla da olmaz belki sen seninkini yolda bulursun gezmeyi de istiyormussun hem :))) kendin gibi biri olsun istiyorsan belki o da suan geziyordur?karsilasirsiniz.
Kız yazma seni de yanlış anlar . Evlenmek istemesi normal yazdım dün , Avrupa da bile insanlar evleniyor demek ki pslkolojik sosyal bir ihtiyaç yazdım kendisini savundum . Bugün bana saldırmış . Halden anlamayıp kendimi övmüşümKonu sahibi alınmasın diye hep evde oturayım bari , Kızılay neyime , Tunalı neyime
Aynen öyle . Hayat kaçıyor bu şekilde . 2018 de beyin tümörü ameliyatı oldum . Kafamdaki yaraların üstüne bandana taktım 7. gün dışarı dolaşmaya çıktım . Birinci ayda da korka korka araba direksiyonuna geçtim . Sağlıklı genç insan parası da var az çok . Spor salonuna yazılabilir , dil kursuna gidebilir , kitap kulübüne üye olabilir . En kötüsü al kitabını git bir cafe ye otur . Eve görücü mü gelecek evlenmek için ? Hepimiz bir şekilde biryerlerde tanıştık . İlk tanıştığımız kişilerle de evlenmedik . Bizler de terkettik terkedildik . Gel de bunları konu sahibine anlat .Bazilari gercekten asiri negatif bu sekilde evde durarak, karamsarlik ve gerkesiz hassasiyetli yasaysrak hayal ettigi iliskiyi bulamayacak bence.
Bu biraz bulaşıcı bir duygu. Evde oturdukça oturasın gelir. Gezdikçe de gezesin.Merhabalar,umarım iyisinizdir. Ben 29 yaşındayım. Çok şükür sevdiğim mesleği yapıp bundan para kazanıyorum. Bu konuda hep şükrediyorum. Sorun ne derseniz hayatım bir noktada tıkandı,ilerlemiyor hissi. Çoğu arkadaşım doğru kişiyi bulup evlendi, beraber ülke ülke geziyorlar. Gördükçe imreniyorum. Dolu dolu sevmek sevilmek ve o kişiyle birçok anı biriktirmek istiyorum. Bir de gezip dolaşmak istiyorum ama hiç evden çıkasım da gelmiyor. Hedeflerim var hayatımla ilgili ama bunları yapacak gücü bulamıyorum kendimde. Herkes çok enerjik,çok mutlu ve hayatları akıyormuşta benimki tıkanmış gibi geliyor. Bunu nasıl aşabilirim?
Bırakalım otursun evde . Sadece bir adam olursa gezilirmiş . Öğrencilerine de bu akılları vermiyordur umarım .Tek başına gezmek öcü değildir bunu burda birkaç kere daha yazdım hatta sanırım size bu ikinci yazışım, sürekli evlilik odaklı olursanız ve her şeyi evlenince yaparım diye plan yaparsanız böyle hissedersiniz. Ülke ülke gezmek için evlenmeye gerek yok evlilik cüzdanı sormuyorlar pasaportla birlikte, evinize sevdiğiniz bir mobilyayı almak misal, aman evlenince alırım, aman evlenince gezerim, aman evlenince harcarım, böyle bir şey yok, yarına ne olacağının garantisi yok, kendi isteklerinizi, kendi hobilerinizi, kendi ihtiyaçlarınızı keşfedin ve bunları yapın. Evlenirseniz bir kere de onunla gidersiniz o ülkelere.
Bu ne densiz bir yorum !! Kime göre neye göre vizyonsuz ?Çok kötü
Muhafazakar okullarda okudun ve seküler hayatın özlemini çekiyorsun
Çünkü hayat çok eğlenceli bir şekilde dışarıda akıyor
Ben olsam ben de imrenirim
Vizyon ve sosyal çevre olmayınca evliliğe sarıyor muhafazalar yerlerde büyümüş öğretmen kızlarımız
Koca kapma yarışı başlıyor
Kocasız hayatları yok çünkü
Kendileri olarak hayatın içinde etkisiz elemanlar çünkü
Oysa yukarıdaki üyelerin de dediği gibi tek başına uçağa atlayıp Paris’e gidebilecek vizyonun olsa, böyle bir derdin olmaz