- 8 Ağustos 2016
- 553
- 543
- 23
- 41
Birsey diyemiyorum. Yasamayan bilemez. Sadece Rabbim sana sabır versin, içini sogutsun inşallah.Kizlar merhaba daha once esimin ailesi yuzunden esimle aramida sorunlar oldugunu ve esimin ailesi ne deerse onu yaptigini bana siddet uyguladigini yazmistim .
Esime bosanma davasi actim . Beni 1.5 aylik hamileyken annemgilin evine gece yarisi dovup bir pjama ile atti anne babasi ile birlikte gitti ona yalvardim seni seviyorum diye hamilelik psikolojisi iste hic unutamiyorum bebegimi ve beni istemedi sensiz oh ne rahatim gibi konustu ayrilicaz diye bebegimi yasal surede kurtaj yaptirmak zorunda kaldim geldi imza atmaya aldirmayalim diye konustu ama son gun hic bisey degismedi.HErsey bitti elimden bebegimi aldi benim hayatimi aldi ben mahvoldum beddua etmicem ama bebegim ve benim ahim var.
birsey sorcam esin olacak sahis herseyi unutalim gel barisalim seni cok mutlu edecegim pismanim dese ona gidecek misin?
Baban hem eski damadına kız isteyip hem sana nasıl destek oluyor anlamadım kusura bakma?Babanın o adama kız istemeyi bırak gördüğü yerde parçalaması gerekirken , kanım dondu adeta.Anlaşılan sana senden başka dost yok canım.
Baban hem eski damadına kız isteyip hem sana nasıl destek oluyor anlamadım kusura bakma?Babanın o adama kız istemeyi bırak gördüğü yerde parçalaması gerekirken , kanım dondu adeta.Anlaşılan sana senden başka dost yok canım.
Sen istediğin kadar ah et canım hiç bişey olmuyo. Sen elinden alınmış hayatınla dımdızlak ortada kalıyosun. Onlarsa çok güzel hiçbişey olmanış gibi yaşayıp gidiyolarKizlar merhaba daha once esimin ailesi yuzunden esimle aramida sorunlar oldugunu ve esimin ailesi ne deerse onu yaptigini bana siddet uyguladigini yazmistim .
Esime bosanma davasi actim . Beni 1.5 aylik hamileyken annemgilin evine gece yarisi dovup bir pjama ile atti anne babasi ile birlikte gitti ona yalvardim seni seviyorum diye hamilelik psikolojisi iste hic unutamiyorum bebegimi ve beni istemedi sensiz oh ne rahatim gibi konustu ayrilicaz diye bebegimi yasal surede kurtaj yaptirmak zorunda kaldim geldi imza atmaya aldirmayalim diye konustu ama son gun hic bisey degismedi.HErsey bitti elimden bebegimi aldi benim hayatimi aldi ben mahvoldum beddua etmicem ama bebegim ve benim ahim var.
Bu kadar büyük konuşma yaa günah yazık. Az vicdan az merhametAllah herkese hakettiğini yaşatsın der geçerim yazık hem sana hem bebeğine.Bundan sonra adımlarını daha düşünerek atmanda fayda var canım.
Ne guzel yazmışsın. Amin inşallahBen kürtaja karsi olmama rağmen yazilanlardan okuduğum kadariyla psikolojinizin iyi olmadığını, kırgınlıklar yüzünden böyle bir karar aldığınızı düşündüm
Bir de kurtaj olan insan ömrünün bir doneminde mutlaka aldirdigi bebegini merak edermis biraz bunun da buruklugunu yasiyorsunuz
Ama şunu da demeden gecemeyecegim, o adamla baginiz kalmamış cocuk olsaydı hep görüşmek zorunda kalirdiniz
Hayat devam ediyor, zamanla yaralarinizi saracaksiniz, sadece kendinize biraz aciyi yasamak ve ayaga kalkabilmek icin zaman tanıyın
Ise baslamissiniz ne guzel, hayatiniz yoluna girince elbet karsiniza sizi hak eden, sevebilecek biri cikar o zaman da iyi ki ayrilmisim dersiniz
Ona ah etmeseniz de yasattiklarinin acisi ondan bir şekilde çıkar, ilahi adalet elbet tecelli eder hem de hic ummadiginiz kadar mukemmel bir biçimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?