- Konu Sahibi angryangel
eşimi hazırlamaya çalışıyorum demişsin sen niye hazırlıyosun kendi hazırlanamıyomu kahvaltısını hazırla yat uyu sen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok haklısın canım baştan çok safça davrandım. Beni kendi kızları gibi seviyorlar sandım ama yanıldığımı da gördüm. Herşey onların işlerine gelen gibi oldu ki eski konularıma bakarsan görürsün.
mesela ilk bayramımızda ben çalıştığım için ev işlerini yapabilecek sadece bayram tatilini bulabildim o yüzden ara ara çamaşırımdı ütümdü söküğümdü yapayım dedim ama 5 dk da bir çağırdılar beni. gitmeyince de surat astılar. gene akşam 9u bulduğu için eve gelişim ve çok yorulduğum için kv gözükmeden evime çıkıyordum. hemen eşime şikayet edilmişim. eşim de gelince bi 5 dk uğrayıversen ne olur falan diyordu.
şimdiye kadar çoğu şeyde aman kırgınlık küskünlük olması diye sustum sustum ama şimdi hamilelik pskolojisiyle de birleşince görüyorum ki sabrımın suyu dudak seviyesini aşmaya başlamış artık. ki hiç sevmediğim şeydir kapı zili ve telefonla taciz edilmek birkaç zamandır onu da görüyorum.
Benim ablam aynı binaya gelin gitti.. Ama karakterlerimiz farklı, o cümbüşü büyüklerle muhabbeti kadın günlerni filan sever..
Ama misafirliğe gittiğimizde hep görürdüm hurraaa hepsi gelirdi ablamın katına, söz de bize hoş geldin diyorlar.. bu kadarı güzel birşey ancak 1 dk. yalnız kalamazdık ablamla iki sohbet etmeye.. Sonracıma yer içer giderlerdi, ne bi yardım ne bi tabak kaldırma
Beni de istemeye geldiklerinde aynı bina sözü geçti, ben ağlamaya başladım onlar gidinceo derece korkuyordum yani.. Öyle planlamamıştık eşimle ama maddi durumları kötüye gidince aynı binayı teklif ettiler.. Yine de gitmedim, bi dünya borç edinsemde bankadan kredi çekip ev aldık çok şükür, şu an da eşimle alışıp ödüyoruz..
Ben görmesem aynı binanın zorluklarını, belki bende aman para biriktirelim biraz diye gider sonrada ordan çıkamazdım belkide.. Keşke senin de çevrende bir büyüğün anlatsaydı yaşayabileceğin zorlukları.. Daha iyileri vardır ama genelde aynı bina senfonisi hep aynı..
Çalışsan ? Olmaz mı.. Hep birikim yaparsınız.. Ama eşininde objektif olması lazım, hep ailesini değil mantıklı olanı dinlemeli biraz..
Benim en yakın arkadasım simdi öyle iste, annesi, teyzesi kısacası akrabaları rahatca gelemiyor evine, aa ayıp olur bir hosgeldin adı altında kaynana bir pinekliyor, onlar gittikten sonra bile kalkmıyor. Arkadasımın annesine kendini misafir gibi hissetiriyormus. Her sabah gelinle kahvaltı, her aksam birlikte yemek..
Ben gittigimde bile kızım siz yalnız kalın demiyor kadın, bide ne zaman gitsem illa arkadasımın görümcesini de sokuyor araya, xxx' de cagıralım falan filan, iki lafın belini kıramıyoruz yahu..![]()
Ben tam olarak anlamadım. Her sabah eşiniz hazırlanıyor bir yandan kayın neden zile basıyor. Eşiniz geç kaldıysa kv niye sizi arıyor :44: O kdar çok taviz vermişsiniz ki bu duruma gelmenize şaşmamamk lazım. Sürekli tekmil vermek, her şeyi onlara sorarak yapmak ne demek. Bana çok ters şeyler bunlar belki de bundan garipsedim bilemiyorum
Benim ablamın kaynanası aynı binada değil, hatta şehir dışında kadıncağız ve oldukça yaşlı.. Zararı yok kimseye.. Binadaki elticikleriAblamda saftrik.. Hep bunda toplaşılırdı ne hikmetse.. Sonra sonra gözünü açtı, yoksa kapı bile çalmayalım anahtarlarımız kapının üstünde olsun diyolardı
Ablamdan da kaynaklıydı yani.. Bir iki keklenme olayından sonra gözünü açtı, şimdi gayet resmi olmayı başarmışlar.. Bize hoşgeldin diyolar merdivende filan rastlaşırsakama uzaylı görmüş gibi oluyorlar.. Eski saltanatları yok ve biz gidince kıskanıyolar herhalde..
