• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatıma kimseyi almak istemiyorum. Aileme haksızlık mı yapıyorum sizce ?

elifnurbeyza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
8.850
4.449
123
32
Eski eşim ile ilgili defalarca konu açmıştım.Hatta bu siteyi kullanmalı istemiyordu kendisi.

Kısa ozet geçeyim.Ruh hali bozuktu.Masraflar maddiyat evdeki huzursuzluklar(Anne,kardeş,baba)

Şimdi o kara toprak oldu.Bedeni bu dünyaya dayanmadı.Senden ayrılırsam ailemle de yasamayacagim dedi.Ayrildiktan 1 sene sonra kansere yakalandı.Ve 2 Ekim tarihinde kaybettim.Hastayken ondan uzaklaşmak için bana kötü davrandı.Ben onu gercekten çok sevmiştim.Utaniyorum unutmak istemiyorum
Evin tek çocuğu olduğum için de anne ve babama haksızlık yapmış olur muyum ?
Rüyamda babam bana sarışın bir erkek çocuğunu kucağına alıp sevgisini gösteriyordu.

Eski eşim ile ilgili defalarca konu açmıştım.Hatta bu siteyi kullanmalı istemiyordu kendisi.

Kısa ozet geçeyim.Ruh hali bozuktu.Masraflar maddiyat evdeki huzursuzluklar(Anne,kardeş,baba)

Şimdi o kara toprak oldu.Bedeni bu dünyaya dayanmadı.Senden ayrılırsam ailemle de yasamayacagim dedi.Ayrildiktan 1 sene sonra kansere yakalandı.Ve 2 Ekim tarihinde kaybettim.Hastayken ondan uzaklaşmak için bana kötü davrandı.Ben onu gercekten çok sevmiştim.Utaniyorum unutmak istemiyorum
Rüyamda babam bana sarışın bir erkek çocuğunu kucağına alıp sevgisini gösteriyordu.
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin, çok üzüldüm yaşadığınız şeye.. anne babanıza neden haksızlık olduğunu düşünüyorsunuz? Evlenmenizi mi istiyorlar?

Boşanmak, kayıp bunlar zor şeyler. Bir yas süreciniz olacaktır illa.
İleride karşınıza biri çıkarsa değerlendirirsiniz şu an evlenmem lazım moduna girmenize gerek yok ki.
Ailenizi ilgilendiren bir durum yok. Onlar kendi hayatlarını yaşamışlar. Bu sizin hayatınız.

Şimdi o kara toprak oldu.Bedeni bu dünyaya dayanmadı.Senden ayrılırsam ailemle de yasamayacagim dedi.Ayrildiktan 1 sene sonra kansere yakalandı.Ve 2 Ekim tarihinde kaybettim.
What what what
bu adam başkalarıyla gününü gün ediyor falan demiyor muydunuz hatta sizin tuttuğunuz evde yapmıştı bunu
Ne ara kanser oldu

Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin, çok üzüldüm yaşadığınız şeye.. anne babanıza neden haksızlık olduğunu düşünüyorsunuz? Evlenmenizi mi istiyorlar?
Annem zaten hayatta değilde hayır ben evlenmek istemiyorum çocuğum olmasını çok
Anlayamadım ama torun falan mı istiyor aile? Haksızlık değil, birileri istiyor diye birşeyler yapılmaz, önce biraz kendinizi toparlayin.
İlla evlen demiyorlar ama beklenti var.Babam kucagina çocuk alıp bana gosteriyordu.

adam iyi biri olsa, evlenilecek adam olsa nikah kiyilmisken düğünden önce seni ortada birakmazdi
kör ölmüş badem gözlü olmus. ne direndin ayrilmamak icin de zorunda kaldin. ne cabuk unutmussun
ayrica esin falan değildi. isten tazminat almak icin belediyeye gidip saglik raporunu 3 vesikaligini verip imza attigin biriydi bu eş olmaz . eslik icin tonla sey lazim.

Olaylar gerçekse, ve bu kadar üzgünsen, daha 6 gün olmuş öleli, yasını ne zaman yaşadın, atlattın da, aklına kadınlar kulübüne girip soru sormak geldi

konularini bilmeyenler icin kisa bir cumle.
Eşimle 1 yıl sevgili 4 ay nisan 4 ay nikahli surecimiz var.Son 2 ayım zehir oldu.Ozellikle annesinin yaptıkları olmuş anneme laf etmesi.Erken ölümünden babamla beni suçlaması.Babama yüzsüz bana yüzsüz diyerek hakaret etmesi.Esimin pasifligi annesine güç yetiremeyip bana satasmasi.
annenin erken ölümünden seni suclayan insanlar bak, allah büyük. dedikleri laf cikmis kendi ogullarindan.

ayrica annen vefat etmedi mi? hep oyle yaziyordun ki yukarıdaki mesajda bile oyle yazmissin.
vefat etmis, dunyayla bagi bitmis insana ne haksizligi olacak ki?
baban da bu adamdan ayrilmani istiyordu. o evlen istemiyor ki. duzgun birini bul evlen istiyor. arada fark var. duzgun birini bulsan evlenirsin zaten. nazim hikmet ne demis
"En fazla bir yıl sürer yirminci asırlılarda ölüm acısı"

Utaniyorum unutmak istemiyorum
Şuan daha çok yeni o yüzden böyle laflar ediyorsun ama eski eşin iyi bir eş olsaydı ayrılmazdınız. Biri demişya kör ölür badem gözlü olur diye o hesap gerçekten. Seni vefat etmiş annenle yararlayan annesine karşı korumamış bir adam için ailenizi geçtim kendinize haksızlık yaparsınız.

Back
X