Hayatım yerinde sayıyor ama yaşım?

Evliliklerimizi zaman zaman benzetsem de çocuk konusunda bakışım bambaşka.. ben de 29 a geldim. Ama deli gibi istiyorum çocuk. Boşanırsam çocuk için tekrar evlenmem gerekecek kimse ile 1 dakika uğraşacak hevesim yok o yüzden mevcut elimdeki ile yapmaya çalışıyorum

Ve evet hiçkimsenin hayatı mükemmel değil, bak iş arkadaşım çok isteyerek üçüncüye hamile ama kocası kahveden çıkmıyor , sevgi aşk falan hiç gözlemlemedim. Kadın gündüz işte akşam komşularda... yani süper ötesi bir evliliğim var evet üçüncüyü yapmalıyım diyen yok. Hatta çocuklu olup süper bir hayatı olan kimseyi de gözlemlemedim. Çünkü kimsenin hayatı öyle değil.

Ben senin boşanacağına inanmıyorum, bence sen de bunu kabul et ve boşanma konusunu kafandan çıkar artık , ben öyle yaptım 1 ay oluyor hemen hemen.. herşey çok daha yoluna girdi gerçekten...
Bizi boşanma fikri hep muallakta bırakıyor çünkü. O fikir çıkınca "elimde bu var napayım gideyim seveyim biraz" diyosun hatalarını kabul ediyorsun, değiştiremeyeceğin şeyleri kenara bırakıyorsun. Dene bunu gerçekten..

:):)
Deneyeceğim...
Teşekkür ederim canım..

Aynı şeyleri düşünüyoruz.Ait hissetmiyorum.Buda yaşadıklarımın ve yaşımın getirdiği bir şey bende.Önceden bu kadar kuvvetli hissetmiyordum.Zamanla bende değiştim .Bu zamanki düşüncelerime göre o zaman yaptığım seçimlerin yanlış olduğu hissi var.Eşim her defasında bu hissi pekinleştirdi.

Sadece sendeki sorumluluk kısmına takıldım.Neden kendini bu kadar sorumlu hissediyorsun?

Bunu özelden paylaşayım :)
Dağılacak konu çünkü..

Canım hiçbir zaman hiçbir şey tamam olmuyorki,kendi açımdan söyleyeyim hayattaki beklentiler yarım yamalak kalsada çocuknolduktan sonra insan kendini tamamlanmış hissediyor

Hadi ya
Bu kadar odun olmak zorundamı erkeklerin çoğu ya ?
Hayata sadece yemek yatmak ve tuvalete gitmek için yarandıklarını sanıyorlar..
Özür dilerim ama.

Hadi ya
Bu kadar odun olmak zorundamı erkeklerin çoğu ya ?
Hayata sadece yemek yatmak ve tuvalete gitmek için yarandıklarını sanıyorlar..
Özür dilerim ama.

Ahahaha zamanla alışıyorsun onları öyle kabulleniyorsun.

Ona anlatmaya kalksam şuraya açtığım konunun yarısına varmadan kapanır konu.
Ne içtin sen diye mal mal bakar mesela

Durum o kadar vahim yani?

Bazen belkide tevekkül etmek gerekli
Ben bu şehirde 6 yıldır yaşıyorum
Ablamlar 1 yıldır felan yaşıyor
Bana evimizin yolunda ki bir mağazayı söyledi inanın bilemedim
Neden çünkü aidiyetim yok
Evimden birşey gitse inanın fark etmem bile
Neden çünkü kendime ait hissetmiyorum
6 yıldır yaşadığım memlekette toplasan 5 tane arkadaşım yok
Üniversite hayatımı düşünüyorum
Ne kadar çok dostum arkadaşım vardı
Bir insan herkes tarafından mı sevilir
Yada bir insan bu kadar insani nasıl gönlünde taşıyabilir
Eşimle çok şükür istediğim yönde düzelmeler çok hakkını yiyemem
Bir kaç gündür göreve gitti bilmem şimdilik özlemde yok
Bu gece sigaramı ne kadar huzurlu içtiğimi fark ettim
Ama alışverişten gelirkende o torbaların ağırlığından dolayı eşimin varlığına da şükrettim
Her gün boşanma planım var ama her gün de onunla mutlu olmak için çabam
Tuhaf bir ruh hali işte
İçim geçmiş benim :)
Bence bu yola önce aklımızda ki şu boşanma fikrini atarak başlamalıyız
Çocuğum olursa mutlu olur muyum bilmiyorum ama pişman çok olurum gibime geliyor
Bazen amann Pink sen bunuistiyorsun kaç yıllık kaç çocuklu evliler boşanıyor
Kaderde bu varsa zaten yaşarsın diyorum
Bir taraftanda bile bile ateşe atlamak gibi geliyor
Bir yanım o olmasada bir evladı büyütebilirsin diyor
Bir yanım başka birşey
Aslında galiba çokta şaapmamak gerek

Ben de 30 yas sendromu yasiyorum gecer diye umuyorum. Genc gibisin ama diger insanlara gore orta yas klasmanindasin, hayati sorguluyosun falan sikintili bi surec. Bi sekilde gececek bakalim

Bugun yasadigim bisey komsumuz bir abla 45 yaslarda coluk cocuklu ikinci evliligini yapacak bir mutlu bir neseli kadin ben 26 yasindayim hic evlenmedim ben hayattan sogumusum gibi geldi ne evlenesim var ne bise yapasim ruhum bedenimle celisiyor zorla yasiyorum

Sen depresyonda mısın acaba? Öyle ise sakın boşanma kararı verme. Bu tür kararlar ancak tedaviden sonra verilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…