Ben hiç gelemem zaten öyle şeylere, ablama da çok kızardım.. Kayınvaliden değil birşey değil eniştemde bi hakları yok sen niye bunlara bu kadar yüz veriyosun diye.. Geçte olsa o da anladı![]()
Benim ablamın kaynanası aynı binada değil, hatta şehir dışında kadıncağız ve oldukça yaşlı.. Zararı yok kimseye.. Binadaki elticikleriAblamda saftrik.. Hep bunda toplaşılırdı ne hikmetse.. Sonra sonra gözünü açtı, yoksa kapı bile çalmayalım anahtarlarımız kapının üstünde olsun diyolardı
Ablamdan da kaynaklıydı yani.. Bir iki keklenme olayından sonra gözünü açtı, şimdi gayet resmi olmayı başarmışlar.. Bize hoşgeldin diyolar merdivende filan rastlaşırsakama uzaylı görmüş gibi oluyorlar.. Eski saltanatları yok ve biz gidince kıskanıyolar herhalde..
Ben hiç gelemem zaten öyle şeylere, ablama da çok kızardım.. Kayınvaliden değil birşey değil eniştemde bi hakları yok sen niye bunlara bu kadar yüz veriyosun diye.. Geçte olsa o da anladı![]()
ahhhh bu sorun bende de var ama kv tarafından yapılıyor. evime her kim gelirse gelsin gelip oturuyor. kendi gelmese bile bu sefer oğluna akşama kim geliyor ben napayım geleyim mi diyor ne yapacak eşim gelmemi diyecek gel diyor o da ve ben kendi evimde kendi misafirlerimle rahat edemiyorumablanız nasıl ayaklarını kesmiş ki .
anahtar mevzusuna ne kadar hayır desem de eve misafir gelince eşim anahtarı takıyor![]()
Ay yok bizimkinin sorunu direkt kayınvalide, düsün kayınvalide sehir dısına gidiyor o dönemde de arkadasımın annesi emekli olmustu yani artık evde, e dogal olarak yemege almıs, caya cagırmıs vs. Bunlarda bir kiracı var adı neydi? heh, nafiye! gelir gelmez kayınvalideye ispiyonlanmıs artık ne dediyse, kadın suratı bir asılmıs 3 gün, 5 gün derken en sonunda ogluna kusmus herseyi, '' ben yokken gelmiyorlar, ben yokken buradan cıkmamıslar! '' Görende o yokken evine misafir gelmis sanıcak.
Görümce iyi, anlasıyorlar ama onunda kayınvalidesi rahmetli olmus gidecek baska kimse olmadıgından hergün annesinde, görümce gelince benim arkadasım da bir yere gidemiyor haliyle yani böyle.. Yahu görümcesinin bebegini bile yıkamaya kayınvalide arkadasımı alıpta gidiyormus, iki kisi yıkayamıyoruz diyormus el kadar bebe, nasıl yıkayamıyorsa iki kisi..?:26:
Sürekli bir hareket etmek istiyorlar, iftar icin gelinle oglu hakkında karar veriyor reddetme sansın yok, cünkü o söz vermis! Sabahın köründe kalkıp arkadasım kalkana kadar bekliyormus, o ne zaman kalkarsa kahvaltıyı onunla yapıyormus bu arada aynı apartmanda oturuyorlar, güya bir evin icinde degil..!
Ben anlatınca sisiyorum, siz okuyunca sismezsiniz umarım..
Böyle evlilikler evlilik degil esaret gibi..
Kayınvalide değil eltilerdi ve dediğim gibi birkaç kere maddi olarak keklendiler.. eniştemde olayı bildiğinden ve zaten annesi değil birşey değil yengeleri diye postayı eniştem koydu açıkçası.. ablama kalsa kendi kendini yer karşılarına geldiklerinde yine hizmet hürmet eder çıtını çıkarmazdı..
Eşiniz de o derece olmasa da annenizi ufaktan ufaktan uyarabilir.. Siz deyince 'gelin beni istemedi' olur.. Ama oğlu anne azıcıkta gelini misafirlerle başbaşa bıra diyebilir mesela..
Eee kendi çocuklarını nasıl o yaşa kadar getirmiş bu kadın , mucize o zamanbahane bunlar.. Arkadaşının çözümü eşiyle hem fikir olup biraz onları saf dışı bırakmak ama nasıl başlarsa öyle gidiyo bu işler.. Eşi anneci ise daha düzelmez maalesef.. Ablamlar sağolsun bu konuda Prof olcam
![]()