- 3 Eylül 2012
- 21.884
- 57.710
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
İşte bezg
in olma diyorum ben de nomu'cum. Yaşım 30 diyorsun ben de diyorum ki yaşında ne var ? Ben seni çok iyi anlıyorum ve bir şey önereceğim bilmiyorum mümkün olur mu ? Her ay ödediğiniz o rakamın bir kısmını eşine yıksan ya da bir şekilde masraflardan falan kıssan da kendine bir tatil ısmarlasan ? Çok iyi gelecektir diye düşünüyorum. Biraz kendin için yaşasan boş versen ?
Ben kendimce senin negatifi çağırdığını düşünüyorum daha başlarken olmazda işte...diye başlıyosun sanki işe, auran negatif, hikaye kitabı işi vardı ne oldu o iş ben takip edemedim
Neden değil ki? Ne seni engelliyor mesela? Paranın borç ödemesine gitmesi mi huzurunu kaçırıyor sürekli?
Hahaha şimdi Adam olacak kızın dediğini yapacağım biliyorum :)
Ayy 30 olmam pek sorun değil ben 34 olduğumda da aynı hislere sahip olacağımdan acayip korkuyorum mesela :)
Tatil yaptım bu yaz aslında.
Pek faydası olmadı.
Yeni yaptım yani.
Bence tatili içime getirmeliyim ama nasıl :)
Negatifi çağırdığım doğrudur.
Buna ben de inanıyorum.
İyi şeylerin olacağına dair inancımı kaybediyorum yavaş yavaş sanki.
Üst üste geliyor çünkü..
Kitap işi hala olumluda görünüyor ama bekliyorum.
Çok yavaş ilerliyor.
Sabırsızım ve ona da canım sıkılıyor neden bu kadar yavaş diye mesela.
Bir şeyler de aksın gitsin.
Bu yaşa kadar hiç bir işi akmaz mı insanın?
Akmıyor yahu hep çileli çileli..
Aslında bir çok noktada benzeşiyoruz seninle ben de de hep akmaz hep çileli çileli olur. Akranlarım aldı başını gitti, beraber büyüdüğüm arkadaşlarım bambaşka yollara gitti ben bir kötü evlilik bir de kötü ilişkiden sonra doğruyu buldum. Kendimi hep geride hissederim genelde. Hatta konularım da "yaş oldu 36 her şeye geç mi kaldım" konuludur. Ama baktım böyle olmayacak iyi şeylere tutunmaya başladım. Yoksa deliririz bu ülkede, ayrıca ön yargı çok kötü bir şey ve o sende de var en baştan olmaz diyorsun ben de aynıyım ve değiştirmeye çalışıyorum. Bak 4 bin küsür çok ciddi bir rakam şahsen ben çalışıyor olsam da biz ödeyemezdik o rakamı ama şükür ki sizin geliriniz yettirecek durumda. Tabii bu gidene çare değil ama ya gelirin olmasaydı ? Hep bir yerden olumluya tutunmak zorundasın. Diyeceksin bunun tutunması mı olur ama zorundasın işte :))) Yoksa hayat çekilmiyor, etrafına da fazla bakma o da mutsuz eder. Rahmetli anneannemin sözü vardı " günün iyisi ileride derdi inşallah güzel günler göreceğiz.
Bu şehre, buranın insanlarına, hiç alışık olmadığım huylara alışmaya çalışıyorum.
Hiç alışamayacağım, kabullenemeyeceğim şeyler için meslektaşlarım '' Biz alıştık, sen de alışırsın boşverrrr '' diyorlar mesela.
Borcu artık pek düşünmüyorum..
Çöpe atarcasına yaşamaya alıştım bir senedir.
Beni hayatımdaki bu istediğim şehre, istediğim hayata, sevdiklerime uzaklık ve buna daha 7 yılımın olması sıkıyor mesela.
Beklemekten yoruldum çünkü.
Peki olduğun şehrin güzel yerlerine gitsen olmuyor mu? Artvin cok güzel yer. Trabzon rize gürcistan.. hepsine gidebilirsin bunaldıkca haftasonları. Eşinle de belki yakınlasmanız buzlarinizi kırmanız icin bir fırsat olur.
Isyeri icin de çoğu kisinin isyeri öyle. Zamanla siz onlara onlar size alışır eminim.
Gezmeye başlasam belki açılırım da..
Şimdilik eşimin izni pek yok tek başıma gezebileceğim kadar yakın yerler de değiller..
Hoş tek gezmekten de tat almam zaten.
Ohal bitince rahatlayacağımızı umuyorum inşallah..
Teşekkürler ilgin için..
