hayatima nasil devam etmeliyim

Birsey diyemiyorum. Yasamayan bilemez. Sadece Rabbim sana sabır versin, içini sogutsun inşallah.

Bu sene bende belediyenin sunduğu el sanatları(iğne oyası kurdela ) yada pasta yapımı kursuna yazılıp vakit geçirmek ve biraz daha çevremi genişletmek istiyorum hem değişiklik olur.Sana da fikir olur varsa araştır istersen

Oyle maleseff cok sagolun

Saz kursuna gitmeyi dusunuyorum.1 eylulde kayitlari var insallah yapabilirim biraz muzik belki iyi gelir

o bebeği doğuracaktın ve yüzünü göstermeyecektin babası olcak mahlukata. hem hayatına renk gelcekti ve iyki diyecektin hemde o adamdan intikamını almş olurdun.
olan olmuş geçmişe bakarak yaşanmaz. geçmişden ders çıkar geleceğine yön ver

kocan ve sen bebeğin ahını almışsınız. o masumun hiçbir suçu yoktu.
seni dövüp sokağa atacak pislik kadar sevmemişsin can parçanı, yazık.
layığınız neyse onu yaşıyorsunuz, yaşayacaksınız.

Sen istediğin kadar ah et canım hiç bişey olmuyo. Sen elinden alınmış hayatınla dımdızlak ortada kalıyosun. Onlarsa çok güzel hiçbişey olmanış gibi yaşayıp gidiyolar

Ne pis düşünceli insanlar var bu forumda ya. Kadın bebeğini aldırmak zorunda kalmış yok hakettiğini yaşıyorsun yok benim de bebem var çok süperiz.

Konu sahibi siz bunlara bakmayın. Çok kötü bi olay yaşamışsınız ama yapmanız gereken önce o adama boşanma davası açıp sonra kendi hayatınızı kurmak. Burada bazılarının dediği gibi bebeğinizin ahını falan almış değilsiniz yorumlara bakıp kendinizi üzmeyin hiç.

olan olmuş artık geçmişe takılmak size zarar verir. inşallah karşınıza düzgün biri çıkar da yine olur bebeğiniz. dünyanın sonu değil. burada hep güzelleme yapılıp durulmuş ama belki çocuk babasız çok mutsuz olacaktı. sahip çıkan eden olmayacaktı. bilemiyoruz. Allah hayırlısını versin herkese. kimse böyle olsun istemez tabiki.

Ben kürtaja karsi olmama rağmen yazilanlardan okuduğum kadariyla psikolojinizin iyi olmadığını, kırgınlıklar yüzünden böyle bir karar aldığınızı düşündüm
Bir de kurtaj olan insan ömrünün bir doneminde mutlaka aldirdigi bebegini merak edermis biraz bunun da buruklugunu yasiyorsunuz
Ama şunu da demeden gecemeyecegim, o adamla baginiz kalmamış cocuk olsaydı hep görüşmek zorunda kalirdiniz
Hayat devam ediyor, zamanla yaralarinizi saracaksiniz, sadece kendinize biraz aciyi yasamak ve ayaga kalkabilmek icin zaman tanıyın
Ise baslamissiniz ne guzel, hayatiniz yoluna girince elbet karsiniza sizi hak eden, sevebilecek biri cikar o zaman da iyi ki ayrilmisim dersiniz
Ona ah etmeseniz de yasattiklarinin acisi ondan bir şekilde çıkar, ilahi adalet elbet tecelli eder hem de hic ummadiginiz kadar mukemmel bir biçimde

Ne guzel yazmışsın. Amin inşallah

Yaşadıkların zor ama bebek olayı kötü olmuş Allah affetsin. Neyse dogru yapmışsın ama bırakmakla zaten ben seven bi adamın tek bi tokat bile atmıyacagımı düşünüyorum. Demekki degerin yokmuş gözünde. Bundan sonra ne yapıcagına gelirsek hayatını yenıden kır ve ailenle cok iyi geçin inan herseyi unutursun hatta kız gibi yaşar gidersin

doğursaydın keşke yavruna sarılırdın geçerdi ömür.. şimdi nasıl geççek geçer gider ömür her türlü de.... böyle daha zor gibi geldi bana....

Şu an keske demek malesef zamani geri getirmicek.. insaniz illaki hepimizin dogrusu yanlisi pismanliklari oluyo... bunu soleyince kafama cekicle vurmak isticeksiniz belki ama gercekten zaman herseyin ilaci ustunuzdeki yukten kurtulmak icin bi affetmeyi deneyin bakalim bi donem kapatip yeni bi sayfa acin hayatiniza kim bilir belki herseyi unutturcak guzel seyler yasarsiniz tabi ki kolay olmicak ama madem yasandi bunlar kendinize bi sans verin derim ben

Inanir misiniz kendmi hic iyi hissstmiyorum kafami yastiga koydugumda hergece agliyorum hic mutlu oldugum bir gunum bile yok yapayalniz kaldim esim butun arladaslarimi sildi hic kimsem yok ailem bile destek olmakta gecikti artik aman kizim unut deselr iyi davransalar da daha once yaptiklarini unutamiyorum herkes hakettigini yasar diye bir soz vardir inanin bunlari hakedecek hic birsey yapmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…