Hayatıma son vermek istiyorum

buraya yazma arkadaşım,gereksiz kimi insanların cahilce ,hadi öl de görelim tipi yorumları daha da itebilir seni..ne yaparsın herkes ahlak ve hassasiyet taşımıyor..buradan çare bulamazsın..seninle aynıyım ben de..telkinle olacak gibi de değil..psikiyatra git..ilaca başladım biraz daha iyiyim..psikoterapiye de başlayacağım ..mücadele edeceğiz...pes etmek yok..

Evet arkadaslar bazilari fake yazmis inanmamis falan sorunu soyle ozetleyim. Ben öğretmenim bilincim yerinde suuru yerinde bir insanim. Kucuk dar bir cevrede ogretmenlik yapıyorum. Arkadas cevrem cok kısıtlı surekli kazik yedim. Hep iyi niyetim birileri tarafindan somuruldu gitmedigim ülke kalmadi Amerikaya bile gittim hayati sevdim hep olumlu oldum. Canım nasil isterse. Kendimi iyi yetistirdim ki zaten ingilizce öğretmeniyim. UZUN YILLAR ailemden uzak yatili okullarda kaldim okudum cabaladim ama hep mucadele ederek hayatima bakiyorum hic kolay olmadi akrabalarimdan bile en yakinimdan kazik yedim defalarca. Neyse deli gibi beni mutlu eden bir adam vardi ki beni aldatti eski konularimdan okursunuz hayatim butun planlarim yok oldu derken o donemde beni destekleyip cidden hayatimi toparlayan nisanlimla tanistim asik oldum. Bosanali 2 sene olmustu sorunlu bir evlilik 3 5 ay sürmüş ve bitmis uzerinde yiginla dava vardı aileme onu kabullendirmem zaman aldi tum sorunlari astik butun engellerden gectik ve cok sukur nisanlandik nisanlandigimi eski sevgili duyunca turlu turlu eziyetlerle iftiralarla olaylar oldu ayrildik yasadigim cevrede nisan atmis sifati ustume yapisti. NIKAH MEMURU nufusta karışıklık yaparak evlenmedigimiz halde bizim bilgilerimizi yanlışlikla nufusa göndermiş ve ben evli görünüyordum yasal olmayan nikah icin dava acildi okuldakilere herkese evlenmedigimi soylesemde anlatamadim evlendi bosaniyor dediler o kadar cahil insanlarlayim ki ailem perisab oldu nikah memuru piskinlik yapti neyse o donemde biraz sinirimiz yatisinca biz baristik ama bu seferde aieller istemiyor hele onun ailesi hic ben onca iyiligi onlara yapmışken iftiralar atilnisken cok seviyorum nişanlımi zerre uzmedigini dusunuyorum ama bazen eski yasatilan tramvalarim aklıma geliyor. Dun mesela bana yapilan haksizliklar kimsenin basina gelmeyen seylerin ustume gelmesi ben inancliyim ama inanin bazen dertlesecrk bunlari anlatacak guvenecegim kimsem yok herkes kurt gibu kapida acigimi arıyor okulda dedikodu ebru barismis ama hani yuzuk gibisinden imalar. Zor durumda kalmaktab birakilmaktan cok yoruldum. Zevk almiyorum artik kilo aldim basa cikamiyorum kilomlada depresyon teshisi ile ilaç kullandin bu surejli olmasada arada oluyor bu duygu yogun sekilde lutfen olaylardan lutfen olayardan ziyade ruh halimi anlayın.

İnsanları hiçbir zaman memnun edemezsin ki.
Onlar yeter ki konuşmak istesinler bir şey bulur yine yaparlar dedikodu...
O yüzden hiç umursama
Sen kendi içindeki sıkıntılarına odaklan, bir de başkası ne demiş ne düşünmüş bunlarla yorma kendini..

geçici bir bunalim dönemindesin... geçer.... ama intihar edersen bir daha dönemezsin... :)
otur dua et... böyle intihar gibi saçma sapan fikirleri at aklindan...!

bir ogretmen olarak keske buraya bu konuyu acmasaydin be gulum
burayi okuyan 16-17 yasinda kizlar var.
ama seninde yasadigin dolulugu bosaltman lazim.keske yardimimiz olsa dinlemekten baska
hayati sifirla lutfen ve yeniden dimdik ayaga kalk ogretmenim

Yasamak istemiyorumm isim var inancim var sevilen biriyim beni cok seven nisanlim vardi ama surekli sorunlar yasamaktan yasamaktan zevk alamaz oldum ve tek istedigim yasamima son .Bak kardesim dünyada yasayan hic kimse dertsiz degildir.ve RABBI kullarina tasiyamayacagi yük vermez.derdi verenin hatrina misafirmis gibi karsilayacagiz o dertleri.her sikinti gecer cünkü sinav dünyasindayiz.ama pes edersek isin kolayina kacmis oluruz.ben henüz 25 yasindayim o kadar cok sey yasadim ki.....hepsi geldi gecti.zaman gecince insan yasadigi sacma sapan düsündügü seylere gülüyo.bu hep böyledir.yasarsin gecer biter.hic canini sıkma ALLAH DE RABBIM DE gerisini ona birak.kötü düsünceleri at kafandan.

tayininizi isteyip baska bi sehirde hayat kurma sansiniz yok mu?belli ki cevreniz bunaltiyor sizi..

Ya fake diyorsunuz da insan bir konu açmak için 6 sene önceden üyelik mi açar? Hadi diyelim fake,en kötü biri nette aratırken karsılasır ona moral olursunuz,ama fake değilse sizin dedikleriniz daha da etkileyecek konu sahibini.Azıcık sağduyu.:KK62:

Ya fake diyorsunuz da insan bir konu açmak için 6 sene önceden üyelik mi açar? Hadi diyelim fake,en kötü biri nette aratırken karsılasır ona moral olursunuz,ama fake değilse sizin dedikleriniz daha da etkileyecek konu sahibini.Azıcık sağduyu.:KK62:

o bir şey değil bir de kendini at hadi öldür diyenler var

E essiloratte devlette mi öğretmenlik yapıyorsun? başka şehire tayin isteme hakkın var mı? Seni daraltan hayat değil aslında bu çevre.. Cahil insanlara kulak asma sen. Burada bile canını sıkacak yorumlar yapılabilir sakın ama sakın takma. Gel buraya bizimle dertleş. Özelden iletişim kur yorumları sana iyi gelen arkadaşlarla.. inan kimseye yük olmazsın. burada sana seve seve yardım edecek bir çok hem cinsim var:KK66: anlat yaz saçmaladım mı acaba diye düşünme! boşalt içindekileri yazarken farkında olmadan kendi kendinle de yüzlşmiş olacaksın çünkü. iyi gelecektir sana.

Bulunduğun ortamı degistirsen rahatlarsin belki.iİl disi veya il içi tayin dönemlerinde tayin iste o insanlardan uzaklaş yoksa seni iyice bunaltacaklar. Çok zor biliyorum ama takma sen kimsenin ne dediğini düşündüğünü. ..ssenin hayatın ve önemli olan onların ne bildiği düşündüğü değil senin yaşadığın gerçek olan...boşver. ..

Ailenizi geride birakacaklarinizi ve onlarin bunu haketmedigini dusunun sikintilariniz yuzunden cekilmez geliyordur hemen bi psikolaga gidin

Back
X