Hayatıma kimseyi almak istemiyorum. Aileme haksızlık mı yapıyorum sizce ?

Ayrıldıktan 1 sene sonra kanser olmuş ama kanser olduğunu gizlemek için senden ayrılmış. Ayrıca üstte biri daha yazmış ben de eski okuduklarımdan sanki anne vefat etmişti diye hatırlıyorum şimdi anne ve babaya haksızlık diyince bi emin olamadım. Üstelik aylardır 10 tane flört sevgili konusu açıyorsun hastanede yiyişme dedikodularını yapıyordu birisi şimdi unutamıyorun demek de ne bileyim. Biraz eski konudan devam edeyim yeniler sarmıyor mu dedin ne dedin

Akrabalarının mali müşavir oğlunun dubleks evin üst katını ofis olarak kullandığı detayını bile alakasız bir konuda bize veren Nuran kaç aydır kanserle mücadele eden eski enişteden hiç bahsetmedi mi yani? Yeme bizi Nuran, kesin bu adam 2 ekim'de bir şey yaptı (evlenmek, nişanlanmak vs gibi) sen de "benim için öldün" sembolik mesajını vermek için bu hikayeyi oluştururken 2 Ekimde kaybettim diye tarih detayı eklemişsin. Adamın senin yazdıklarını okuduğunu düşündüğün için de hikayeyi burada paylaşıyorsun işte. Neyse gerçekten öldüyse rip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…