- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Öğretmenim..
Ama 7 yıldır öğretmenim yani.
İnsan bir süre sonra ee hani o zamanda böyleydin.
O zamandan bu yana ne yaptın diye soruyor kendine..
Olur mu lutfen iyle dusunmeyin bakin kendimden irnek vereyim hayatim boyunca hep calisip cabaladim ama tabiri caizse hep kurkcu dukkanina donus yaptim
Misal disardan okudum universite icin cabaladim kazandin gidemedim sonra tekrar kazandim ama suan issizim zamaninda calistim tekrar eve dondum yurtdisinda okuma durumum vardi ama neye elimi attiysam hep elimde kaldi sonuc oldugum yerde sayıyorum
Ama dizin oyle degil gelecege nesil yetistiriyorsunuz kendi ayaklarinizin ustune basiyorsunuz sisyalkesmek icin sansiniz var
Benim durumum girsel ornek isterseniz bi dizi vardi biz cocukken belki hatirlarsiniz SIDIKA diye aynen onun gibiyim
Hatta gecen ablam dediki sen olursen ben cok uzulurum hayatta hic bi istedigin olmadi diye
Ama sizin durumunuz farkli en azindan ise yaramaz bi vasfa sahip degilsiniz toplum icinde birek olmayi basarabilmisdiniz
Not hu arada 28 yasindayim
Aklimdan gecirdim seni , acaba nomunomuchua ne yaptı dedim.
Yorgunluktan çok buraya da bakamiyordum bi gireyim dedim rastladım konuna.
Zaman zaman çoğu insan kapılıyordur bu hisleré.
Kapılmali da bana göre.
Hani pırıl pırıl bir kafayla, amaçsız yaşamak ve bundan rahatsız olmamak olur diğer türlüsü.
Ben de yakın dusuncelerdeydim.
Hayatımda evet değişimler oldu, evlendim bosandim.
Başta bu durumu başa sarma , gerileme olarak da gördüm. Emeklerim boşa gitmişti. Zaman kaybetmistim. Anne olmak istiyordum çok geç kalmadan vs.
Ama hayat seni gel-gitindé bir ileri bir geri surukleyebiliyor bazen. Bunu kabul ettim ve rahatladım sanırım. İlle de şu yaşımda evlenicem , şu yaşımda çocuk yapıcam , şu yaşımda ikinciye hamile kalicam, şu yaşımda da hayatımın başarısını elde edicem diye bişey calismiyor her zaman. Hayat kendi planını uyguluyor. Boyle düşünüp rahatlamak ama yine de hayatı bir gün biteceğini bilerek güzel yaşamak gerekiyor.
Herkes bir şekilde ama buyük ama küçük bir iz bırakabilir bu dunyaya. Her şeye rağmen buna inanmak gerekiyor ve hayırlısını dilemek.
Güzel günler gelecek veya sen ona gideceksin. İnanıyorum canım :)
Seni gorunce aklima esin ve esinin annesi ile uyuz gorumcen geliyor.Cok eski bir konundan hatirliyorum. Yerimde sayiyorum diyorsun ama evlisin ve hayat bundan sonra monotona bagliyor sanki biraz. Hani okul bitti vs evlendin vs. Cocuk falan oluyor hayat oyle gidiyor.
En azından 30, bekar, tükenmiş değilsin bknz. ben .
30, evli ama pişman ve tükenmişim :)
Benden iyisin iyi hadi itiraf et
valla ayni beni anlatmissin. 23 yasimdan sonrasini hatirlamiyorum bi bakmisim 30 olmusum. hayatta istedigim hicbirseye sahip olamadim birbirinin ayni olan gunler gecti gitti gozumun onunden yasanmamis ne cok zamanim kalmis gerilerde. ama belki hayatim degisir diye cocuk istedim isteyince olmadi 1 sene sonra oldu. dogdu buyuyor hayatim gene ayni bom bos geciyor. hatta bu sefer anneligimide sorgulayarak geciyor. ama o cocuk varya o cocuk keske olmasaydi diyemeyecegin kadar guzel.. bir mucize bir isik.. kendim icin yasayamiyorum ama onun icin yasamaliyim dedigin tek sey..Bir ara istiyorum diye düşündüm ama sonra çocuk benim neyime dedim.
Şuanda hamile ve çocuklu arkadaşlarıma bakıp benim de olabilirdi desem de
şuan olmasının bana mutluluk getireceğinden emin olmadığım bir şey çocuk..
Bu yüzden gönülden isteyemem.
Hayırlısı olsun diyorum sadece..
Kendi hayatimdan birileriyle eslestirdigim icin bende bu kadar kalici oldu.Ben evlendim hayatım o b.ktan noktada durdu işte evet :)
O evetle başladı her şey..
O kadar kalıcı mıydı yaa hiç öyle ayrıntılı kötülediğimi hatırlamıyorum yorum olarak
söverdim genelde
Nomu sen neden çakalsın
Yok yahu hıyar da olsa öküz de olsa bir can yoldaşın var pffff ben çok yalnızım.
valla ayni beni anlatmissin. 23 yasimdan sonrasini hatirlamiyorum bi bakmisim 30 olmusum. hayatta istedigim hicbirseye sahip olamadim birbirinin ayni olan gunler gecti gitti gozumun onunden yasanmamis ne cok zamanim kalmis gerilerde. ama belki hayatim degisir diye cocuk istedim isteyince olmadi 1 sene sonra oldu. dogdu buyuyor hayatim gene ayni bom bos geciyor. hatta bu sefer anneligimide sorgulayarak geciyor. ama o cocuk varya o cocuk keske olmasaydi diyemeyecegin kadar guzel.. bir mucize bir isik.. kendim icin yasayamiyorum ama onun icin yasamaliyim dedigin tek sey..
Kendi hayatimdan birileriyle eslestirdigim icin bende bu kadar kalici oldu.evlenmek seni neden bu kadar pisman etti
En azından 30, bekar, tükenmiş değilsin bknz. ben .
İnce düşüne düşüne yol alamıyorum işte.
İnşallah bakış açım değişir biraz..
Konularıma baştan sona göz atsan canım..
Kısaca şöyle diyeyim.
Eşim sağolsun 4 yıldır bir sebebi alıp yerine yenisini koyarak o pişmanlık duygusunun
içimden çıkmasına hiç fırsat vermedi :)
Senin esin babama cok benziyorAllah sana ve anneme sabir versin
Canım ben de peşinden geliyorum. :) Tek fark, şu an 27'yim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?