Ne güzel, bence türkiyenin cenneti gibi bir bölgede yaşıyorsunuz. Ben orada oturduğumu hayal ettikce mutlu oluyorum. :)
Estağfurullah ne teşekkürü, cocuk kitabı yazan birinin mutsuz olmasını içim almıyor benim sadece
Nomu meslektaşızBen senin soruna kendimden yola çıkarak cevap vereyim. Göreve başlama yılımız yakınmış seninle. İlk atandigim zaman ben senin gibiydim. Okulu semti arkadaşlarımı hiç sevmiyordum. Sonra o arkadaşların teker teker tayini çıktı ve ben aynı okulda kaldım ama şunu farkettim; dört beş sene önceki seridina ile şimdi ki seridina çok çok farklı. Daha güçlü ve nasıl anlatayım daha kadın kadın hissediyorum. Kendini geliştirme konusunda bir şeyler yap derim. Mesel benim kotam var; her gün iki makale okunacak 2 belgesel izlenecek gibi...Bunlar basit ama çok etkili şeyler. Kendine yönel yani.
Ben senin konularını okuyorum. Sen bence de yaşadığın hayatın kadını değilsin. Yaşadığın hayata fazlasın yani ;-) Zeki olduğunu düşünüyorum o yüzden bazı şeyler sana batıyor ve sana yetmiyor. Bu dediklerimi dene. Muhteşem hissedeceksin bence;-)Hmm iki makale iki belgesel mantıklı:)
Deneyeceğim. Teşekkür ederim.
Ben senin konularını okuyorum. Sen bence de yaşadığın hayatın kadını değilsin. Yaşadığın hayata fazlasın yani ;-) Zeki olduğunu düşünüyorum o yüzden bazı şeyler sana batıyor ve sana yetmiyor. Bu dediklerimi dene. Muhteşem hissedeceksin bence;-)
Amin amin amin inşallah sesin buralara kadar gelir.Yakın zamanda ben de çokkkkk mutluyuuuum diye nara atarım inşallah ne diyeyim :)
Sonuçtan haberdar et ;-)Ayy hadi inşallah.. :)
Deneyeceğim sağolasın
Kolayi var:Bi kötü tecrübe de bende var.. nişana 1 gün kala ayrıldım.. herşeyi planlayan ben tepede bi göz olarak başıma gelenleri izledim.. o gün bugündür de plan yapmadım.. aşka inanıyor muyum? Kesinlikle hayır.. vefa gücen sadakat dürüstlük bunların hiçbirine inanmıyorum. Senin için ölürüm biterimlere de inanmıyorum.. ama yanıma arkadaş istiyorum artık.. anne olmak istiyorum.. ama kimseyi de içim almıyo garip bi çıkmazdayım.
Belki yaşım daha küçük olsa çevremde bekar arkadaşlarım olsa herşey daha güzel olabilirdi. Ama benim çevremde bi süre sonra çocuğun da olmaz hehehe diyen gerizekalılar var..
ayağımı yerden kesecek bi aşk olduğuna inanmıyorum artık dediğim gibi o tür inançlarım kalmadı. Dokunduğunda tiksinmeyeceğim birini bulsam o da yetecek
Senin yaş kaç ?
Ben hiç sadece kendi mutluluğum diyerek yaşamadım, yaşayamam.
Evet yaşamak isterdim ama benim yapıma aykırı anladım :)
Parmaklarına sağlık canım gayet güzel ifade etmişsin.
Teşekkür ederim :)
Çünkü seviyorum.
Sevdiğim insanlar için onları taşımaktan vazgeçemem..
En azından şimdilik.
Vay be ne kadar güçlenmişim, diyebileceğim olumlu bir şey henüz yok.
Olsaydı derdim, demek isterdim elbette. :)
Boş boş beklemiyorum, çabalıyorum.
Hatta o kadar çok çabalıyorum ki çaresiz çırpınışlara benziyor.
Hatta oradan bakınca saçmalıyorum gibi görünüyordur.
Ee ben bunun da farkındayım mesela bunun nesiyle mutlu olayım? :)
Ahhh ne hoş saçmalarcasına çırpınmama sebep olan bir derdim var.
Ne mutlu bana çabalıyorum mu demeliyim? :)
Evet telafisi olmayan anları kaçırıyor olmak beni de üzen bir nokta.
Böyle olmamalıydı, her şey farklı olabilirdi diyorum.
İşte tam da bu noktada daha da dertleniyorum. :)
Peki ne yapayım?
Biri gerçekleşmiyor diye hiç başka hayal kurmayayım mı?
Aslında yanlış anlamamıştım gayet doğru anlamıştım..
Bu kadar başka başka çareler arıyorsun hani sonuç ne oluyor gibi bir yorumdu o..
Eee ne yapayım?
Bezginim ve mutsuzum tamam.
Düşünmeyi, sorgulamayı ve çare aramayı bırakınca düzelecek mi?
Aynen katılıyorumBen senin konularını okuyorum. Sen bence de yaşadığın hayatın kadını değilsin. Yaşadığın hayata fazlasın yani ;-) Zeki olduğunu düşünüyorum o yüzden bazı şeyler sana batıyor ve sana yetmiyor. Bu dediklerimi dene. Muhteşem hissedeceksin bence;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?